maşallah maşallah
ne kadar belli kuzum yaaaa..zemuszemus
evet di mi ama ...duruş nasıl cok ciddiCADIARZU
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan iğneden sonra 16. gün itibariyle hala adet olmadım zemuszemus dün akşam aynen adet olacakmış gibi korkunç bi sancım oldu, kesin gelecek bu sefer dedim, ama gelmedi bilmiyorumkismile
Kararlıyım yerimseniben cumaya kadar beklicem bayanssulusmile nasıl dayanacaksam artık kaydirigubbakcemile3
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan iğneden sonra 16. gün itibariyle hala adet olmadım zemuszemus dün akşam aynen adet olacakmış gibi korkunç bi sancım oldu, kesin gelecek bu sefer dedim, ama gelmedi bilmiyorumkismile
Kararlıyım yerimseniben cumaya kadar beklicem bayanssulusmile nasıl dayanacaksam artık kaydirigubbakcemile3
yesinler o erkekiiin ciddi duruşlarını...ciddiyet bize sökmez ısırırız onun bi taraflarını
evet inanılmaz bır sey bır ayda herseyı belırmıs..bı dahakını daha cok merak edıyom
burada sizlerle olunca daha iyiye gidiyor sizinle muhabbet ederken saçlarımı kopartmıyorum inşallah kurtulacam bu hastalıktanalkisalkisalkis
kızlarr dün akşam dr. gittim.2 tane sağlıklı y:Saruboceq:umurtam var 16.mm perşembe yine çağırdı yumrtalar biraz daha büyümüşse iğnemi olcam..inşallah bu ay tuttururum.gecen ay aynı işlem oldu ama bebiş gelmedi.boshayallersmile
kızlarr dün akşam dr. gittim.2 tane sağlıklı y:Saruboceq:umurtam var 16.mm perşembe yine çağırdı yumrtalar biraz daha büyümüşse iğnemi olcam..inşallah bu ay tuttururum.gecen ay aynı işlem oldu ama bebiş gelmedi.boshayallersmile
bu sefer gelecek bu sefer gelecekkızlarr dün akşam dr. gittim.2 tane sağlıklı y:Saruboceq:umurtam var 16.mm perşembe yine çağırdı yumrtalar biraz daha büyümüşse iğnemi olcam..inşallah bu ay tuttururum.gecen ay aynı işlem oldu ama bebiş gelmedi.boshayallersmile
çok çabuk büyüyor kereta:) her ay dahada büyümüş göreceksin inş canım..allah bizede o duyguları yaşatsın inşallah...
valla insan buraya gelip sıkıntılarını paylaşınca dertleşince gerçekten iyi motive oluyor...Allah muhabbetimizi artırsın...
günaydın canımm hoşgeldin... :1hug: artık cumaya kadar hepberaber büyük bir merak içinde heyecanla seninle beraber bekliyor olucaz canım...
ama hani test yaptırmak istersende bence hiç düşünmeden HEMEN YAPPPPP!!!!!!!!
erkenden yapmana hiçbişey demeyiz dimi kızlar kaydirigubbakcemile3
inş canımbenim..inş... :Saruboceq: :Saruboceq:
ooo maşallah canım inşallah bu sefer tutar da seni de hamileler listesinde görürüz:Saruboceq:
günaydın iyiyiz sen nasılsın taze annegunaydın bayanlar nasılsınız?
bu sefer gelecek bu sefer gelecek
Canlarım, bugün öğlene kadar derslerim biraz yoğun, ama öğleden sonra boşum, akşama kadar bol bol konuşuruz inş. yerimseniben
Beni ösleyin anacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile
gunaydın bayanlar nasılsınız?
canım benim inşallah bu ay meleğim gelir..rabbim hepimizi o hamişler listesinde girmeyi nasip etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:canım allahmı söyletiye nee..azın bal yesinn inşallah gelirrrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?