Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay kız nazlı olmak kızlara yakışır ...opuyorumnanaktan

günaydın hoşgeldin canımmm:1hug:

hosbulduk canım:1hug:

saol canım iyiyim çok şükür..ama sen sanırım bulantılardan dolayı pek iyi değilsin...biraz daha sabret canım geçicek elbet bulantılar...geçsede bi rahatlasan...

evet canım malesefkı pek ıyı degılım dün daha ıyıyıdım bugün daha halsızım günüm günüme uymuyo hiç Allah yardım etsın çalışan hamılelere özellıkle

canım benım hiç endışe etme bence zaten 1443 cıvarı olmus daha çok normal karından zaten bu sekılde görünmez vajınal bıle baya zor bence erken bakılmıs doktorun dedıklerınede hemen takma kafana ben senın yerınde olsam baska doktora gıderım 5 gün sonra falan hem degerın yukselmıs olur hemde kese artık görünür dıye düşünüyorum tatlım

ay kıyamam ya...:çok üzgünüm:

Allah yardım etsın bızlere:çok üzgünüm: halsızlıgın agrıların yok dımı senın canımya ınsallah olmasında

bir tane bulantıya iyi gelen bir hap vardı dr kendisi yazmıştı bu nu içdiye size hap vermiyorlarmı?

canım hap verdıler bana bulantıya ama içiyorum çok da öle fayda etmıyo benım bulantıdan zıyade sıkayetım çok halsızlık ve bacak kalça bel agrılarım

ben buradaki arkadaşlığı çok seviyorummmm

ben de seıyorum

ama tıpkı sılanaz gıbı durumları ben de yasadım ama bundan alınmadım hıcbır zaman...ne bıleyım ...dıle getırmek ıstesek mutlaka bızım de solucemız seyler cıkar ama gerek yok ya. hepımız calışıyoruz cogunlukla ben mesela 10 dk lık tenefuslerde gırebılıyorum...cevap alamadıgım ve veremedıgım cok oldu..ama sılanazın durumu bole olmayabılır ama yıne de bunda kotu nıyetlerı yoktur arkadaslarımızın bence de elson haklı ....sılanazcım boşver bunları gel muhabbete ..........

canım bencede sen o dr. değiştir..ne demek ben şişlikle ilğilenmiyorum manyakmı neeCADIARZU

evet janım 1 hafta sonra falan baska bır doktora baslıjam hayırlısıyla

evt janım degıstrjem zaten ne bıcım bı doktora catmısım anlamadım kı adam hemen bozdu moralımı gıtmem zaten daha onazemuszemus

kızlar bukadar tepki vericenizi bilseydim hiç yazmazdım ben burda herkesin sıkıntısına sevincine ortak olmak için yorum yapıyorum niyetim kimseyi germek diil bişeyler paylaşmak

canımcım alınma ya...tepki değil bunlar...acıklama sadece...elbettekı dusuncelerını soleyeceksın....sevıncler uzuntuler paylaşmak ıcındır sen d ole yapıyorsun ama arda kacıyo gozden ..ooo benım de cok basıma geldı...ama bole durumlarda kendımızı kotu hıssedecek bı durum yok bence ..sen de takma ve cevap alana kadar yaz...ben ole yapıyom vallahı :tomato:

kızlar adet günü geçmeden hamilelik belirtileri başlarmı adetime 4 gün var sol kasıklarım agrıyo hatta bacagıma vuruyo agrısı

canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama her bebegın gelısımı farklıdır kımı hızlı buyur kımı
yavastır ılk baslarda bende bebeğimi 8. haftanın sonlarına doğru gördüm
bide özel hastneye fln gidiyosan bu durumları kullanmayı çok seviyolar test test üstüne fln
dikkatli ol güvendiğin başka bi hastaneye git bence tek bir doktora guvenme Allah korusun
dış gebelık fln derlersede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…