İnşallah canım, kociş alsın gelsin ilacımı da hemen başlıyayım, Allhım sen meleğimi bana bağışla :Saruboceq:
hadı atalım göbecıklerı bakalım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hadı atalım göbecıklerı bakalım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kepeleklerim çok teşekkür ederim hepinize, iyiki varsınız canlarım :1hug: ozaman ben yatayım artık, hatta uyuyayım biraz, çok stresli bi gündü :sinifsinif:
Ama gitmeden şu söz verdiğimiz göbecikleri atalım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
malesef canım o dediğinin ne olduğunu bile bilmiyorun:1no2:bırsey sormak ıstıyorum kızlar benın bı sorunum var bılen varsa lütfen yardım ben roacgutane kullanıyorum ve maffoldum yardım edın kullanan varmı acaba
bırsey sormak ıstıyorum kızlar benın bı sorunum var bılen varsa lütfen yardım ben roacgutane kullanıyorum ve maffoldum yardım edın kullanan varmı acaba
Canlarım ben çıkıyorum artık, yatıcam biraz, sancım var :sinifsinif: tekrar tekrar çok teşekkür ederim dualarınızla yanımda olduğunuz için, sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan
bırsey sormak ıstıyorum kızlar benın bı sorunum var bılen varsa lütfen yardım ben roacgutane kullanıyorum ve maffoldum yardım edın kullanan varmı acaba
Kepeleklerim çok teşekkür ederim hepinize, iyiki varsınız canlarım :1hug: ozaman ben yatayım artık, hatta uyuyayım biraz, çok stresli bi gündü :sinifsinif:
Ama gitmeden şu söz verdiğimiz göbecikleri atalım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aminnn canımm...tabiki herşeyin hayırlısını isteyerek dua ediyoruz...ve zamanı geldigindede dualarımıza cevap alıcaz inşallah :Saruboceq:
canım kimse bilmiyor herhalde bilsek kesin yardımcı olurduk bu ilaç ne ile ilgili neden kullanmıştınfisfisfisbana yrdım olcak kımse yokmu aca ba varsa paylasna olursa sevınırım lutfen
canlarım son adetim 17 marttı ama kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum çünkü 2 ay önceye kadar8 yıl boyunca d.kontrol ilacı aldığım için acaba bu ay kaçı olur yarın 30 gün edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?