Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benim alalh kimseye vermesin zor durumdayım

biliyorum canım anlıyorumda ama çok zor durumdayım çok hastayım diyerek düzelemezsin sende bunu anlamalısın. düzelmen için iyiyim aslında o kadarda zor durumda değilim benim gibi olan hastalar kurtulmuş benim onlardan ne farkım var demen gerekir. sende düzelceksin elbette. ömür boyu sürmiycek bu. ha diye olmaz tabiki zaman gerekli ama azaltmaya başla ilaçlarını ve iradeni güçlendir. bebek için yap bunu. amacın olsun......

haklı benim superim... kaydirigubbakcemile5
bende dersaneye giderken bi iştahsızlık..zayıflama..dahilliyeye gittim.yok bişey kanda..psikatriye yolladı..sen azıcık depresyona girmişsin dedi..bana bir ilaç verdi..o ilk günü unutamam..aman allahım..psiklojim altüst..konuşmaya çalışıyorum,,dilim dönmüyo..uyukluuyorum..ve psikoloojim altüst..ölümü falan düşünüyüorum..hayattan koptum resmenn.aaa dedim..başlarım ilacına.topu topu biraz zayıfladım..içmesemde olur bu ilacı..attım ilacı sonra..birazda kendi elinde..bak ben içmedimde noldu..evet o dönnnem zayıfladım ama ruh sağlığım daha beter oluyordu..boşver,,giden kilolar olsun...sende azmet..ilaçların kölesi olmıycam de..bide ben senden hiç öyle bi elektrik almadım..ne bileyim konuşmaların falan hiç bunalım değilsin yani..bence boşuna içiyosun...

barışırsınız barışırsınııııızzzz aklinialirimsmile zaten yarından sonra kavuşma gününüz. alırsınız birbiribizin gönlünü.

yok gülüm yok..ben aramam..oda gelmesin..istemiyorum..gerçekten..sonra barışıyoruz.. söylediklerim havada kalıyor..

yok gülüm yok..ben aramam..oda gelmesin..istemiyorum..gerçekten..sonra barışıyoruz.. söylediklerim havada kalıyor..

evet bende hep öyle oluyorum. yani söylediklerim duyulmuyo sanki. başkası dese ciddiye alınıyoda aynı şeyi ben söyleyince kocişe duymuyo bile beni. sendemi böyle dedin diyo bana bide şaşkın şaşkın. napalım kocişler hep böyle yapıyolar. :umursamaz:

geçende feci kavga etmiştik..hatta söylemiştim yine size..o gün bi geldi..kapıdan girer girmez.... bilmiyorumkismile
e bende dur diye çakmayınca yüzüne iki tane..olan oldu..barıştık..noldu o söylediklerim..püfff uçtu gitti... :umursamaz:

kızlar bende çıkıyorum çok halsizim bugün eve atayımda kendimi yatayım
görüşürüz canlarım ii akşamlar

bu arada benim kırmızılar geliyo galiba içimde acayip şeyler oluyo. dolu dolu sanki kasıklarım acayip oldum akannehir karnım gerildi resmen bugün bi görsen çok komik oldum aynaya bakınca gülesim geliyo

oooff bitmedi bu çekilerle invoiceler gözlerim ağrıdıııı başım ağrıdır yemek bile yiyemedımm
şimdi de faturaları yetiştirmem lazım bisküvi atıştırıyorum ama meyve saatlerim bile geçtii
ayy bunaldım
bi yandan telefonlar bi yandan ihracat bi yandna faturalar öbür yandan midem dik durmaktanda sırtım ağrıdı
görenler oo senın bebek çok çalışkan olcak annesine baksana diyolar ama benım anam ağlıo burda kafamçokkarıştı

bu arada benim kırmızılar geliyo galiba içimde acayip şeyler oluyo. dolu dolu sanki kasıklarım acayip oldum akannehir karnım gerildi resmen bugün bi görsen çok komik oldum aynaya bakınca gülesim geliyo

du bakalım gelmeyen redkit ten ümit kesilmez... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

yaaa... :teselli:
dikkat et ...

ama bazende büyütmemek gerekir. ben kendi eşimi koyuyorum şimdi ortaya. aynı yaştalar zaten. bizde senle aynı yaştayız. bizden daha büyükler bazı duygularını çok güzel saklayabiliyolar yaşları gereği. şimdi sen ona bişey dediğinde o bunun üstüne yatıyosa haksız olduğunu biliyo onu görmezden geliyomuş gibi yapıyoki olay büyümesin. bazı şeyler çok büyütmedende anlatılabilir. sen bişey dersin çok kızmışsındır o konuyu kapatır ama anlamıştır hatasını sende daha çok üsteleme o zamanda sıkıcı oluyo. genel bak olaya. senin kocişin iyi bi insanmı ona bak genel olarak ne kocalar var neler neler yapıyolar onları düşün o zaman daha rahatlarsın. buda onun nazar boncuğu olsun. her insan biraz kusurludur dimi ama. 4x4lük olcak diye bekleme şakkıdı

iyiliğine benden daha iyi..ona diyecek lafım yok ama kızıyoru işte..nihayetinde yalnızım burda..neyse barışırız nasılsa... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…