ay ben mideden sorunlu olmadığım halde nasıl ağrıyodu bi ara midem...birde ilk haftalarda midede açlık hissi ama gaz olduğu için yiyememe ay allahım çok berbattı allahtan bitti...:icecream:
geçen bi mağazaya gittik ablamla..hamile bi kız vardı orda..ablamın arkadaşının arkadaşı..kız başladı anlatmaya..evlenir evlenmez hamile kalmış..üstelik evlendikten sonra dr.kocasına senin çocuğun olmaz demiş... ohaoldumsmile
demekki neymiiiiiiiişşşşş...ALLAH ne derse o olurmuşş..ALLAH'ın OL demesi yeterliymiş... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
geçen bi mağazaya gittik ablamla..hamile bi kız vardı orda..ablamın arkadaşının arkadaşı..kız başladı anlatmaya..evlenir evlenmez hamile kalmış..üstelik evlendikten sonra dr.kocasına senin çocuğun olmaz demiş... ohaoldumsmile
demekki neymiiiiiiiişşşşş...ALLAH ne derse o olurmuşş..ALLAH'ın OL demesi yeterliymiş... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
estafurulluh....lmaz:-tatlicadiarzu-
bu ay klomen+ arı sütü bal polen+ çekirdekli siyah üzüm...bol havuç....sonuçç.... ikizzzzz....üçüzzz... :lepi: :lepi:
evet ben ole 12 yıldan sonra olanı biliyom...kadın dr a gidiyo ama aklından bile gecmiyo...dr kocasına dıyo da adam dr un yakasına yapışıyo doğru sole dıye...sonra karı koca sarılıyolar ağlıyolar...allahtan umıt kesılmez...:Saruboceq:
ohh bee sonunda bitirdim geçmişi okumaktan bir günaydın bile diyemedim
bende alıcam..bulunduğum ilçede aktar yok..merkeze gidicem..nekadar karışım...çokmu..adı ne...kız bende dün arı sütü+polen+bal karımışı aldım aktardan eger bu ay olmazsa başlayacam ona inş.
bu ay yumurtlama günlerinde çalıştık belki de tutmuştur kimbilir...
olmazsada artık arısütü polen ve bal karışımım var :lepi:
günaydınlarrrrrrrrrrr herkeseeeee tek tekkkk öptüm sizleriiiiiiiii
günaydınlarrrrrrrrrrr herkeseeeee tek tekkkk öptüm sizleriiiiiiiii
bende alıcam..bulunduğum ilçede aktar yok..merkeze gidicem..nekadar karışım...çokmu..adı ne...
günaydınnnn günaydınnnnnn güzellerimmm..opuyorumnanaktan
ben geldimmm
kızlar alta nasıl resım eklenıyo mesaj yazdıgımız yere
günaydınnnn günaydınnnnnn güzellerimmm..opuyorumnanaktan
ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?