Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eşime diyorumki çok çalışman lazım çokkkkkk

evet çoook çalışması laım artık ıkı kat çalışması lazım :)

saolun bebeğimi özlüyorum kendimi yırttım dün gece allah niye aldı benden bebeğimi ben nasıl dayanırım

isyan etme beterin beteri var....her acıya dayanılıyor unutuluyor inan bana zaman
herseyın ilacı artık senın kalbine annelık şefkati girdi elbette özliyceksın unutamıycksın
yanıcaksın ama üzüldüğünün iki katı da sevınıceksın her zorluktan sonra bir kolaylık vardır
bak inşirah suresi Rabbimiz diyor böyle " her zorluktan sonra bir kolaylık vardır"
zorluklar gecıcek kolaylıklar bulucak seni tekrar bebegın olucak ve çok sevınıceksın :)

ayşecim şu benim tickeri nasıl değiştirecem

değiştirelim kontescim ama babaygaga da ikizler için ticker yok ama bildiğim başka
ticker siteleri var istersen ordan bakayım senın için yapınca yazarım buraya olur mu ?

yaren0144, kontes26, ELSON, ay_she+, mercan.a, naneseker nasılsın canikolarım?

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın?

saolun bebeğimi özlüyorum kendimi yırttım dün gece allah niye aldı benden bebeğimi ben nasıl dayanırım

lütfen canım böyle isyan edip hiçbir yere varamazsın...Allah herşeyin hayırlısını nasip eder unutma sakın...kesinlikle vazgeçme hayata daha bi sıkı tutunmalısın tekrar bebek sahibi olmak için...bebegini kaybettiysen bundada vardır bir hayır böyle düşünmelisin...bizim şer gördüğümüz şeylerde hayır, hayır gördüğümüz şeylerde de şer olabilir bunu Allahtan başka kimse bilemez...
sabırla ve Allaha dua ederek tekrar bebek sahibi olmayı bekleyebilirsin...çünkü sana tekrar bebek vericek olan Allah...kesinlikle isyan etme canım...

idil hoşgeldin..iyiym canım,çalışıyorumm...

Seniseviyorum bitanem....sakın isyan etmme..rabbim yine verir..sen yeterki iste..

benimde karın ağrım başladı bugün ayrıca bir ıslaklık hissediyorum sürekli

aynen mercanım ben de öyleeeee

aman yaaa hiç bişey düşünmicemmmm ben!!!!! olursa iyi olur olmazsa napalımmmmmm evlatlık alırım bi tanee :)

kendinizi dinledikçe ıslaklık da hissedersiniz agrınız da olur...bırakın kendi haline düşünmeyin...
olmadı idilimin dediği gibi alırız evlatlık bi düzine dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…