Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bu kadar da haksızlık yapmayın sizin anenizde kaynana ve zamnı gelince sizde kaynana olucaksınız bence ilik isteyin ilik gelsin başınıza

bu arada slm

selam canım tabiki öyle bizimki espri ne ekersen onu biçersin demi

anladım tatlım kusura bakmayın direk daldım konuya napiim sıkılıyorum yanlızın eşimde nöbette offfffffffffffff:sinifsinif::sinifsinif:
bi yandan heycanlıyım yarın ilk defa dktra gidecem eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kusurabakılacak birşey yok önemli değil canım ne için gidiyorsun dr a

evet evet canım espiri yapıyorusss. tabiki o da insan yani bilooruzzzz kaydirigubbakcemile3 napalım can sıkıntısı işte geyik yaniiiii laelaelaelaelae hadi inşallah herşey yolundadır heyecanlı olman normallll boshayallersmile ahhh ahhhhh acaba bizde ilk defa doktora gitçezmiiii :hulya: bekliyip duruyosss hayırlsıııı

cnm tabiki sizde gideceksiniz herşeyin bi vakti saati var cnm inan zamanı gelince oluyo siz üzülmeyin stres yapmayın yeterki inanın stres büyük bi engel gebeliğe bende 14 ay bekledim cnm çok şükür kavuştum bu ay klomen kullandım ama bişey daha yaptım arkadaşlar bunu paylaşmak istiyorum sizlerle bu çocuğu olmayan kadınlar için oruç şubat ayında hayal diye bi arkadaşımız tuttu o ay hamile çok şkür mart ayında bende tuttum sonuç ortada kızlar bence deneyin inşallah bi vesile olur

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

yarın dr a gidiyorum adetimin gelmesine 3gün var. herhalde tahlilde çıkar artık bebiş yoksa da bu kasık sancılarım geçsin artık çoook heyecanlıyım kızlar delikafadulden:

ayy.bunu bende duymuştm.adetm gelmedn,yani bu hafta tutmam lazım.ay bu ay yapılacaklar arasna onuda ekliym bari.rabbim vesile kılsn..

KARASUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM canm benm çok sevındım allah yardımcın olsun bebişin senı hiö bırakmasın ınşallah hayatımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…