Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cns ve silanaz bize sinir olmuş ama dün hiçbirimizin keyfi yoktu..ve ben cns nin yazdıkları hakkında yorum yaptım..bende bi ara sinir olmuştum burda..yazıyorum yazıyorum..kimseden tık yok.bi daha girmiycem demiştim.ama sonradan gördümki..bazen kendim bile öyle oluyoki..sayfam saatlerce açık olduğu halde bikaç saniye bile girip bakamıyorum.bide bi konuya giriyoruz hararetli hararetli..unutuluyor diğer konular.. ama KESİNLİKLE gruplaşma yok bu topikte..bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim..gerçekten herkes iyi niyetli kızlar...cns ve silanaz sizide herzaman aramızda görmek isteriz...tamammı?? yerimseniben

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum sonuçta hepimiz iş yerindeyiz ve bazen müsait olamıyoruz bazen
açık unutuyoruz sayfayı veya sayfa yenılenınce gozumuzden kaçıyo bunlar olabilen şeyler
gruplaşma olsa idi heralde ilk ben dışlanırdım çünkü bu topikte kimseyi tanımıyordum
diğer topiklerden tanıdıgım arkadaşlarım fln yoktu burada bayada çekinerek yazmıştım
ama ısındım buraya kimsede het höt sen gelme demedi deselerde alınan kim canıım
cadıyım ben oyarım vallakıııı sempatiksalakcinni....bazılarıda kırmızı halı serilsin istiyo ama zor öyle bişey
şimdi elson farklıdır benım için buraya yenı gelen tanıumadıgım bi insan farklıdır ha elsonun
7 göbekınıde tanımıyorum ama bi muhabbetımız oldu bi dur senlede ısınalım kaynaşalım dimi ama sorun yapmaya lüzüm yok mayk reklam kokan hareketler bunnar sositososito

evet datlum..haklısın..bende tesadüf katılmıştım bu topiğe..hem dışlama niye olsun ki.düşmüşüz sorunlarımızın derdine.. boshayallersmile boshayallersmile

kesinlikle çok haklısınız kızlar...gruplaşma dışlama felan olsaydı eger ben senden önce dışlanırdım heralde bazen topiğe bile giremiyorum ama girdiğim zamanda muhabbete katılmaya çalışıyorum...bazende girdiğim zaman yazdıklarım okunmuyor ama beni dışlıyolar diyede düşünmüyorum...yani bide bişey yazıp cevap alamayınca hemen dışlanıyo hissine kapılan insanları anlamıyorum okunmadıysa bidaha sor olmadı muhabbete katıl sonra kendi sorunu sor ... ondan sonrada yok soruma cevap alamadım yok bilmem ne...insanlara bi muhabbete dalınca araya hiç olmadık bi soru sorup sonra kenara çekilirsen olmaz...tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali...

günaydın şeker nanesi naber :)

iyidir canım senden nbr:)

kaç saattir burdasın..daha yenimi günaydın diyosun..kırarım kemikleriniiii... klava:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

kızzz ben dövcem seni şimdi:))
geçmişi okuyorumki geri kalmim dimi:))
sonra neme lazım konuyu bilmem dışlanırım felan kaydirigubbakcemile3

sus kızzzzz..
oku oku..soru sorucam birazdan...iyi çalış...
guclubacismile guclubacismile

kaçıncı sayfada o olay ben de okuyim da aydınlanayım ....net zayıf teker teker gezmeyım sımdı...

evet datlum..haklısın..bende tesadüf katılmıştım bu topiğe..hem dışlama niye olsun ki.düşmüşüz sorunlarımızın derdine.. boshayallersmile boshayallersmile

Ben ikinizede katılıyom olumunekankayizsmile

ay sorma nanecim dün akşam kadar bulantı bulantı öldüm bugunde kalkar kalkmaz
istifra ettim yaa ne zamandır rahattım kokruom gene baslicak bulantı neym die eyvahedigeldismile

naneseker+, ELSON+, ay_she+
günaydın canlar.....

günaydın tinkerciimmm hoşgeldinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…