:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sıra mercan elif yaren ve superisinde inşallah onlardanda güzel haberler alırız :Saruboceq: :Saruboceq:
yaaaa niye öyle demişki adet oluncadamı yükselir değer bence hamilesin sen yaaa ama daha yeni olduğu için öyle çıktı değer hem olmasaydın öyle çıkmazdıki bizim neden 1 çıkıyo demekki var sende bişeyler ama nolur dikkat et kendine
Doktor adet de olabilir, hamile de olabilir demiş, biz yine de hamile gibi düşünüp tedbirimizi alalım diye ilaç yazmış kızlar, kocişimi göndericem reçeteyi alması için :sinifsinif:
kızlaaarrrrr hakikaten resmennnn herkes burdaaaaaa karasudan ikinci haberi bekliyoruzzzz. biz sevincimizi yaşadık şimdi karasu gelsin onu öpücüklere boğcaz inşallaaaaaaaaahhhhhhhhh. allahım sen çooook büyüksün.... toprağa can veren allahımmmm bizim içimizede minik canlarımızı bağışla aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
kızlarrrrrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dr. şimdi geldim..ben dün çatlamışım :teytey:iğneye gerek kalmamış dünde koçişle akşam yaramazlık yaptıktı inşallah yumurtalarım döllenmiştir.26 tekrar çağırdı dr. inşallah hamiş kalırım..
hamile arkadaşlarımız tam tamına 30 kişi...
bekleyenler de tam yarısı :lepi:
büyük bir gayretle topikte hamile olmayan bırakmıcaz inş :lepi:
Neden doya doya sevinemiyorum ben yaaaa :sinifsinif: noldu bana böyleeeeeeeeeeeee mafoldumben
karasu pozıtıf ol lutfen ılacını ıçtıgınde kanamaların kesılecek ınsallah rahat ol ve dınlen
Sanırım o da kanamalarımı düşünerek çok fazla ümit bağlamamı istemedi, temkinli konuştu bilmiyorumkismile
karasucum hiçbişekilde ilişki yok yasak ok ?
ilacını alıyosun
işten geliyosun hemen yatıyosun sen yorgun değilim desen bile youlmussundur
dinleniyosun yatakta otururu pozisyonda değil yatarak doktorlar ve hemşire
bana sıkı sıkı böyle tembih etmişlerdi ayaklarında hafif yüksekte olck tamam mı?
bol bol su içiyosun ama bol bol tamam mı ?
canım dr. ümitlenme diye öyle söylemiştir sen kalbini ferah tut yat dinlen..bebişin inşallah sana sıkı sıkı sarılıcaktır:teselli:Doktor adet de olabilir, hamile de olabilir demiş, biz yine de hamile gibi düşünüp tedbirimizi alalım diye ilaç yazmış kızlar, kocişimi göndericem reçeteyi alması için :sinifsinif:
inşallah canım herkezin bebişleri olsun artık..:1hug:sıra mercan elif yaren ve superisinde inşallah onlardanda güzel haberler alırız :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah nanecim inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Biz dua edelim ama hayırlısını isteyerek dua edelim Allah bizi duyuyor ve karşılık
veriyor "Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz vardı" (furkan suresi 77 ayet) :Saruboceq:
ahhh canım yaaa hadi inşallahhhhh Şenizsıra mercan elif yaren ve superisinde inşallah onlardanda güzel haberler alırız :Saruboceq: :Saruboceq:
sevin canım sevinnn ama yattığın yerden sevin. dinlen iyice ve rahaaaat bi nefes allll. hamişsin bence ama tedirginliğini anlıyoruz senin. bende senin yerinde olsaydım tedirgin olurdum ama bi düşünsene değerin çok yüksekkkkkk. bu kadar olmaması lazımmmm. e bide silik çizgiyi düşün demekki o kadar yeniki çooook silik bir çizgi çıkıyo ve değerinde tam ona paralel. demekki bikaç güne hem çizgi koyulaşçak hem değerlerin çok yükselcekkk. ama zaten düşünüyorum senin 2. haftan olması lazım değerinde 2. haftaya göre. için ferah olsun.Neden doya doya sevinemiyorum ben yaaaa :sinifsinif: noldu bana böyleeeeeeeeeeeee mafoldumben
ayyyynen katılıyorummmmYAWW NE alaka adet olacak kişinin okadar yüksekmi çıkarmış ben geçen ayki kanda 1,20 çıktı 2 sonrada adet oldum
Kepeleklerim çok teşekkür ederim hepinize, iyiki varsınız canlarım :1hug: ozaman ben yatayım artık, hatta uyuyayım biraz, çok stresli bi gündü :sinifsinif:
Ama gitmeden şu söz verdiğimiz göbecikleri atalım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kepeleklerim çok teşekkür ederim hepinize, iyiki varsınız canlarım :1hug: ozaman ben yatayım artık, hatta uyuyayım biraz, çok stresli bi gündü :sinifsinif:
Ama gitmeden şu söz verdiğimiz göbecikleri atalım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sevin canım sevinnn ama yattığın yerden sevin. dinlen iyice ve rahaaaat bi nefes allll. hamişsin bence ama tedirginliğini anlıyoruz senin. bende senin yerinde olsaydım tedirgin olurdum ama bi düşünsene değerin çok yüksekkkkkk. bu kadar olmaması lazımmmm. e bide silik çizgiyi düşün demekki o kadar yeniki çooook silik bir çizgi çıkıyo ve değerinde tam ona paralel. demekki bikaç güne hem çizgi koyulaşçak hem değerlerin çok yükselcekkk. ama zaten düşünüyorum senin 2. haftan olması lazım değerinde 2. haftaya göre. için ferah olsun.
canım cok sağol inşallah hamile kalırımda sevincimiz katlanır.opuyorumnanaktan.umarım akşama kadar güzel haberler alırız..:Saruboceq:yaaaa sen neden üzülüyosun havalara uçman lazım gerek senin şuan ama dur boşver uçma sen yerinde sevin canım sen şimdi bol bol dinlen hep ayaklarını duvara dikip yada altına yaztık koyup dinlen bebek iyice yerleşsin yemekleride bırak kociş yapsın temizliğide
canıııııııııııımmmmmmmmmmm ay ne güzel yaaaa bu gün süper bi gün süper haberler alıyoruz kızlaaarrrr hadi arkası gelsin bu sevinçlerimizin canım inş. bebiş gelir bu ay ooooooohhh çalışmayıda yapmışsınız şimdi sıra beklemekte
amin amin amin ecmain canım :) inşallah Allah ım herkese nasib etsin
hayırlısıyla ve sağlıkla :)
karasucum hiçbişekilde ilişki yok yasak ok ?
ilacını alıyosun
işten geliyosun hemen yatıyosun sen yorgun değilim desen bile youlmussundur
dinleniyosun yatakta otururu pozisyonda değil yatarak doktorlar ve hemşire
bana sıkı sıkı böyle tembih etmişlerdi ayaklarında hafif yüksekte olck tamam mı?
bol bol su içiyosun ama bol bol tamam mı ?
ay ne güzel haberler bunlar haydi hayırlısı canım inşallah hamiş kalırsın sende :) hihoyyyt
inşallah nanecim inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Biz dua edelim ama hayırlısını isteyerek dua edelim Allah bizi duyuyor ve karşılık
veriyor "Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz vardı" (furkan suresi 77 ayet) :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?