Bence bu saç sana çok yakışır yerimseniben bu arada süper hatunsun haaaaaaaaaa maşşallaaaahhhhhhhhhhhhhhh bayanssulusmile bitaraflarını kaşı kısss kaydirigubbakcemile3
karasu ben gidiyom gülüm..fotoları silemedim..inş yarına kadar tanıdık biri görmez..kara büyüüüüüüüü....kara büyüüüüüüüüüüü....yabancılar girmesiiiiiiiiiiiiinn... kaydirigubbakcemile3
öptüm seni ...
Kimseckler yokmu?
merhaba elson ve aydemet iyi akşamla size, bişey sormak istiyorum ben 16 sında adet günümde ara ara başım ağrıyo şuan olduğu gibi ağrı kesici almak zararlı biliyorum yani bebek ihtimaline karşı, 2 3 günde bir nescafe içsem zararı olur mu acaba
biraz hafifletiyo en azından ya da minoset mi içsem dr içebilirsin demişti ama korkuyorum ya hamileysem ah bu belirsizlikler çok zor
selam hanimlar bisi sorcam ben suan 5+6 günlük hamileyim. gecen hafta gördük minisimi. ama hicbir gebelik belirtim yok suan bu normal mi?
selam hanimlar bisi sorcam ben suan 5+6 günlük hamileyim. gecen hafta gördük minisimi. ama hicbir gebelik belirtim yok suan bu normal mi?
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dün gece siz yokken okadar yazı yazdım bir kişi cvp yazmamış acaba bu topiktemi böyle oluyor siz bellei kişiler grup oluşturmuşsunuz başka kimseyle muhattap olmuyorsunuz gerçekten üzüldüm şuan oysa ben hepiniz için dua ediyorum neyse k.i.bakınkötükedihüso
meraba canım bende senin gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?