Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay ben mideden sorunlu olmadığım halde nasıl ağrıyodu bi ara midem...birde ilk haftalarda midede açlık hissi ama gaz olduğu için yiyememe ay allahım çok berbattı allahtan bitti...:icecream:

mide öle hassaski benim kulaklarımdan sorunum vardı baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyodu bende...o zamanlar hamile sanıyodum kendimi doktora gitmiştim sorunun kulaklarımdan kaynaklandıgını öğrendim kaydirigubbakcemile3

kesinlikle canım Allahım ol dedikten sonra akan sular durur imkansız gelen şeyler biranda oluverir...Allahın gücü herşeye yeter...o yüzden yapmamız gereken dua etmek Allah zamanı gelince dualarımızı kabul edicek inanıyorum ben...

bu ay klomen+ arı sütü bal polen+ çekirdekli siyah üzüm...bol havuç....sonuçç.... ikizzzzz....üçüzzz... :lepi: :lepi:

evet ben ole 12 yıldan sonra olanı biliyom...kadın dr a gidiyo ama aklından bile gecmiyo...dr kocasına dıyo da adam dr un yakasına yapışıyo doğru sole dıye...sonra karı koca sarılıyolar ağlıyolar...allahtan umıt kesılmez...:Saruboceq:

bu ay klomen+ arı sütü bal polen+ çekirdekli siyah üzüm...bol havuç....sonuçç.... ikizzzzz....üçüzzz... :lepi: :lepi:

kız bende dün arı sütü+polen+bal karımışı aldım aktardan eger bu ay olmazsa başlayacam ona inş.
bu ay yumurtlama günlerinde çalıştık belki de tutmuştur kimbilir...
olmazsada artık arısütü polen ve bal karışımım var :lepi:

kesinlikle canım yaaa...allahtan isteyeceksin..hazinesi çookk...

bende alıcam..bulunduğum ilçede aktar yok..merkeze gidicem..nekadar karışım...çokmu..adı ne...

bende alıcam..bulunduğum ilçede aktar yok..merkeze gidicem..nekadar karışım...çokmu..adı ne...

230 gr. üzerinde balen arı sütü yazıyor..altındada bal+polen+arı sütü karışımı yazıyor canım...

günaydınnnn günaydınnnnnn güzellerimmm..opuyorumnanaktan
ben geldimmm

sanada günaydın canım hoşgeldin... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…