Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydınn fıstığım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
canım inşallah adetin gelmezz cumaya kadar...valla ben senden meraklıyımboshayallersmileinşallah hayırlısı artık:1hug:

pis inatçıııı..... :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

karasucum

dayanırsın dayanırsın.....allah yardımcın olsun ama ben gibi sabırsız biriysen zor oluyo...ben dayanamayıp adetımden 4 gun once test yapmıstım o kadar sıktım yapmıcam dıye bır de....allahtan cıktı...ama hıc de ınanarak yapmamıstım testı sok olmustum..sadece kendımı o anlık rahatlatmak ıcın dı....ama sen bekle madem bı karar aldınız....:dance:

yesinler o erkekiiin ciddi duruşlarını...ciddiyet bize sökmez ısırırız onun bi taraflarını

ısır teyzesı ısır annesı dayanamaz ısırır zaten ...ay ben bebeklerın popolarıyla ayak parmaklarını en cok ısırmak ısterım...ınsallah tutarım kendımı...cokacimcoook

kızlarr dün akşam dr. gittim.2 tane sağlıklı y:Saruboceq:umurtam var 16.mm perşembe yine çağırdı yumrtalar biraz daha büyümüşse iğnemi olcam..inşallah bu ay tuttururum.gecen ay aynı işlem oldu ama bebiş gelmedi.boshayallersmile

evet inanılmaz bır sey bır ayda herseyı belırmıs..bı dahakını daha cok merak edıyom

çok çabuk büyüyor kereta:) her ay dahada büyümüş göreceksin inş canım..allah bizede o duyguları yaşatsın inşallah...

burada sizlerle olunca daha iyiye gidiyor sizinle muhabbet ederken saçlarımı kopartmıyorum inşallah kurtulacam bu hastalıktanalkisalkisalkis

valla insan buraya gelip sıkıntılarını paylaşınca dertleşince gerçekten iyi motive oluyor...Allah muhabbetimizi artırsın...

günaydın canımm hoşgeldin... :1hug: artık cumaya kadar hepberaber büyük bir merak içinde heyecanla seninle beraber bekliyor olucaz canım...
ama hani test yaptırmak istersende bence hiç düşünmeden HEMEN YAPPPPP!!!!!!!!
erkenden yapmana hiçbişey demeyiz dimi kızlar kaydirigubbakcemile3

inş canımbenim..inş... :Saruboceq: :Saruboceq:

ooo maşallah canım inşallah bu sefer tutar da seni de hamileler listesinde görürüz:Saruboceq:

bu sefer gelecek bu sefer gelecek

evet evet hiçbirşey demeyizzzz yappp yappp yapppphihoyyythihoyyythihoyyyt

Canlarım, bugün öğlene kadar derslerim biraz yoğun, ama öğleden sonra boşum, akşama kadar bol bol konuşuruz inş. yerimseniben
Beni ösleyin anacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile

çabuk gelllll çok özletmeee!! olumunekankayizsmile

gunaydın bayanlar nasılsınız?

günaydın yeşilcim hoşgeldin

canım benim inşallah bu ay meleğim gelir..rabbim hepimizi o hamişler listesinde girmeyi nasip etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım aminnnnn!!!!! :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…