aaayyy gözlerim dolduuuuu...resmen bi meleğin gelişine an be an tanıklık ediyoruzzz... :gitme: :gitme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam senden olsun canım... :1hug:
evet yaaaaaaaaaaa süper bişey buuuuuuuuuuu kızlar ALLAH bizede tez zamanda nasip etsin inş. hayırlısıyla :Saruboceq:
aaayyy gözlerim dolduuuuu...resmen bi meleğin gelişine an be an tanıklık ediyoruzzz... :gitme: :gitme:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn..mübarek günün arifesinde...duysun sesimiziiiiiiiii...
karasu canım bu degere göre hamılesın ama doktorunla hemen konus lekerınden bahset en azından sana ılaç verır tehlıkeye atma hamılelegını canımcım tebrık edıyorum çok ınsallah sonuna kadar sürmeyı Allah nasıp etsın
Kızlar dua edin meleğim tutunsun bana, çok korkuyorum ben bu lekelenmelerden yaaaa eyvahedigeldismile yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile ağlıyorum şu an heryerim titriyooooooooooooooooooooo mafoldumben
ooyyyyy yerim seni bennnnn naneşekerim benimmmm cokacimcoook Şeniz
darısı ısteyen herkese yarabbimmmmmmmmmmmm:Saruboceq:
Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?