Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

canım yaa öyle düşünme işallah hiç bişecik olmayacak,doktor ilaçta vericek işte hemen karamsarlığa kapılmaa..bak bebeğin seninleeee ne güzel hihoyyyt hihoyyytAllah'ım korur sen merak etme :1hug:

Şimdi konuştum tekrar, doktor pazartesiye tekrar kan tahlili istedi, kanamamı söyledim, reçete yazacak, heralde düşük için bi ilaç verir , inşallah düşmez bu sefer de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

canım benim korkma sakınAllahın izniyle bebişin annesine tutunacak sen dua et yeter canım...bak biz senin yanındayız ve dualarımız hep seninle...
ayşeye bak onunda böyleydi tehlikeler atlattı ve bebişi sımsıkı tutundu ona...eminim senin bebişinde sana sıkı sıkı tutunacak sen yeterki yürekten inan buna...

canım üzülme sevin senin üzülmemen lazım tatlım hemen ilacını almaya başlasan ii olur
hadi sende sevin artıkkk bebeğin olcakkkk

kııııııızzzzz neden üzülüyosun sen yaaaaaaaa :mymeka: saçmalama bakiiiimmmmm!!!!!!!! sen böyle bu kadar stres yaparsan bu iş olmaz amaaaaaa..... lütfen dinleme kendini rica ediyorummmm..... şimdi biz seni tebrik ediyoruzzzzz sende hamişliğinin tadını çıkarıyosun şu doktorlarda iyice ümitsizliğe sebep oluyolar düşmiycek dua edicez biz gülümm. ama sende lütfennnn üzme kendini ki tutunsun

kızlarrrrrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dr. şimdi geldim..ben dün çatlamışım :teytey:iğneye gerek kalmamış dünde koçişle akşam yaramazlık yaptıktı inşallah yumurtalarım döllenmiştir.26 tekrar çağırdı dr. inşallah hamiş kalırım..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--bayankarasu--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

çok sevindim canım senin adına inşallah döllenmiştir...26sında gittiğinde güzel haberlerle gelirsin inş canım benim :1hug:

Canım hiç stres yapma :umursamaz: ilacını al dinlen biraz. İçini ferah tut yeter yerimseniben

ay hadi inşallahhh. topicte hamiş olmayan kalmasıııııııınnnnn!!!!! aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

ohh canım harika yaa hadi işallah bi müjde de senden alırızzzzzz hihoyyyt

yupppiiiiiii holeyyyyy karasu hamileeeeee ayyyy çok mutlu oldum rabbim yanında olsun alkisalkisalkis

hamile arkadaşlarımız tam tamına 30 kişi...
bekleyenler de tam yarısı :lepi:
büyük bir gayretle topikte hamile olmayan bırakmıcaz inş :lepi:

ay hadi inşallahhh. topicte hamiş olmayan kalmasıııııııınnnnn!!!!! aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy inşallah herkez hamiş olurda hamişler topiği olur burası..aminnnn:Saruboceq:
ohh canım harika yaa hadi işallah bi müjde de senden alırızzzzzz hihoyyyt

inşallah canım allahım o müjdeyi vermeyi nasip etsin bana:Saruboceq:boshayallersmile

yaaaa sen neden üzülüyosun havalara uçman lazım gerek senin şuan ama dur boşver uçma sen yerinde sevin canım sen şimdi bol bol dinlen hep ayaklarını duvara dikip yada altına yaztık koyup dinlen bebek iyice yerleşsin yemekleride bırak kociş yapsın temizliğide

canıııııııııııımmmmmmmmmmm ay ne güzel yaaaa bu gün süper bi gün süper haberler alıyoruz kızlaaarrrr hadi arkası gelsin bu sevinçlerimizin canım inş. bebiş gelir bu ay ooooooohhh çalışmayıda yapmışsınız şimdi sıra beklemekte

Doktor adet de olabilir, hamile de olabilir demiş, biz yine de hamile gibi düşünüp tedbirimizi alalım diye ilaç yazmış kızlar, kocişimi göndericem reçeteyi alması için :sinifsinif:

sıra mercan elif yaren ve superisinde inşallah onlardanda güzel haberler alırız :Saruboceq: :Saruboceq:

Neden doya doya sevinemiyorum ben yaaaa :sinifsinif: noldu bana böyleeeeeeeeeeeee mafoldumben

Doktor adet de olabilir, hamile de olabilir demiş, biz yine de hamile gibi düşünüp tedbirimizi alalım diye ilaç yazmış kızlar, kocişimi göndericem reçeteyi alması için :sinifsinif:

yaaaa niye öyle demişki adet oluncadamı yükselir değer bence hamilesin sen yaaa ama daha yeni olduğu için öyle çıktı değer hem olmasaydın öyle çıkmazdıki bizim neden 1 çıkıyo demekki var sende bişeyler ama nolur dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…