Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karasucum inanırmısın ben heycanlandım benim oğlan da parande atıyo herhalde...guzel bır kız gelecegını mı anladı ne....

aaayyy gözlerim dolduuuuu...resmen bi meleğin gelişine an be an tanıklık ediyoruzzz... :gitme: :gitme:

ahyyyyy evet yaaaaaaa teyzeleriyiz gerçekten onun şimdiiii herrrr anına tanıklık ettikkkkkk mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok güzel bi duyguuuuu

Kızlar aşağıyı gördünüz mü? Hiç bu kadar kalabalık olmuş muyduk? delikafadulden

amaninnnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
ayyyy geç kalmışımmmmm karasuda hamileeeeeeee şükürrrrrrr hadin oynayalımmmm

kesinlikle katılıyorum :)

Kızlar dua edin meleğim tutunsun bana, çok korkuyorum ben bu lekelenmelerden yaaaa eyvahedigeldismile yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile ağlıyorum şu an heryerim titriyooooooooooooooooooooo mafoldumben

karasucum benımde en başındna beri vardı lekelenmelerim biliyosun ama bak maşallah
koccaman oldu pıtırcığım yeter ki önlemini al kendine dikkat et canım kontrollerini
aksatma herşey çok güzel olucak :) inşallah :Saruboceq:

ay bebiş nası kıpır kıpır içerde tontişide ayaklandırdık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

kızlaaarrrrr hakikaten resmennnn herkes burdaaaaaa karasudan ikinci haberi bekliyoruzzzz. biz sevincimizi yaşadık şimdi karasu gelsin onu öpücüklere boğcaz inşallaaaaaaaaahhhhhhhhh. allahım sen çooook büyüksün.... toprağa can veren allahımmmm bizim içimizede minik canlarımızı bağışla aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

tamam canım çok dıkkat et hemen ılacını al ve basla ve kesınlıkle ılıskıde bulunma uzun bır zaman çok dıkkat et iş yapma sakın

karasucum tebrikler canımmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kesin hamilesin canım değerin gayet güzel..umarım kanamalarında durur..inan okadar cok sevindimki anlatamam rabbim dualerımızı kabul etti:lepi::lepi::lepi:
darısı listedeki kalanlarabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…