GÜnaydıınn kızlaar :)
ay evet durgunluk donemıne gırdık ama her an bir patlama olabılır dıye dusunuyorum...
günaydın...nasılay ben çok güzel bi rüya gordum dun gune guzel basladım...bebegım dogmus onu emzırıyodum...ama nasıl emıyo cok cok...allah yasatsın o gunlerı ....:Saruboceq:
sanada günaydın canım hoşgeldin :1hug:
gunaydın kız anası...zemuszemus ....nasılsın....
ay inşallah hepimiz teker teker patlatırız bu ay :))
hayırlı haberlere çıksın inş..gerçi hamiş olduğun için normaldir bence bu rrüyalar...boshayallersmile
hoşbulduk nanecım sende hoşgelmıssın :)
günaydın tinkercim :)...hamdolsun iyiyim karnımıda doyurdum oh çok şükür :)
sen naıslsın ?
Amiiin inşallah :)
hoşbulduk nanecım sende hoşgelmıssın :)
günaydın tinkercim :)...hamdolsun iyiyim karnımıda doyurdum oh çok şükür :)
sen naıslsın ?
Amiiin inşallah :)
ıyıyım bende guzel kahvaltı yaptım ...ya tek yıyemedıgım sey yumurta hamılelıkte...hamılelık oncesı yerdım her turlusunu tıksındım nıyese...bende sabah erken kalkıp onu krep ya da yumurtalı ekmek yapıyorum ıkı sabahtır....sırf yıyebılmek ıcın zorlamayla bıraz yıyom o sekılde...-tatlicadiarzu-
ay inşallah hepimiz teker teker patlatırız bu ay :))
evet tabı bılıncaltı ruyalar bunlar...sadece o duyguyu yasamıs gıbı oldum..kendımı guzel hıssettırdı...
yok ben taktım..odaklandım önümüzdeki aya..bu ay hamiş kalsam sevinmiycem heralde... :roflol: bide araştırdım..klomenle çoğul gebelik olayı varya,,kayınvalideme falcı ya ikiz olacak ya peşpeşe doğuracak demiş..bi kaç gündür onu düşünüyorum..bilmiyorumkismile (gülmeyin) tövbe haşa falcıya inanmam ama kadın benim memurluğumu bilmişti,,geline devlet kapısı açılacak demişti..bizde PEEEH dedik..ama tuttu... ohaoldumsmile
acaba diyom budamı tutçakkii.... bilmiyorumkismile
günaydıııııınnn
benim günüm geldi ama hasta olmadım inşallah olmam
ama sanırım ben mantar oldum ölüyorum kaşıntıdan
nerden çıktı bu yaaa çok fena üzerine birde hasta olursam daha beter olacak poffff
günaydıııııınnn
nerden çıktı bu yaaa çok fena üzerine birde hasta olursam daha beter olacak poffff
sanada günaydın deryacım hoşgeldin...
inşallah canım mantar felan yoktur...eger hasta olmazsan bence doktora gitsen iyi olur gibi...kaşıntının da sebebini öğrenirsin hem bellimi olur belki bir süpriz de bekliyordur seni...
kızım sen kür patlaması yapıyosun klomen tamam işte..ikiz olmaz mı hiç....ama ne güzel olur pes pese büyürler işte...:dance:
kızlar günaydınnnnnnn
bomba gibi bi haberle açayımmı günü
günaydıııııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?