Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadi bakalım hazırlıklar boşa gitmez eminimmmm ummalı çalışmalara devam kaydirigubbakcemile3

evet evet okudum onları gülmekten öldüm bizden korkulur valla :roflol::roflol: işallah bu sefer tutarda bu kadar emeğimiz boşa gitmez zemuszemus

arkadaşlar bugün 4. gün bende hala tık yok... :1shok: 2. testi yapasım yok... korkuyorum... mafoldumben

selam kızlarrrrrrrrrrrr ya döktürmüssünüz gene.. kocalar için hain planlar yapılmışşş.
süpersiniz yaa :)))

evet evet okudum onları gülmekten öldüm bizden korkulur valla :roflol::roflol: işallah bu sefer tutarda bu kadar emeğimiz boşa gitmez zemuszemus

inşallah inşallah.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus bu sefer işe yarayacak hazırlıklar :Saruboceq:

arkadaşlar bugün 4. gün bende hala tık yok... :1shok: 2. testi yapasım yok... korkuyorum... mafoldumben

bence biraz daha beklemelisin..sonra hüsrana ugrama...benim 2 ay önce 10 gün gecikmişti...test yaptım kaç tane hep negatif...o kadar heveslenmiştimki ama 11.gün hasta oldum(
inşallah sen öle olmazsın canım...

sen nerelerdesin sabahtan beri

canım ya çok yorgundum sabah kocişi işe yolladım sonra da uyudum biraz sonrada evi temizledim aklım burdaydı ama kaydirigubbakcemile3 hiç bi iş olmasa da hep burda olsak yaa ben doyamıyorum vallahi sizleree opuyorumnanaktan

bence biraz daha beklemelisin..sonra hüsrana ugrama...benim 2 ay önce 10 gün gecikmişti...test yaptım kaç tane hep negatif...o kadar heveslenmiştimki ama 11.gün hasta oldum(
inşallah sen öle olmazsın canım...

eğer olmazsamda bebek yoksa şok olurum... ömrümde bu kadar geciktiğini bilmem... hiç sekmeden 25. günü olurum.. en fazla 26. güne sarkar... mafoldumben

evet cumartesi sabahı yapmayı planlıyorum zaten... dua edin bana... mafoldumben

canım bence de bekle bi kaç gün daha dün biz kuduruklar dayanamadık ama :)) sen yine de bekle herhangi bir belirtin var mı canım artık reglin gecikti belki belirtiler başlamıştır

eğer olmazsamda bebek yoksa şok olurum... ömrümde bu kadar geciktiğini bilmem... hiç sekmeden 25. günü olurum.. en fazla 26. güne sarkar... mafoldumben

biraz daha bekle canım sonra testini yap, negatif çıkarsa bi kan testi yaptır hemen...

şekercim şimdi senin evi ziyaret ettim Pet Society kaydirigubbakcemile3 bahçeni ekseneee ayıp ayıppp kaydirigubbakcemile5

test için valla Allah sabır versin demekten başka çarem yok inşAllah hamilesindir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…