kızlar günaydınnnnnnn
bomba gibi bi haberle açayımmı günü
benim bebeğim değil bebeklerim varmış :lepi:
ayyy canım..ablam olmuştu benim mantar..çok çekti..aman dikkat et..tinkerın dediği gibi ıslak kalmasın..bide hep çamaşırları ütületirler ama yanlışmış o ..sıcakta bakteriler daha çok ürermiş...onuda ib osr araştır iyice..geçmiş olsun.. :teselli:
neeeeeeeee........tebrikler tebriklerrrrrr... :lepi: :lepi:
süperrrr bi haber buuu çok sevindimmm
darısı başımıza inşallah
teşekkür ederim kızlar ya çok şaşkınım ben dün öğrendim nasıl göremediler bu zamana kadar
anlamadım hemde tek yumurta ikizleriymiş
darısı size inşşşş
ıyıyım bende guzel kahvaltı yaptım ...ya tek yıyemedıgım sey yumurta hamılelıkte...hamılelık oncesı yerdım her turlusunu tıksındım nıyese...bende sabah erken kalkıp onu krep ya da yumurtalı ekmek yapıyorum ıkı sabahtır....sırf yıyebılmek ıcın zorlamayla bıraz yıyom o sekılde...-tatlicadiarzu-
yok ben taktım..odaklandım önümüzdeki aya..bu ay hamiş kalsam sevinmiycem heralde... :roflol: bide araştırdım..klomenle çoğul gebelik olayı varya,,kayınvalideme falcı ya ikiz olacak ya peşpeşe doğuracak demiş..bi kaç gündür onu düşünüyorum..bilmiyorumkismile (gülmeyin) tövbe haşa falcıya inanmam ama kadın benim memurluğumu bilmişti,,geline devlet kapısı açılacak demişti..bizde PEEEH dedik..ama tuttu... ohaoldumsmile
acaba diyom budamı tutçakkii.... bilmiyorumkismile
kızlar günaydınnnnnnn
teşekkür ederim kızlar ya çok şaşkınım ben dün öğrendim nasıl göremediler bu zamana kadar
darısı size inşşşş
sağol bitanem
ayyyy bilmiyorum karnımda ufak ağrılar var gelecek gibi
ama bu kaşıntı beni öldürüyoo
kendi kendime acaba hamilelik belirtisimi diyorum
anneme sordum yok öle bişi dedi :)))))))
kızlar günaydınnnnnnn
darısı size inşşşş
cinsiyetleri için yorum yaptımı..??.
cinsiyetleri için yorum yaptımı..??.
hayır çok ufaklar dedi canım
bizde eşimle cinsiyet söyliycek diye beklerken ikiz dedi
kızlar merhaba sizlere bşi sorcam ..
hamile diilim ama istioruz .
dün doktorum adetimin 22.günü progesteron testi yapılması gerektiğini söledii.
bu test nedir yaptıran varmı??
hayır çok ufaklar dedi canım
bizde eşimle cinsiyet söyliycek diye beklerken ikiz dedi
kızlar merhaba sizlere bşi sorcam ..
hamile diilim ama istioruz .
dün doktorum adetimin 22.günü progesteron testi yapılması gerektiğini söledii.
bu test nedir yaptıran varmı??
AYŞE VE NANEM ŞEKERİM KIZLAR ÇOK SAĞOLUN ÇOK ŞAŞKINIM HALA BEN DARISI TÜM İSTEYENLERE İNŞ.BENİM TARAFIMDA YOK İKİZ EŞİMİN TARAFINI DÜŞÜNÜRKEN HALALARININ İKİZ OLDUĞU AKLIMIZA GELDİ SANIRIM EŞ TARAFINDAN GELİYO
bide hayatımda dünü asla unutamıycam ben hem sevinci hem üzüntüyü yaşadım
dün ikili test için devlet hastanesine gittim ense ölçümü yaptı doktor kan aldırdı gönderdi orda görmediler sonra kendi doktoruma gittim randevum vardı kadın ikiz dedi şaşırdı bu zamana kadar göremediğinie tabi hemen ayrıntılı ultrasona gönderdi orda baktılar ense ölçümleri 3 ün üzerinde çıktı tüm hevesim kursağımda kaldı bi anda okdar kötü bi anki allah kimseye yaşatmasın
sonra kızıltoprakta bi tanı merkezine gönderdiler orda en yeni teknoloji ultrason varmış oraya gittim saatlerce çatladım meraktan en sonunda doktor yarım saatlik incelemeden sonra içimi rahatlatacak şeyleri söyledi benim gittiğim hastanedki ultrasonda amn zar denilen şeyi ense kalınlığı gibi ölçmüşler
bi yanlış görme benim ömründen seneleri tüketti bi anda çok zormuş ya şimdi çok şükür iyiyim bebeklerimle şükürler olsun rabbimeeee
AYŞE VE NANEM ŞEKERİM KIZLAR ÇOK SAĞOLUN ÇOK ŞAŞKINIM HALA BEN DARISI TÜM İSTEYENLERE İNŞ.BENİM TARAFIMDA YOK İKİZ EŞİMİN TARAFINI DÜŞÜNÜRKEN HALALARININ İKİZ OLDUĞU AKLIMIZA GELDİ SANIRIM EŞ TARAFINDAN GELİYO
bide hayatımda dünü asla unutamıycam ben hem sevinci hem üzüntüyü yaşadım
dün ikili test için devlet hastanesine gittim ense ölçümü yaptı doktor kan aldırdı gönderdi orda görmediler sonra kendi doktoruma gittim randevum vardı kadın ikiz dedi şaşırdı bu zamana kadar göremediğinie tabi hemen ayrıntılı ultrasona gönderdi orda baktılar ense ölçümleri 3 ün üzerinde çıktı tüm hevesim kursağımda kaldı bi anda okdar kötü bi anki allah kimseye yaşatmasın
sonra kızıltoprakta bi tanı merkezine gönderdiler orda en yeni teknoloji ultrason varmış oraya gittim saatlerce çatladım meraktan en sonunda doktor yarım saatlik incelemeden sonra içimi rahatlatacak şeyleri söyledi benim gittiğim hastanedki ultrasonda amn zar denilen şeyi ense kalınlığı gibi ölçmüşler
bi yanlış görme benim ömründen seneleri tüketti bi anda çok zormuş ya şimdi çok şükür iyiyim bebeklerimle şükürler olsun rabbimeeee
yumurtlama olup olmadığı gösteren test canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?