kız sizde bi alemsiniz çalışmalara 27 snden sonra başlıycak olanlar 27 sine kadar ne yapıyorsunuz peki merak ettim
benim yumurtlamama var daha ama ben başladım ne olur ne olmaz diye
artık evdeki adım tavuk oldu valla kocişim öyle sesleniyo bana zemuszemus
kaçıyoruz köşe bucak:)) valla benimde kocam sürekli uğraşıyor benimle yumurtlama zamanı bi gelmedi diye hani diyo ne zaman gıdaklıcan:)))
inşallah hamilesindir canım ya valla senden çok biz sevinecez... yerimseniben
benimde 27 si adet günüm kızlarr.heyecanla bekliyis var :))
valla canım benim kaçma şansım yok yakalanıyorum :roflol:
bide ben kaçarsam sonra ben kovalayan oluyorumkaydirigubbakcemile3
angellll inş. 2gün sonra hamişim dersin sende canım ..
Tatlım sen de hamişmişsin duydum hayırlı olsun bitanem, sağlıkla kucağına alırsın inş. :Saruboceq: bizim için de dua et olur mu hamişin duası kabul olurmuş
angellll inş. 2gün sonra hamişim dersin sende canım ..
inşallah canım.. hamileysem söyleyecek tek bir kelimem olucak... "hamileliğin tek belirtisi adet gecikmesi" diycem... çünki inanın başka bariz bir belirti yaşamıyorum...
Canlarım ben çıkıyorum işten, eve geçicem , yemek, aşkı memnu falan derken, bu akşam öyle geçer, yarın sabah 7:30 ta burdayım yine her zamanki gibi, öpüldünüz kocaman opuyorumnanaktan
Canlarım ben çıkıyorum işten, eve geçicem , yemek, aşkı memnu falan derken, bu akşam öyle geçer, yarın sabah 7:30 ta burdayım yine her zamanki gibi, öpüldünüz kocaman opuyorumnanaktan
İncir kürü 21 gün uygulanmalıymış;ben o kadar uğraşamam onunla,içemem de!:S
İnciri de sevmem zaten;soğan kürü de regl düzenini bozuyormuş ilk ay.E,inciri de pek sevmem ama günde iki tane yemeye çalışıyorum(yeni başladım,eşime de ediriyorum).Bunun da faydası olur mu ki?
Amaaannnn incir kurtaracak sanki bizi
kızlar bende cıkıyorum artık eve gitme zamanı yaklaşıyo yavaş yavaş...yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın..öptüm... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?