en iyi kaynan ölü kaynanadır
selam canım tabiki öyle bizimki espri ne ekersen onu biçersin demiarkadaşlar bu kadar da haksızlık yapmayın sizin anenizde kaynana ve zamnı gelince sizde kaynana olucaksınız bence ilik isteyin ilik gelsin başınıza
bu arada slm
selam canım tabiki öyle bizimki espri ne ekersen onu biçersin demi
kusurabakılacak birşey yok önemli değil canım ne için gidiyorsun dr aanladım tatlım kusura bakmayın direk daldım konuya napiim sıkılıyorum yanlızın eşimde nöbette offfffffffffffff:sinifsinif::sinifsinif:
bi yandan heycanlıyım yarın ilk defa dktra gidecem eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kusurabakılacak birşey yok önemli değil canım ne için gidiyorsun dr a
amin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincnm çok şükür tabi inşallah hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm sonunda meleğim geldi çok şükür rabbime darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
anladım tatlım kusura bakmayın direk daldım konuya napiim sıkılıyorum yanlızın eşimde nöbette offfffffffffffff:sinifsinif::sinifsinif:
bi yandan heycanlıyım yarın ilk defa dktra gidecem eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evet evet canım espiri yapıyorusss. tabiki o da insan yani bilooruzzzz kaydirigubbakcemile3 napalım can sıkıntısı işte geyik yaniiiii laelaelaelaelae hadi inşallah herşey yolundadır heyecanlı olman normallll boshayallersmile ahhh ahhhhh acaba bizde ilk defa doktora gitçezmiiii :hulya: bekliyip duruyosss hayırlsıııı
cnm tabiki sizde gideceksiniz herşeyin bi vakti saati var cnm inan zamanı gelince oluyo siz üzülmeyin stres yapmayın yeterki inanın stres büyük bi engel gebeliğe bende 14 ay bekledim cnm çok şükür kavuştum bu ay klomen kullandım ama bişey daha yaptım arkadaşlar bunu paylaşmak istiyorum sizlerle bu çocuğu olmayan kadınlar için oruç şubat ayında hayal diye bi arkadaşımız tuttu o ay hamile çok şkür mart ayında bende tuttum sonuç ortada kızlar bence deneyin inşallah bi vesile olur
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?