Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın...nasılay ben çok güzel bi rüya gordum dun gune guzel basladım...bebegım dogmus onu emzırıyodum...ama nasıl emıyo cok cok...allah yasatsın o gunlerı ....:Saruboceq:

hayırlı haberlere çıksın inş..gerçi hamiş olduğun için normaldir bence bu rrüyalar...boshayallersmile

tinkerim rüyanı hayra yoralım hayırlı cıksın inşallah...

hoşbulduk nanecım sende hoşgelmıssın :)

günaydın tinkercim :)...hamdolsun iyiyim karnımıda doyurdum oh çok şükür :)
sen naıslsın ?

Amiiin inşallah :)

ıyıyım bende guzel kahvaltı yaptım ...ya tek yıyemedıgım sey yumurta hamılelıkte...hamılelık oncesı yerdım her turlusunu tıksındım nıyese...bende sabah erken kalkıp onu krep ya da yumurtalı ekmek yapıyorum ıkı sabahtır....sırf yıyebılmek ıcın zorlamayla bıraz yıyom o sekılde...-tatlicadiarzu-

ohhh yarasınn yarasın hem sana hem bebişe :)

günaydıııııınnn
benim günüm geldi ama hasta olmadım inşallah olmam
ama sanırım ben mantar oldum ölüyorum kaşıntıdan
nerden çıktı bu yaaa çok fena üzerine birde hasta olursam daha beter olacak poffff

ay inşallah hepimiz teker teker patlatırız bu ay :))

yok ben taktım..odaklandım önümüzdeki aya..bu ay hamiş kalsam sevinmiycem heralde... :roflol: bide araştırdım..klomenle çoğul gebelik olayı varya,,kayınvalideme falcı ya ikiz olacak ya peşpeşe doğuracak demiş..bi kaç gündür onu düşünüyorum..bilmiyorumkismile (gülmeyin) tövbe haşa falcıya inanmam ama kadın benim memurluğumu bilmişti,,geline devlet kapısı açılacak demişti..bizde PEEEH dedik..ama tuttu... ohaoldumsmile
acaba diyom budamı tutçakkii.... bilmiyorumkismile

kızım sen kür patlaması yapıyosun klomen tamam işte..ikiz olmaz mı hiç....ama ne güzel olur pes pese büyürler işte...:dance:

sanada günaydın deryacım hoşgeldin...
inşallah canım mantar felan yoktur...eger hasta olmazsan bence doktora gitsen iyi olur gibi...kaşıntının da sebebini öğrenirsin hem bellimi olur belki bir süpriz de bekliyordur seni...

geçmiş olsun canım oranı kuru tutmaya bak..nemlenırse daha kotu olur..hatta her yıkamandan sonra kurutma makınasıyla kurutmayı bıle onerıyolar...ben hıc olmadım ama tahmın edebılıyorum...

kızlar ben kaçtım derse gırıyorum tenefuste gorusuruz...sengözlerimebaksanab

sağol bitanem
ayyyy bilmiyorum karnımda ufak ağrılar var gelecek gibi
ama bu kaşıntı beni öldürüyoo
kendi kendime acaba hamilelik belirtisimi diyorum
anneme sordum yok öle bişi dedi :)))))))

kızım sen kür patlaması yapıyosun klomen tamam işte..ikiz olmaz mı hiç....ama ne güzel olur pes pese büyürler işte...:dance:

yok vallahi ciddi ciddi taktım..yarın merkeze gidince arı sütü polen karışımını alıyorum.kocişede banada .adetliyken dr.a gidiyorum.. klomenimi içiyorum..arada kuru incir kürü falanda yaparım bir iki gün belki.. kaydirigubbakcemile3 ..bol bol havuç...ceviz...sonraaaa.... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:lepi: :lepi: oolacak Allahın izniylee..

ayyy canım..ablam olmuştu benim mantar..çok çekti..aman dikkat et..tinkerın dediği gibi ıslak kalmasın..bide hep çamaşırları ütületirler ama yanlışmış o ..sıcakta bakteriler daha çok ürermiş...onuda bi sorr araştır iyice..geçmiş olsun.. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…