Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Sanırım o da kanamalarımı düşünerek çok fazla ümit bağlamamı istemedi, temkinli konuştu bilmiyorumkismile

Doktor adet de olabilir, hamile de olabilir demiş, biz yine de hamile gibi düşünüp tedbirimizi alalım diye ilaç yazmış kızlar, kocişimi göndericem reçeteyi alması için :sinifsinif:

Hadi yaa! Hala adet olma ihtimalin mi varmış ya.... Aman boşver canım sen pozitif düşünce gücünü kullan adet falan gelmiycek .kışt kışt

YAWW NE alaka adet olacak kişinin okadar yüksekmi çıkarmış ben geçen ayki kanda 1,20 çıktı 2 sonrada adet oldum

karasu pozıtıf ol lutfen ılacını ıçtıgınde kanamaların kesılecek ınsallah rahat ol ve dınlen

amin amin amin ecmain canım :) inşallah Allah ım herkese nasib etsin
hayırlısıyla ve sağlıkla :)

Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

karasucum hiçbişekilde ilişki yok yasak ok ?
ilacını alıyosun
işten geliyosun hemen yatıyosun sen yorgun değilim desen bile youlmussundur
dinleniyosun yatakta otururu pozisyonda değil yatarak doktorlar ve hemşire
bana sıkı sıkı böyle tembih etmişlerdi ayaklarında hafif yüksekte olck tamam mı?
bol bol su içiyosun ama bol bol tamam mı ?

ay ne güzel haberler bunlar haydi hayırlısı canım inşallah hamiş kalırsın sende :) hihoyyyt

hamile arkadaşlarımız tam tamına 30 kişi...
bekleyenler de tam yarısı :lepi:
büyük bir gayretle topikte hamile olmayan bırakmıcaz inş :lepi:

inşallah nanecim inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Biz dua edelim ama hayırlısını isteyerek dua edelim Allah bizi duyuyor ve karşılık
veriyor "Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz vardı" (furkan suresi 77 ayet) :Saruboceq:

Sanırım o da kanamalarımı düşünerek çok fazla ümit bağlamamı istemedi, temkinli konuştu bilmiyorumkismile

canım hiç çok düşünüp kendine eziyet etme!! eger adet olacaksan degerin neden hamilelik olma degerleri arasında olsunki???
eger adet olacaksan degerinin 0.0 olması gerekiyordu...
canım sen doktorun dediginede pek aldırma...
degerin gayet iyi...
degerin böyleyse o zaman adetin gelecegini beklemek yada adetten oldugunu düşünmek saçmalık olur bence

Tamam hayatım ne diyosan yapıcam :sinifsinif: inşallah meleğim sımsıkı tutunur bu kez anneciğine :Saruboceq:

Doktor adet de olabilir, hamile de olabilir demiş, biz yine de hamile gibi düşünüp tedbirimizi alalım diye ilaç yazmış kızlar, kocişimi göndericem reçeteyi alması için :sinifsinif:
canım dr. ümitlenme diye öyle söylemiştir sen kalbini ferah tut yat dinlen..bebişin inşallah sana sıkı sıkı sarılıcaktır:teselli:
sıra mercan elif yaren ve superisinde inşallah onlardanda güzel haberler alırız :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım herkezin bebişleri olsun artık..:1hug:

Kepeleklerim çok teşekkür ederim hepinize, iyiki varsınız canlarım :1hug: ozaman ben yatayım artık, hatta uyuyayım biraz, çok stresli bi gündü :sinifsinif:
Ama gitmeden şu söz verdiğimiz göbecikleri atalım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

slm kızlar ben yenı uyeyım konusmalarını okudum bence hersey allahtan hayırlısı neyse o olsun işallah herseyı oluruna bırakın dusundukce uzuldukce kendınıze zara verırsın ana :)

aminnn canımm...tabiki herşeyin hayırlısını isteyerek dua ediyoruz...ve zamanı geldigindede dualarımıza cevap alıcaz inşallah :Saruboceq:

sıra mercan elif yaren ve superisinde inşallah onlardanda güzel haberler alırız :Saruboceq: :Saruboceq:
ahhh canım yaaa hadi inşallahhhhh Şeniz
Neden doya doya sevinemiyorum ben yaaaa :sinifsinif: noldu bana böyleeeeeeeeeeeee mafoldumben
sevin canım sevinnn ama yattığın yerden sevin. dinlen iyice ve rahaaaat bi nefes allll. hamişsin bence ama tedirginliğini anlıyoruz senin. bende senin yerinde olsaydım tedirgin olurdum ama bi düşünsene değerin çok yüksekkkkkk. bu kadar olmaması lazımmmm. e bide silik çizgiyi düşün demekki o kadar yeniki çooook silik bir çizgi çıkıyo ve değerinde tam ona paralel. demekki bikaç güne hem çizgi koyulaşçak hem değerlerin çok yükselcekkk. ama zaten düşünüyorum senin 2. haftan olması lazım değerinde 2. haftaya göre. için ferah olsun.
YAWW NE alaka adet olacak kişinin okadar yüksekmi çıkarmış ben geçen ayki kanda 1,20 çıktı 2 sonrada adet oldum
ayyyynen katılıyorummmm

canım benim diyordun ya 10.ay uguruna inanırım diye...bu ay sizin 10.ayınız doluyordu dimi...
size en güzel hediye!!!

atalım tabi göbecikleriiii
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sositososito sositososito sositososito
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

atarız kızzz sen yeterki üzme kendini hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sağol canım benim yaaaa olumunekankayizsmile inşallah pazartesi rahatlicam :Saruboceq:

canım cok sağol inşallah hamile kalırımda sevincimiz katlanır.opuyorumnanaktan.umarım akşama kadar güzel haberler alırız..:Saruboceq:

canımsın cok teşekkürler..inşallah canım hayırlsıhihoyyythihoyyyt

hadı atalım göbecıklerı bakalım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…