Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Valla ben zaten bi haftadır adet olduğum için yaklaştırmadım hiç kocişimi yanıma henüz ama dün bitti adetim, dün akşamdan beri iyice sabırsızlandı, bugün de saç traşı olmuş özellikle dayanamicamı biliyo ya, güya 10. güne kadar hiç yaklaştırmicaktım ama bu akşam dayanamicam galiba akannehir onu öyle görerek sabredemem artık, belki bu akşam severim kocacığımı ama 27sine kadar 3 gün kalmış oluyo yine, 3 gün de yeter heralde spermlerin tekrar birikmesi için...
Sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27-29-31-02-04 asla boş geçirmem bu ay Şeniz Şeniz Şeniz

kaçıyoruz köşe bucak:)) valla benimde kocam sürekli uğraşıyor benimle yumurtlama zamanı bi gelmedi diye hani diyo ne zaman gıdaklıcan:)))

valla canım benim kaçma şansım yok yakalanıyorum :roflol:
bide ben kaçarsam sonra ben kovalayan oluyorumkaydirigubbakcemile3

Tatlım sen de hamişmişsin duydum hayırlı olsun bitanem, sağlıkla kucağına alırsın inş. :Saruboceq: bizim için de dua et olur mu hamişin duası kabul olurmuş

saol canım benm Allah razı olsun hepinizden...hep ediyorum canım,her zamn aklımdasınzzaten...Rabbm hpinize nasip eylesin bu güzel duyguyu inş..:Saruboceq:

inşallah canım.. hamileysem söyleyecek tek bir kelimem olucak... "hamileliğin tek belirtisi adet gecikmesi" diycem... çünki inanın başka bariz bir belirti yaşamıyorum...

yaa haklsın düzenli adet olanlar için o en büyük belirti zaten..ama benm gibiler için oda gecerli olmuyo:)) ben adetm geçiknce buay hiiç hamilelige yormamıştım mesela:))

Canlarım ben çıkıyorum işten, eve geçicem , yemek, aşkı memnu falan derken, bu akşam öyle geçer, yarın sabah 7:30 ta burdayım yine her zamanki gibi, öpüldünüz kocaman opuyorumnanaktan

Canlarım ben çıkıyorum işten, eve geçicem , yemek, aşkı memnu falan derken, bu akşam öyle geçer, yarın sabah 7:30 ta burdayım yine her zamanki gibi, öpüldünüz kocaman opuyorumnanaktan

iyi akşamlar sanada... yarın görüşmek üzere hoşçakal...öptüm...

kaça kadar çalışıosun ne güzel... valla ben saat 7de servise biniyorum anca...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

ıncir kürü 21 gün uygulanmalıymış;ben o kadar uğraşamam onunla,içemem de!:S
ınciri de sevmem zaten;soğan kürü de regl düzenini bozuyormuş ilk ay.E,inciri de pek sevmem ama günde iki tane yemeye çalışıyorum(yeni başladım,eşime de ediriyorum).Bunun da faydası olur mu ki?

Amaaannnn incir kurtaracak sanki bizi

bende kuru kayısı ve ceviz hergün yiyorum. eşimede veriyorum. :kedi:

kızlar bende cıkıyorum artık eve gitme zamanı yaklaşıyo yavaş yavaş...yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın..öptüm... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…