Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaaa görüşemiyoruz uzun zamandır yaa... ben artık 11 dedin mi uyuyorum geceleri.... sende hiç msn açmıyosun ?

ılk bebek oldugu ıcın bıraz korku oluyor ıster ıstemez ama ıcımı ferah tutucam Allah ın izniyle bırsey yoktur

smarttttttttttttttt.........

Aaaaa!!!Sen buralara gelir miydin kııızzzz :kedi:
mart hamiş topiklerinde takılıyor artık pek glmiyor dediler senin iin.Kızmıştım ben de.
Burda da bir sürü hamişimiz var;onlar gidiyor mu o neden gitti diye :gitme:

Nasılsın şekercim.Bebişin iyiyimiş alıyorum haberleri. :)

iyiyim çok şükür smartcım :)

bebişimde iyi çok şükür koccaman oldu cadı :) hala benim midemle ugrasıyo :)

19. haftamızın içindeyiz yolu yarıladık inşallah :)

senden naber nasılsın ?

ben sürekli takip ediyorum burayı ayıpsın :))))
nerelerdesin yahu!!!!
ben biopsi sonuçlarımı aldım :) oğluşum oluyooooo, hemde sağlıklı sıpaa...

iyiyim şekercim.Bakayım neler kaynatıyorsunuz dedim. :)
Bu ay pek çalışmamış kimse...Gaz mı versek ne

canım benim durum malum..kociş yok..
ama önümüzdeki ay dr. kontrolünde ilaçla falan deli gibi çalışıcam... :lepi:
hatta ikiz üçüz olcak haberin yok... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kocişe diycem..koş koş çatlamak üzere...atla arabaya çabuuukk.. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

vayy adamın haline.:roflol::roflol::roflol:

Maşallah canımcım Her şeyin yolunda gittiğini söylediğinizde çok seviniyorum ben yaaa... :)
Benden ne haber olsun işte aynen bildiğin gibi.Ekstaradan hiç bişey yok. sırnaşık şey

valla bende müptela oldum..akşamlarıda telefondan giriyorum..sonrada faturalar......... :sinifsinif:
Evet!Burası öyle bir yer;takıldın mı kurtulmak zor.Ne güzel paylaşımlarımız oldu burda.Ne çok arkadaşımızın güzel haberlerine şahitlik ettik,sevinçlerini paylaştık.Umarım hep böyle gider.

ben sürekli takip ediyorum burayı ayıpsın :))))
nerelerdesin yahu!!!!
ben biopsi sonuçlarımı aldım :) oğluşum oluyooooo, hemde sağlıklı sıpaa...

Oğluşun haaa :))) hadi gözzün aydın.Çok sevindim. delikafadulden
ben paso gezme modundayım,eve uğradıım bile yok desem yalan olmaz.Msn miş oymuş buymuş o akdar uzaklaştım ki bilmiyorumkismile

smart hosgeldın canımmmmmmmmmm

Hoşbulduk şekercim.Anlat bakalım.Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?Damatlar belli de ortada gelin yok şimdilik sırnaşık şey Ayshe'ninki kız mıydı acaba yaaa...Bak unuttum şimdi,pat diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…