Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay canım dersten yenı cıktım ve sooook oldum ya ne guzel ya....ay ben cok severım aynı yumurta ıkızlerını...tevekkeli degılmıs sen çifter çifter aş ermişsin...tebrik ederim...

valla ya ne sürpriz ama dimi düşünsene
bana öle bişi dese doktor ben hop oldugum yere bayıl kal falan olurdum kaydirigubbakcemile3

ay kızlar ya...bir gün gelecek hepsi doğacak hepinizin bebeklerini o kadar merak ediyorum ki anlatamam...

Günaydın kızlar.......şenayyyyyyyyy ikiz mi kızzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmmmm !!!!! çok sevindim yaaa ne güzelll!!!!!!!! tebrik ederim seniiiiii :) :) :)

ayşem biz hala şokundan kurtulamadık hele eşimmm o daha birinciyi bile hayal sanırken.... şimdi herşeyi çift görmeye başladık bilem -tatlicadiarzu-

yaren0144, kontes26, ELSON, ay_she+, mercan.a, naneseker nasılsın canikolarım?

hoşgeldin idilcim günaydın ay ne güzel bi haberle başladık dimi :)

valla öle heycanlanmışım ki kontesi tebrık mesajını alıntı yapıp ay sağol fln diyesım geldi
elim ayağıma dolaştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heheh şaşkın ayşe nolck sempatiksalakcinni

Hoşbulduk kızlar evet çok güzel bir haberle başladık güne o kadar sevindim ki anlatamam!!!

karasudan naber, merak ediyorum, kırmızılar gelmedi dimi?

ay kızlar ya...bir gün gelecek hepsi doğacak hepinizin bebeklerini o kadar merak ediyorum ki anlatamam...

ayy evet yaa inşallah sağlıkla doğsunlarda ay doğuncada resımlerını paylaşırız
yok benımkı diş çkardı benımkı emeklıo fln ayy ne güzelll boshayallersmile

ayşem biz hala şokundan kurtulamadık hele eşimmm o daha birinciyi bile hayal sanırken.... şimdi herşeyi çift görmeye başladık bilem -tatlicadiarzu-

çok güzel ıkız arabaları var yaaa onnardanda alırısnız heyecan iki kat sevınc ıkı kat
ayyy sağlıkla büyürler inşallah :)

eşime diyorumki çok çalışman lazım çokkkkkk

saolun bebeğimi özlüyorum kendimi yırttım dün gece allah niye aldı benden bebeğimi ben nasıl dayanırım

isyan etme lütfen verende allah alanda o olcak tabi ben dün okadar ağır bi sınavdan geçtimki
yinede kendimi bırakmadım canım içimden sürekli allah allah deyip durduğumu hatırlıyorum sadece lütfen ona sığın sabır iste canım benmmm

herkeze günaydın çok moralim bozuk bebeğimi düşürdüm kaybettim onu rahmimde ölmüştü kalp atışlarını duyamadık bebeğimin

çok geçmiş olsun canım üzülme Allah tekrar verir inşallah
bende ilk bebegımıkaybettım kalbi durdu karnımda ama şimdi tekrar hamileyım
gene olur inşallahj üzme kendını iyileşmeye bak sen o cennette senı bekliyor üüzlme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…