Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişey sorucam yaa, benim kafam karıştı şimdi, iki aydır benim adetim erken geliyo, o yüzden bu ay 10. günden başlayarak gün aşırı 20. güne kadar devam etmeyi düşünüyorum ama kafamı karıştıran şu ki, benim ilk kahverengi lekelenmelerle başlıyo iki aydır, iki üç gün lekelenme devam ediyo, sonra 3. gün kanamaya çevirip iki gün yoğun kanamam oluyo, sonra yine bir iki gün lekelenme olup bitiyo. Şimdi ben adetimin başlangıcını lekelenmemin başladığı gün olarak mı yoksa kanamamın başladığı gün olarak mı hesaplayayım, ona göre 10. güne karar vericem de fisfisfis

bende hesaplayamıypom canım. bu ay gelmezse bak kızlar yazmıs önceki sayfalarda yazıyo giti gidiyorda satılıyormus olivasyon testi satılyo. ben ondan almayı düsünüyorum. hem daha mantıklı ....

lekelenmenin başladıgı günü 1.gün olarak hesapla canım...zaten 6-7 gün sürüyor adet...senin kanaman 2 gün sürmüş.lekelenmeleride saymalısın bence CADIARZU

canım sen en iyisi ovulasyon testi al ordan takip et yumurtlamanı bi yanlışlık olmasın 10. ya da 11. gün başlarsın teste ona göre hesaplarsın..

lekelenmenin başladıgı günü 1.gün olarak hesapla canım...zaten 6-7 gün sürüyor adet...senin kanaman 2 gün sürmüş.lekelenmeleride saymalısın bence CADIARZU

Ben de öyle düşünüyorum ama yine de emin olamadım işte, bu durumda 17. akşamı ilk lekelenmem olduğuna göre 27.sinden itibaren çalışmalara başlıyoruuuuuuzzzzz Şeniz

selam canım nasılsın valla sayfaları okumakla bitmiyo dimi . hele ben işteyim bide . arada bir işim olmasın hemen buraya kaçıyorum :))

aynen öyle okuyorum cevap yazacaklarımı da unutuyorum tekrardan:)) ewet yaa sen bide çalışıyosun di mi,insan burda rahatlıyor bende işleri bitirir bitirmez geliyorum siteye:) buarada iyiym çok şükr canım benm,sen nasılsın??

Ben de öyle düşünüyorum ama yine de emin olamadım işte, bu durumda 17. akşamı ilk lekelenmem olduğuna göre 27.sinden itibaren çalışmalara başlıyoruuuuuuzzzzz Şeniz

hadi hayırlısı inşallah...bizde 27sinde başlıcaz bakalım...

şekercim şimdi senin evi ziyaret ettim Pet Society kaydirigubbakcemile3 bahçeni ekseneee ayıp ayıppp kaydirigubbakcemile5

test için valla Allah sabır versin demekten başka çarem yok inşAllah hamilesindir :Saruboceq:

haha valla ne zamandır bakmıyorum ona... kaydirigubbakcemile3

canım bence de bekle bi kaç gün daha dün biz kuduruklar dayanamadık ama :)) sen yine de bekle herhangi bir belirtin var mı canım artık reglin gecikti belki belirtiler başlamıştır

artık adet sancısı çekmiyorum... adetle ilgili hiç bir belirtim kalmadı.. iki kasığımın ortası göbek altımda bir sızı oluo 2 gündür... hatta dün yere bişey düştü oturduğum yerde eğildim almak için çok sızladı... bide çok şişkin hissediyorum kendimi...

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah hamilesindir....... :Saruboceq:

inş hamilesindir canım şuanki umudumuz sensin

kız sizde bi alemsiniz çalışmalara 27 snden sonra başlıycak olanlar 27 sine kadar ne yapıyorsunuz peki merak ettim
benim yumurtlamama var daha ama ben başladım ne olur ne olmaz diye
artık evdeki adım tavuk oldu valla kocişim öyle sesleniyo bana zemuszemus

kaçıyoruz köşe bucak:)) valla benimde kocam sürekli uğraşıyor benimle yumurtlama zamanı bi gelmedi diye hani diyo ne zaman gıdaklıcan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…