Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşbulduk canım niye bulandın yine ne nazlı bir kızın olcak senın gorursun bak....

ayy canım benim kıyamam sana...yine başlıcak diye endişelenirsen canım psikolojik olarak da bulantın olmasına sebep olursun...rahat ol canım.inşallah biter bulantıların rahat edersin...son 3 ay sonramı bitiyo bu bulantılar?

benimde en çok korktuğum mide bulantıları..bende gastrit olmuştu nişanım olacağı zaman ..(stresten)..aman allahım ne illet bişe..çok kötüydü..o yüzden mide denilince tırsarım.. eyvahedigeldismile
he bebişim için çekermiyim...tabikiiii.... :lepi:

Son düzenleme:
cns ve silanaz bize alınmış malesef.. :1no2:

allah allah neden ki burdakı muhabbetlerde alıncak ortam nasıl olusuyo ben hala anlamıs degılım....bıraz dedıklerınızı okudum da hakketten de bazen ınsan acık bırakıp yazılanları goremıyo...ya benım de cok basıma geldı bırsey deyıp kazınmadıgım durumlar..ama kotu nıyet yok elbette..gozden kacıyo...a.s

kesinlikle canım bu mide çok illet bişi hiç memnun edemiyoruz midemizi kaydirigubbakcemile3

sağ kasığımda ara ara batmalar başladı...kesin hamileyimmmmm....... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sağ kasığımda ara ara batmalar başladı...kesin hamileyimmmmm....... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

benimde benimde hemde sabahtan beri kıvranıyorum bende kesin hamileyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kesinlikle canım bu mide çok illet bişi hiç memnun edemiyoruz midemizi kaydirigubbakcemile3

ay ben mideden sorunlu olmadığım halde nasıl ağrıyodu bi ara midem...birde ilk haftalarda midede açlık hissi ama gaz olduğu için yiyememe ay allahım çok berbattı allahtan bitti...:icecream:

dalga geçme bi dealkisalkisalkis hamile çıkarmıssın ne malum olmadığı

eee..bişeyi kırk kere dersen olurmuş..kaldı 39...dur devam edeyim..
ben hamileyim..
ben hamileyim...
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
delimiyim ne... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benimde benimde hemde sabahtan beri kıvranıyorum bende kesin hamileyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçen bi mağazaya gittik ablamla..hamile bi kız vardı orda..ablamın arkadaşının arkadaşı..kız başladı anlatmaya..evlenir evlenmez hamile kalmış..üstelik evlendikten sonra dr.kocasına senin çocuğun olmaz demiş... ohaoldumsmile
demekki neymiiiiiiiişşşşş...ALLAH ne derse o olurmuşş..ALLAH'ın OL demesi yeterliymiş...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…