hamiş yok ama hamiş olmak için planlar kuruluyor...hazırlıklar yapılıyor...
yok yok hazırlıklar arasında...parfüm alanmı dersin seksi kıyafetler alanmı dersin...ovulasyon testleri...valla bu ay büyük hazırlıklar var ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hamiş yok ama hamiş olmak için planlar kuruluyor...hazırlıklar yapılıyor...
yok yok hazırlıklar arasında...parfüm alanmı dersin seksi kıyafetler alanmı dersin...ovulasyon testleri...valla bu ay büyük hazırlıklar var ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayne nazar değmesintek kafamı dagattığım yerr Allah zeval vermesin hihoyyyt
hadi bakalım hazırlıklar boşa gitmez eminimmmm ummalı çalışmalara devam kaydirigubbakcemile3
evet canım aynen öyle vallahi aminnn
hadi bakalım hazırlıklar boşa gitmez eminimmmm ummalı çalışmalara devam kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bugün 4. gün bende hala tık yok... :1shok: 2. testi yapasım yok... korkuyorum... mafoldumben
evet evet okudum onları gülmekten öldüm bizden korkulur valla :roflol::roflol: işallah bu sefer tutarda bu kadar emeğimiz boşa gitmez zemuszemus
arkadaşlar bugün 4. gün bende hala tık yok... :1shok: 2. testi yapasım yok... korkuyorum... mafoldumben
2 gün daha bekle bence canımm.
sen nerelerdesin sabahtan beri
inşallah inşallah.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus bu sefer işe yarayacak hazırlıklar :Saruboceq:
bence biraz daha beklemelisin..sonra hüsrana ugrama...benim 2 ay önce 10 gün gecikmişti...test yaptım kaç tane hep negatif...o kadar heveslenmiştimki ama 11.gün hasta oldum(
inşallah sen öle olmazsın canım...
evet cumartesi sabahı yapmayı planlıyorum zaten... dua edin bana... mafoldumben
eğer olmazsamda bebek yoksa şok olurum... ömrümde bu kadar geciktiğini bilmem... hiç sekmeden 25. günü olurum.. en fazla 26. güne sarkar... mafoldumben
evet cumartesi sabahı yapmayı planlıyorum zaten... dua edin bana... mafoldumben
Ben çalışmadığım için gözümü burada açıyorum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?