benimde 4 günüm var mememin uçları sızlıyor dokunamıyorum bile:uhm:kızlar adet günü geçmeden hamilelik belirtileri başlarmı adetime 4 gün var sol kasıklarım agrıyo hatta bacagıma vuruyo agrısı
kızlar adet günü geçmeden hamilelik belirtileri başlarmı adetime 4 gün var sol kasıklarım agrıyo hatta bacagıma vuruyo agrısı
benimde 4 günüm var mememin uçları sızlıyor dokunamıyorum bile:uhm:
kızlar adet günü geçmeden hamilelik belirtileri başlarmı adetime 4 gün var sol kasıklarım agrıyo hatta bacagıma vuruyo agrısı
kızlarrrrrrr ben çok hastayımmmmmm midem çok fena :1no2:
eve gidicem birazdan
canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama her bebegın gelısımı farklıdır kımı hızlı buyur kımı
yavastır ılk baslarda bende bebeğimi 8. haftanın sonlarına doğru gördüm
bide özel hastneye fln gidiyosan bu durumları kullanmayı çok seviyolar test test üstüne fln
dikkatli ol güvendiğin başka bi hastaneye git bence tek bir doktora guvenme Allah korusun
dış gebelık fln derlersede
ben seninkine erkek diye diye erkek oldu sende bana hamile diye diye hamile olacam galibabilmiyorumkismile:CüvCüv::CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam şu listene bir bakalım neler var eklermisinSlmmmm... :) Yeni gelen arkadaşlar ve tabiki nane,hatice,tinker,ayshe ,elson,idilcan ve zehsel :)
Slmmmm... :) Yeni gelen arkadaşlar ve tabiki nane,hatice,tinker,ayshe ,elson,idilcan ve zehsel :)
ay kız nazlı olmak kızlara yakışır ...opuyorumnanaktan
başlayabılır adetten bır hafta once benım basım donmustu....mıdem bulanmısdı...4 gun oncede testte cıktı...:kedi: hersey olabılır canım ama kasık agrımasının baska nedenlerı de olabılır yanı...hayırlısı..tarıhın ne zaman
başlayabılır adetten bır hafta once benım basım donmustu....mıdem bulanmısdı...4 gun oncede testte cıktı...:kedi: hersey olabılır canım ama kasık agrımasının baska nedenlerı de olabılır yanı...hayırlısı..tarıhın ne zaman
benimde 4 günüm var mememin uçları sızlıyor dokunamıyorum bile:uhm:
Slmmmm... :) Yeni gelen arkadaşlar ve tabiki nane,hatice,tinker,ayshe ,elson,idilcan ve zehsel :)
sanırım 4 haftalık falanım henuz özele degıl devlet hastanesıne gıttım ama bu kez özele baslıjam sanırım bakalım o doktor ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?