Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşe canım bu limonlu hindistancevizli toplar var ya bloğunda o fırından çıktıktan sonra dışardamı beklicek canım yoksa dolaba felan koycak mıyız :))

Dışarda bekleyebilir canım serin serin yemek istersen dolapta bekletebilirsin :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

karasu hep sorcam..unutuyorum..Çatlatma ıĞnesı nerden yapılıyo..bıde dr.sana kaÇtane yumurtan olduĞunu sÖylÜyormu...???

zemuszemusakıllı hatunsun vesselam araştır bakalım belkide baya geçmiştir günün bilmiyos belkide daha gelmedi.

Ayyyy şimdi araştırdım, 14. veya 15. gün adet olmak gerekiyomuş, ve bugün benim 15. günüm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ama bazıları 16.-17. güne da sarkabildiğini yazmış, ben en iyisi cumaya kadar bekliyim, eğer ozamana kadar olmazsam kesin hamişim :lepi:

yani sabahtan yapıcam da akşama kadar dolaba koysam olur mu diye şeyettim :)))

olur olur :) hatta ben keklerimi bile iyice soğuduktan sonra buzdolabının alt kısımlarında
üstü kapalı bi şekilde saklarım kendini çekiyo ve daha lezzetli oluyo tabi aynısı
cheesecakeler içinde geçerli :) kurabiyeler de oda ısısında durdukça güzelleşiyolar :)

sağolun canlarım,valla rahatladık..sıra doktorumun uygulayacaklarında.. klomen vericek büyük ihtimalle bana.

adetini önceden hissedermisin peki..ağrı sızı falan???

karasu hep sorcam..unutuyorum..Çatlatma ıĞnesı nerden yapılıyo..bıde dr.sana kaÇtane yumurtan olduĞunu sÖylÜyormu...???

Canım benimki pregnyl 5000 di , kalçadan yapıldı, ama bi de ovitrell diye bi iğne varmış, o koldan ya da göbekten de yapılabiliyomuş yerimseniben
Doktor söylüyo kaç yumurtan olduğunu, benim 1 tane yumurtam vardı bu ay, doktorum kistim erimediği için ve klomenin kistleri büyütme tehlikesi olduğu için dozunu fazla veremedi bana, az bi dozla da ancak bir yumurta gelişti, ama güzel gelişti çok şükür boshayallersmile inşalah güzel de çatlamıştır, sonra bi de güzel döllenmiştir :Saruboceq:

hımm iyi fikir evet ben de öyle yapayim bundan sonra aklinialirimsmile

canım son bi soru :) yarım limon kabuğu demişsin onu rendelicez dimi :))

kızlar eşim aradı şimdi sonuçları almış,normalmiş..çok şükür bu badireyi de atlattık..

çiğdemcim oh çok şükür sevindim adına gözün aydın :)

ayhadi hayırlısı inşallah :)

hımm iyi fikir evet ben de öyle yapayim bundan sonra aklinialirimsmile

canım son bi soru :) yarım limon kabuğu demişsin onu rendelicez dimi :))

evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…