Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım, kociş alsın gelsin ilacımı da hemen başlıyayım, Allhım sen meleğimi bana bağışla :Saruboceq:

aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: hepimiz karasu içibn dua edelim. allahım sesimizi duyar inşallahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

bırsey sormak ıstıyorum kızlar benın bı sorunum var bılen varsa lütfen yardım ben roacgutane kullanıyorum ve maffoldum yardım edın kullanan varmı acaba

Canlarım ben çıkıyorum artık, yatıcam biraz, sancım var :sinifsinif: tekrar tekrar çok teşekkür ederim dualarınızla yanımda olduğunuz için, sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan

oh oooooooh karasuyun bebişi olacaaaakkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadı atalım göbecıklerı bakalım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hadi hepberaberrr ohhhh yandannn
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::hooray:

karasu canım benim yaa çok sevindim ne güzel bir haber bu çok sevindimmyaaaa Rabbim bebişini sana başışlasın inş kendine dikkaet et tatlımmm

göbeciklerimi de atayımmm hihoyyythihoyyytsositosositosositosositohihoyyyt

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--bayankarasu--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

bırsey sormak ıstıyorum kızlar benın bı sorunum var bılen varsa lütfen yardım ben roacgutane kullanıyorum ve maffoldum yardım edın kullanan varmı acaba

ben hiç bilmiyorum canım yaaaa. keşke yardımcı olabilsem ama hiç anlamıyorum ilaç işinden fisfisfis

Canlarım ben çıkıyorum artık, yatıcam biraz, sancım var :sinifsinif: tekrar tekrar çok teşekkür ederim dualarınızla yanımda olduğunuz için, sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan

BİZDE SENİ COK COK SEVİYORUZ KUŞUMMM..:1hug::1hug:
kalbim dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım son adetim 17 marttı ama kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum çünkü 2 ay önceye kadar8 yıl boyunca d.kontrol ilacı aldığım için acaba bu ay kaçı olur yarın 30 gün edecek

canım o ilaç ağır bir akne ilacıdır ve yüzde özellikle dudaklarda müthiş kuruluk yapar ve onu kullanıp bıraktıktan en az 6 ay sonrasına kadar gebe kalmaman gerekir

Atalım anacım oh ohhh yandan yandan sositososito sositososito sositososito sositososito

sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

aminnn canımm...tabiki herşeyin hayırlısını isteyerek dua ediyoruz...ve zamanı geldigindede dualarımıza cevap alıcaz inşallah :Saruboceq:

inşallah :) :Saruboceq:

cok sagolun nasıl bulucm kullana bırını ya evet hamılelık suan dusunmuyorum zaten bıtane kızım var 2 yasında sizin ıstedıklerınız olur işallah hersey istedıgınız gıbı olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…