aynen bak demın yazıyodumda örnekleri uzatmayım demıstım
hele ciddi ciddi ares ismini nası koyyolar bi çocuga ya yazık günah ya
bende gecen radyoda duydum kadının adı ne bılıyon mu : Misket :1ninca:
kız nası yapıyosun dondurmayı anlat bakıımmmm boshayallersmile
bi kaç tarıfım var ama pek tutumuo memnun değilim cokacimcoook
e tabi çalışmasam ben ona kıyabilirmiyim zaten hayatta yaptırmam. hatta her akşam ennn sevdiği yemekleri yaparım tatlısını salatasını hiiiç eksik etmem kiii benim evimde tatlı eksik olmaz zatençünkü ben bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 kıs bide bu aralar dondurma yapmayı öğrendim ona dadandım tatlı yapıp üstüne dondurma koyuyorum kociş hasta etçen bizi diyo ama güzel oluyo ferah ferah kaydirigubbakcemile3 ayyy çok acıktımmmmmm bilmiyorumkismile sulu yemek istiyo canım ama ayyy köftede olabilirrrrrr sempatiksalakcinni
canım şu dondurmanın tarifini yazda bizde yapalım..ferah ferahhh içimiz serinlesincokacimcoook
canımcım demin yazamadım ben iyiyim sen nasılsın bakalımopuyorumnanaktan
işten çıkmışsın ama gayet mutlusun anlaşılan isteyerek çıktın:)
hazır paket dondurmamı yoksa tamamiyle ev yapımı mı afferın kız.
kız nası yapıyosun dondurmayı anlat bakıımmmm boshayallersmile
bi kaç tarıfım var ama pek tutumuo memnun değilim cokacimcoook
önemli değil canım yaaa bende iyiyim cok şükür anacığımın yanından geldim cok mutluyum..:teytey:
evet canım işten cıktım cokta mutluyum isteyerek cıktım.hihoyyythihoyyytpatrona kalsa cıkarmıcak ama cıktım.canım cok yoruluyorum evim birde merkeze cok uzak gidip gelmek beni mahvediyo zaten bir uğraş amacıyla girmiştim cıktım gitti..artık burdayım sizinleyimmmmopuyorumnanaktan
üç yumurtayı 1 bardak şekerle çırpıyosun mikserle ama. köpük oluyo o. sonra 2,5 bardak süt ekliyip iki paket krem şanti veya bi tane pasta kreması döküyosun( pasta kreması koyarsan 2 bardak süt yeterli) 1 vanilya koyup hepsini çırp sonra buzluğa yolla. sonra 2 saat arayla 3 defa mikserle çırp sonra bırak o donmaya başlıyo daha sonra iyice. ben pasta kremasını tercih ediyorum bimde satılıyo ve çok daha lezzetli oluyo.
üç yumurtayı 1 bardak şekerle çırpıyosun mikserle ama. köpük oluyo o. sonra 2,5 bardak süt ekliyip iki paket krem şanti veya bi tane pasta kreması döküyosun( pasta kreması koyarsan 2 bardak süt yeterli) 1 vanilya koyup hepsini çırp sonra buzluğa yolla. sonra 2 saat arayla 3 defa mikserle çırp sonra bırak o donmaya başlıyo daha sonra iyice. ben pasta kremasını tercih ediyorum bimde satılıyo ve çok daha lezzetli oluyo.
ohh sevindim valla canımcım senin adına..madem yoruluyorsun çıktığın iyi olmuş,hem anneciğini görmüşsün hasret gidermişsin hem de bol bol dinlenirsin..belki o arada bebişte olur rahat rahat büyütürsün
canım yumurtanın tamamını koyuyorsun değilmi..yoksa sadece beyazımı..sarısınıda koyuyorsan kokmuyormu
hepsini koyuyorum hayır hiç kokmuyor aksine öyle hazır satılan köpük gibi dondurmalar gibi değilde güzel bi yerde yapılmış dondurmalara benziyor. ama ben dediğim gibi pasta kremasıyla yapıyorum. sadesini al. içine eğerki istersen çilek parçacıkları yada istediğim meyve parcacıklarınıda koyabilirsin ben sade yapmayı seviyorum rengi aldatmasın çünkü pasta kreması beyaz değil normalde kremşantiyle bu dondurma bembeyaz oluyo pasta kremasıyla sarı çünkü pasta kreması sarı bi ürün. sen çilek konsantresiyle muz yada kakaoyla yada çikolata sosuyla renklide yapabilirsin. zevke göre. deneyin bence çok basit bişi ve çok lezzetli alıp o kadar para vermeye değmez. haftada bir bitiyo zaten hemen yenisini yapıyorum hiç boşluk vermiyorum kaydirigubbakcemile2
sağol canım bende cok sevindim..
eşimde birşey duymuş yani eczacı söylemiş kadın yorgun olursa yumurtalıktaki hücreler ölüyormuş ve hamilelik zorlaşıyomuşş sözde ne kadar doğru bilmiyorum..yani buna bağlı cık işten dedi benimde işime geldim cıktım..
ya ne zamandır fatoşu göremiyorum burda nasıl oldu.görüşüyormusun hiç .boshayallersmile
anladım canım..hemen akşama denicem bakalım nasıl olucak.seninde ellerine sağlık tarif için teşekkürler:icecream:
yalnız bişe sorcam bu dondurma şimdi çiğ yumurta konuyo ya bize sakıncalı değilmi çiğ koyulmasından ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?