Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bence bu saç sana çok yakışır yerimseniben bu arada süper hatunsun haaaaaaaaaa maşşallaaaahhhhhhhhhhhhhhh bayanssulusmile bitaraflarını kaşı kısss kaydirigubbakcemile3

Bence bu saç sana çok yakışır yerimseniben bu arada süper hatunsun haaaaaaaaaa maşşallaaaahhhhhhhhhhhhhhh bayanssulusmile bitaraflarını kaşı kısss kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim bidenem Şeniz ...
dur kaşıyım... kaydirigubbakcemile3
o halde bu hafta boyatıyorum..kocişte çatlasın... :mymeka: asabi şey...

karasu ben gidiyom gülüm..fotoları silemedim..inş yarına kadar tanıdık biri görmez..kara büyüüüüüüüü....kara büyüüüüüüüüüüü....yabancılar girmesiiiiiiiiiiiiinn... kaydirigubbakcemile3
öptüm seni ...

Hadi öptüm canikom olumunekankayizsmile baş baaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan

merhaba elson ve aydemet iyi akşamla size, bişey sormak istiyorum ben 16 sında adet günümde ara ara başım ağrıyo şuan olduğu gibi ağrı kesici almak zararlı biliyorum yani bebek ihtimaline karşı, 2 3 günde bir nescafe içsem zararı olur mu acaba
biraz hafifletiyo en azından ya da minoset mi içsem dr içebilirsin demişti ama korkuyorum ya hamileysem ah bu belirsizlikler çok zor

selam hanimlar bisi sorcam ben suan 5+6 günlük hamileyim. gecen hafta gördük minisimi. ama hicbir gebelik belirtim yok suan bu normal mi?

ogg canım gecmiş olsun.
valla bence en iyisi bas agrılarında uyumakk..
yinede ilaç içmesen iyi olur..

selam hanimlar bisi sorcam ben suan 5+6 günlük hamileyim. gecen hafta gördük minisimi. ama hicbir gebelik belirtim yok suan bu normal mi?

hayırlı ugurlu olsun.. ne mutlu size :)) tebrikler bence sorun yok, herkesin bunyesi farklıdır ve farklı tebkiler verir.. takıntı yapmayın yeterki.

hayıorlı olsun bebbişin canım. bende de öleydi canım ilk baslarda . ama 6 hafta mide bulantıları ve halsizlik basladı bende.

Aydemetçim bi haber yok.karasudan bekliydk haber ama o biraz daha beklemek istiyr..bugn kocişlerdn konuşldu.mercan kötü bi hafta sonu geçrmş..duyarsız kocalardan dert yakıldı..öyle işte cnm.sen naslsn?

slm kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dün gece siz yokken okadar yazı yazdım bir kişi cvp yazmamış acaba bu topiktemi böyle oluyor siz bellei kişiler grup oluşturmuşsunuz başka kimseyle muhattap olmuyorsunuz gerçekten üzüldüm şuan oysa ben hepiniz için dua ediyorum neyse k.i.bakınkötükedihüso

meraba canım bende senin gibi düşünüyorum

ne alakası var kızlar kimse arasında gruplaşma falan yok..herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor birbirine..
cns senin yazdığına baktı kızlar konuştular sen görmedin heralde..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci....................14 NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…