ay canım dersten yenı cıktım ve sooook oldum ya ne guzel ya....ay ben cok severım aynı yumurta ıkızlerını...tevekkeli degılmıs sen çifter çifter aş ermişsin...tebrik ederim...
ay canım dersten yenı cıktım ve sooook oldum ya ne guzel ya....ay ben cok severım aynı yumurta ıkızlerını...tevekkeli degılmıs sen çifter çifter aş ermişsin...tebrik ederim...
Günaydın kızlar.......şenayyyyyyyyy ikiz mi kızzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmmmm !!!!! çok sevindim yaaa ne güzelll!!!!!!!! tebrik ederim seniiiiii :) :) :)
yaren0144, kontes26, ELSON, ay_she+, mercan.a, naneseker nasılsın canikolarım?
yaren0144, kontes26, ELSON, ay_she+, mercan.a, naneseker nasılsın canikolarım?
herkeze günaydın çok moralim bozuk bebeğimi düşürdüm kaybettim onu rahmimde ölmüştü kalp atışlarını duyamadık bebeğimin
herkeze günaydın çok moralim bozuk bebeğimi düşürdüm kaybettim onu rahmimde ölmüştü kalp atışlarını duyamadık bebeğimin
:lepi::lepi::lepi:GERÇEKTENMİİİİİhihoyyythihoyyythihoyyytbenim bebeğim değil bebeklerim varmış :lepi:
ay kızlar ya...bir gün gelecek hepsi doğacak hepinizin bebeklerini o kadar merak ediyorum ki anlatamam...
ayşem biz hala şokundan kurtulamadık hele eşimmm o daha birinciyi bile hayal sanırken.... şimdi herşeyi çift görmeye başladık bilem -tatlicadiarzu-
Allah sabır versin canımherkeze günaydın çok moralim bozuk bebeğimi düşürdüm kaybettim onu rahmimde ölmüştü kalp atışlarını duyamadık bebeğimin
:lepi::lepi::lepi:GERÇEKTENMİİİİİhihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy evet yaa inşallah sağlıkla doğsunlarda ay doğuncada resımlerını paylaşırız
yok benımkı diş çkardı benımkı emeklıo fln ayy ne güzelll boshayallersmile
çok güzel ıkız arabaları var yaaa onnardanda alırısnız heyecan iki kat sevınc ıkı kat
ayyy sağlıkla büyürler inşallah :)
saolun bebeğimi özlüyorum kendimi yırttım dün gece allah niye aldı benden bebeğimi ben nasıl dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?