bilmiyorumkı canım dünden beri vardı neysekı sımdı rahatım :) nazlı olmasın yaaa
güçlü sğalam kalender olsun :)
hayır hiç öyle bi endişe yoktu aklımda bişrden oldu şu an iyyiz bakalım :)
idilcim hoşgeldiinn :)
günaydın hoşgeldin canımmm:1hug:
saol canım iyiyim çok şükür..ama sen sanırım bulantılardan dolayı pek iyi değilsin...biraz daha sabret canım geçicek elbet bulantılar...geçsede bi rahatlasan...
sağolun bayanlar
moralim bozuk persembe gunu doktora gıttım kese gözukmuyor dıs gebelık olabılır dedı doktor sonra gene kan tahlılı ıstedı 3 tüp kan aldılar neye baktılar bılmıyorum dun tekrar gıttım tahlıl sonucuna göre hamılesın dedı ama ben daha öncede test sonucuna göre hamıle cıkmıstım kese yoktu tekrar ultrasona da sokmadı kafam karıstı dedım böle böle kese gözukmuyodu muayene etmıcek mısınz dıye 2 hafta sonra gel dedı dogru durust bısey de demedı canım cok sıkıldı ama testtekı degerım 5 gunde falan baya yükselmıs 384küsürken sımdı 1443 cıvarı bısey. kafam cok karıstı dıs gebelık olup olmadıgı ne zamn kesın bellı olureyvahedigeldismile:gitme:
kızlarrrrrrr ben çok hastayımmmmmm midem çok fena :1no2:
ay kıyamam ya...:çok üzgünüm:
bir tane bulantıya iyi gelen bir hap vardı dr kendisi yazmıştı bu nu içdiye size hap vermiyorlarmı?
çok geçmiş olsun canım mide agrısı zor olur miden hep agrırmı
ben buradaki arkadaşlığı çok seviyorummmm
eve gidicem birazdan
geçmıs olsun canım ne oldu
canım bencede sen o dr. değiştir..ne demek ben şişlikle ilğilenmiyorum manyakmı neeCADIARZU
canım benım hiç endışe etme bence zaten 1443 cıvarı olmus daha çok normal karından zaten bu sekılde görünmez vajınal bıle baya zor bence erken bakılmıs doktorun dedıklerınede hemen takma kafana ben senın yerınde olsam baska doktora gıderım 5 gün sonra falan hem degerın yukselmıs olur hemde kese artık görünür dıye düşünüyorum tatlım
geçmiş olsun canım.. :teselli:
kızlar bukadar tepki vericenizi bilseydim hiç yazmazdım ben burda herkesin sıkıntısına sevincine ortak olmak için yorum yapıyorum niyetim kimseyi germek diil bişeyler paylaşmak
gecmıs olsun idilcim
eve gidicem birazdan
sağolun bayanlar
moralim bozuk persembe gunu doktora gıttım kese gözukmuyor dıs gebelık olabılır dedı doktor sonra gene kan tahlılı ıstedı 3 tüp kan aldılar neye baktılar bılmıyorum dun tekrar gıttım tahlıl sonucuna göre hamılesın dedı ama ben daha öncede test sonucuna göre hamıle cıkmıstım kese yoktu tekrar ultrasona da sokmadı kafam karıstı dedım böle böle kese gözukmuyodu muayene etmıcek mısınz dıye 2 hafta sonra gel dedı dogru durust bısey de demedı canım cok sıkıldı ama testtekı degerım 5 gunde falan baya yükselmıs 384küsürken sımdı 1443 cıvarı bısey. kafam cok karıstı dıs gebelık olup olmadıgı ne zamn kesın bellı olureyvahedigeldismile:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?