ayşe canım bu limonlu hindistancevizli toplar var ya bloğunda o fırından çıktıktan sonra dışardamı beklicek canım yoksa dolaba felan koycak mıyız :))
Dışarda bekleyebilir canım serin serin yemek istersen dolapta bekletebilirsin :)
zemuszemusakıllı hatunsun vesselam araştır bakalım belkide baya geçmiştir günün bilmiyos belkide daha gelmedi.
kızlar eşim aradı şimdi sonuçları almış,normalmiş..çok şükür bu badireyi de atlattık..
yani sabahtan yapıcam da akşama kadar dolaba koysam olur mu diye şeyettim :)))
ayyyy şimdi araştırdım, 14. Veya 15. Gün adet olmak gerekiyomuş, ve bugün benim 15. Günüm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ama bazıları 16.-17. Güne da sarkabildiğini yazmış, ben en iyisi cumaya kadar bekliyim, eğer ozamana kadar olmazsam kesin hamişim :lepi:
karasu hep sorcam..unutuyorum..Çatlatma ıĞnesı nerden yapılıyo..bıde dr.sana kaÇtane yumurtan olduĞunu sÖylÜyormu...???
olur olur :) hatta ben keklerimi bile iyice soğuduktan sonra buzdolabının alt kısımlarında
üstü kapalı bi şekilde saklarım kendini çekiyo ve daha lezzetli oluyo tabi aynısı
cheesecakeler içinde geçerli :) kurabiyeler de oda ısısında durdukça güzelleşiyolar :)
bayankarasu 14.15 gün ne demek cnm
adetini önceden hissedermisin peki..ağrı sızı falan???
hıı anladım cnmmm.hadi inş.ya vardır sende bebek.benimde yarın adet günüm
kızlar eşim aradı şimdi sonuçları almış,normalmiş..çok şükür bu badireyi de atlattık..
Ayyyy şimdi araştırdım, 14. veya 15. gün adet olmak gerekiyomuş, ve bugün benim 15. günüm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ama bazıları 16.-17. güne da sarkabildiğini yazmış, ben en iyisi cumaya kadar bekliyim, eğer ozamana kadar olmazsam kesin hamişim :lepi:
hımm iyi fikir evet ben de öyle yapayim bundan sonra aklinialirimsmile
canım son bi soru :) yarım limon kabuğu demişsin onu rendelicez dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?