Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
su bulantılarım ve halsızlıklerım ne zaman bıtecek benımya çok zor olmaya basladı Allah ım yardım etsın yanı işe gelmek bıle zulüm olmaya basladı offfffffffffffffffffff

[

günaydın iyiyiz sen nasılsın taze anne

günaydın yeşilcim hoşgeldin

günaydınn hoşgeldinn..
canım hayırlı uğurlu olsun.rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..

sağolun bayanlar
moralim bozuk persembe gunu doktora gıttım kese gözukmuyor dıs gebelık olabılır dedı doktor sonra gene kan tahlılı ıstedı 3 tüp kan aldılar neye baktılar bılmıyorum dun tekrar gıttım tahlıl sonucuna göre hamılesın dedı ama ben daha öncede test sonucuna göre hamıle cıkmıstım kese yoktu tekrar ultrasona da sokmadı kafam karıstı dedım böle böle kese gözukmuyodu muayene etmıcek mısınz dıye 2 hafta sonra gel dedı dogru durust bısey de demedı canım cok sıkıldı ama testtekı degerım 5 gunde falan baya yükselmıs 384küsürken sımdı 1443 cıvarı bısey. kafam cok karıstı dıs gebelık olup olmadıgı ne zamn kesın bellı olureyvahedigeldismile:gitme:

nasılsın bakalım

hosbulduk canım nasılsın:1hug:

saol canım iyiyim çok şükür..ama sen sanırım bulantılardan dolayı pek iyi değilsin...biraz daha sabret canım geçicek elbet bulantılar...geçsede bi rahatlasan...

canım sıkma canını...bildiğim kadarıyla eger dış gebelik olsaydı degerinin ilk degerden daha düşük olması gerekiyordu...ama seninkisi yükselmiş...bazılarının keseleri geç görünüyor inşallah 2 hafta sonra görüceksin canım ben inanıyorum...sende inanmalısın tamam canım...

nereden çıkardın dış gebelik olduğunu değerlerin de gayet iyi kendini ferah tut düşünme kötü şeyler

bir tane bulantıya iyi gelen bir hap vardı dr kendisi yazmıştı bu nu içdiye size hap vermiyorlarmı?

canım benim caını sıkma..kesenin görünmemesi normal daha erken olabilir gec döllenmişde olabilir.hem değerlerin gayet güzel.dış gebelik olsa değerlerin düşerdi..morelini yüksek tut rabbim büyük:1hug:

nereden çıkardın dış gebelik olduğunu değerlerin de gayet iyi kendini ferah tut düşünme kötü şeyler

doktor öyle söyleyınce canım sıkıldı aklımı karıstırdı bende tedırgın oldum... doktorumu degıstrmeyı dusunuyorum zaten hıc ılgılenmıyor,,, 1 haftadır faalan vücudumda şişlik var 1 hafta arayla görenler nolmus sana dıyor doktora söledım ben şişlikle ılgılenmımyorum dedi

hoşbulduk canım niye bulandın yine ne nazlı bir kızın olcak senın gorursun bak....

bilmiyorumkı canım dünden beri vardı neysekı sımdı rahatım :) nazlı olmasın yaaa
güçlü sğalam kalender olsun :)

hayır hiç öyle bi endişe yoktu aklımda bişrden oldu şu an iyyiz bakalım :)

ELSON, naneseker+, tinkerbell09, ay_she+ günaydın kızlar nasılsınız?

idilcim hoşgeldiinn :)

kızlar bukadar tepki vericenizi bilseydim hiç yazmazdım ben burda herkesin sıkıntısına sevincine ortak olmak için yorum yapıyorum niyetim kimseyi germek diil bişeyler paylaşmak

kızlar bukadar tepki vericenizi bilseydim hiç yazmazdım ben burda herkesin sıkıntısına sevincine ortak olmak için yorum yapıyorum niyetim kimseyi germek diil bişeyler paylaşmak

tepki vermedik canım yaaa..ben şahsen açıklama yaptım..bende senin gibi tepki verdim ilk zamanlar ama düşündüğüm gibi değilmiş dedim.dışlamak yok..herkesin bi derrdi var,paylaşıyoruz dedim...lütfen alınma..sende muhabbete katıl.. yerimseniben

canım bencede sen o dr. değiştir..ne demek ben şişlikle ilğilenmiyorum manyakmı neeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…