mrb..hoşgeldin...valla bi boş bıraktıkmı burayı sayfalar almış başını gitmiş oluyo:))
Kızlar bişey sorucam yaa, benim kafam karıştı şimdi, iki aydır benim adetim erken geliyo, o yüzden bu ay 10. günden başlayarak gün aşırı 20. güne kadar devam etmeyi düşünüyorum ama kafamı karıştıran şu ki, benim ilk kahverengi lekelenmelerle başlıyo iki aydır, iki üç gün lekelenme devam ediyo, sonra 3. gün kanamaya çevirip iki gün yoğun kanamam oluyo, sonra yine bir iki gün lekelenme olup bitiyo. Şimdi ben adetimin başlangıcını lekelenmemin başladığı gün olarak mı yoksa kanamamın başladığı gün olarak mı hesaplayayım, ona göre 10. güne karar vericem de fisfisfis
Kızlar bişey sorucam yaa, benim kafam karıştı şimdi, iki aydır benim adetim erken geliyo, o yüzden bu ay 10. günden başlayarak gün aşırı 20. güne kadar devam etmeyi düşünüyorum ama kafamı karıştıran şu ki, benim ilk kahverengi lekelenmelerle başlıyo iki aydır, iki üç gün lekelenme devam ediyo, sonra 3. gün kanamaya çevirip iki gün yoğun kanamam oluyo, sonra yine bir iki gün lekelenme olup bitiyo. Şimdi ben adetimin başlangıcını lekelenmemin başladığı gün olarak mı yoksa kanamamın başladığı gün olarak mı hesaplayayım, ona göre 10. güne karar vericem de fisfisfis
hiç deme walla..bi bakıyorum sayfalarca yorum yapılmış:)))
lekelenmenin başladıgı günü 1.gün olarak hesapla canım...zaten 6-7 gün sürüyor adet...senin kanaman 2 gün sürmüş.lekelenmeleride saymalısın bence CADIARZU
selam canım nasılsın valla sayfaları okumakla bitmiyo dimi . hele ben işteyim bide . arada bir işim olmasın hemen buraya kaçıyorum :))
Ben de öyle düşünüyorum ama yine de emin olamadım işte, bu durumda 17. akşamı ilk lekelenmem olduğuna göre 27.sinden itibaren çalışmalara başlıyoruuuuuuzzzzz Şeniz
hadi hayırlısı inşallah...bizde 27sinde başlıcaz bakalım...
şekercim şimdi senin evi ziyaret ettim Pet Society kaydirigubbakcemile3 bahçeni ekseneee ayıp ayıppp kaydirigubbakcemile5
test için valla Allah sabır versin demekten başka çarem yok inşAllah hamilesindir :Saruboceq:
canım bence de bekle bi kaç gün daha dün biz kuduruklar dayanamadık ama :)) sen yine de bekle herhangi bir belirtin var mı canım artık reglin gecikti belki belirtiler başlamıştır
artık adet sancısı çekmiyorum... adetle ilgili hiç bir belirtim kalmadı.. iki kasığımın ortası göbek altımda bir sızı oluo 2 gündür... hatta dün yere bişey düştü oturduğum yerde eğildim almak için çok sızladı... bide çok şişkin hissediyorum kendimi...
haha valla ne zamandır bakmıyorum ona... kaydirigubbakcemile3
artık adet sancısı çekmiyorum... adetle ilgili hiç bir belirtim kalmadı.. iki kasığımın ortası göbek altımda bir sızı oluo 2 gündür... hatta dün yere bişey düştü oturduğum yerde eğildim almak için çok sızladı... bide çok şişkin hissediyorum kendimi...
benimde 27 si adet günüm kızlarr.heyecanla bekliyis var :))
kız sizde bi alemsiniz çalışmalara 27 snden sonra başlıycak olanlar 27 sine kadar ne yapıyorsunuz peki merak ettim
benim yumurtlamama var daha ama ben başladım ne olur ne olmaz diye
artık evdeki adım tavuk oldu valla kocişim öyle sesleniyo bana zemuszemus
ay inşallah kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?