Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ah kıyamammmmmm çok yoğunsun demekkiiiii. çok zor oluyo öylede yaaaaa. ama meyve saatlerini kaçırman kötü olmuş. akşam eve gidince telafi edersinn. olsun akşamda yesen meyveni yemiş olcan. napalım bebiş bi iki saat meyve yiyemicek dayansın cimcime :ecrin_bebek: sen doğur bizde onu yiyelimmmmm cokacimcoook

aman boşver.dedim ya,,ayrılığımızı stres yapıyo..bunun acısını yine benden çıkarıyıoo.. kafamçokkarıştı
çok saçma dimi... delikafadulden
CANIM benim evliliğin tuzu biberi bunlar yanında olsan daha çook kavga edersiniz bak ben yazdım pazar günü neler olduğunu adam bide bana 300lira ya aldığın düdüklü bukadar olur diye laf söylüyo olanlardan kendine hiç pay çıakrtmıyor kendini hiç suçlamıyor.peki eğer biz evlilikte olan bütün kavgaları uzatırsak ne olur o evlilik olmaz işte çoğunu biz kadınlar sine ye çekiyoruz zaten erkekler hiç bir zaman yuvayı ayakta tutamaz eğer bizim fedakarlıklarımız olmasa imkanı yokkkkkkkkkkk eşimin bana yaptıklarını ben ona yapsam iş biterdi şimdiye adam tek başına bir su kaynatıp bardağa dökemiyor onda bile benden yardım istiyor ben ondan yardım istedimmi kıyametler kopuyor ama evliyiz bu yuvayı ben ayakta tutmak zorundayım ona bırakamam asla yürütemez bence bütün bayanlar aynı hele eski kadınların yaşadıklarını düşün annelimizin yaşadıklarının binde birini yine yaşamıyoruz biliyorsun demi.

kesinlikleeee. biz yarısının yarısını bile yaşamıyoruzzzz. yine sen kaç yıllık evlisin mercan benim kocişim olsa o da aynısını söylerdi emin ol. kiii daha 1,5 yıllık evliyiz. benimde kocam çoraplarını nerde kıcını devirse orda çıkarıyo. hergün iki defa üstünü komple değiştirip temiz temiz kirliye atıyo nasılsa yıkancak ben her hafta 6 makina çamaşır yıkıyorum. sırf onun çamaşırları. herrr allahın günü tv.de maç izliyo yorumlar dinliyo saat 2lere kadar. eve birlikte gidiyoruz saat 8de evde oluıyorum yarım saat içinde 2 çeşit yemek hazırlıyorum asla dünün yemeğini yemez. hepimiz yaşıyoruz bazı şeyleri. mesela evde tatlı yoksa kıyametleri koparır. ama yinede çok seviyorum onu bennnn boshayallersmile

16.99 bilmiyorumkismile kızlar bu ne demek sizce bilmiyorumkismile

canım tebrik ederim gözünaydın
rabbim hayırlıısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah
darısı diğer arkadaşlarımıza

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım biz bu sene 10.yılımızdayız aynen benimkide gelirgelmez kıçını devirip uzanır parmağını bile oynatmaya üşenir ha bizim bir kolaylığımız var yemek pek aramaz kahvaltılık bile hergün yer ama annem sağolsun evlerimiz karşı karşıya onlarda bir karı koca tek başlarına boğazlarından geçmiyor akşam yemekleri hep beraber annem hazırlı yor biz yiyip çekiliyoruz sempatiksalakcinni

insanın annesi gibisi yok kaynanam olsa budurumda hergün yapmaz başıma kakar yemek yapıyorsa da onu başka benim boş vaktimde benden çıkarır annem yemeğe gelmeyince hemen arıyor hadi sofra hazır diye garibim sofrayı bile toplamıyoz yaa

ohhhh süpermişşş. bizdede tam tersi kaynanam ve özürlü yiğeni( kaynanam özürlü yiğenine bakıyoda) tam bizim karşı apartmandalar asla yemek yapmaz. ben yapıyorum kocam onlarada götürüyo. bide onlara yemek yapıyorum anlıycağın. aslında benim koparmam lazım şu saçlarımı tek tekkkkkk kötükedihüso allahım sen günah yazma ama kaynanamı hiççç sevmiyorummmmmmmmmmm

insan zaten ne pişireceğini şaşırıyor birde iki aileye yemek yapmak üstelik hergün deiğiş zorrr vala

yaaa... :teselli:
dikkat et ...

Neyse yartın rahat olurum inşallah :)

evet tontişim yiyemedi meyvesilerini :) neyse akşam yeriz artık
ay bende totişini ısırcam yaa ooovv tombik kızım benim :asigim:

bir arkadaşım en iyi kaynana kırk yıl yanacak cehennemde demişti kaydirigubbakcemile3
bilemiyorum artık nasıldır.
Allah razı olsun çok tontiştir benim kayınvalidem :)
geçen gün aşerdim diye tee eskişehirlerden bükme (yöresel bi hamurişi) yaptı gönderdi sağolsun :)
ama hepsi öle değil biliorm tam dayaklık olanalrı da vaar yani klava:

Canım karasummmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmm gülümmmmmm okursan bu mesajı seni çok çok çok tebrik ediyorum canım!!!! o kadar çok sevindim kiii...yani kendime bile bu kadar sevinmem herhalde!!!! bak ne demiştimmmmmmmm hamilesin demiştimmm hissediyorum demiştim cngemn'e de öyle demiştim ve hamile kaldı o ay!!!! çoooooooook tebrik ediyorum canım darısı bizim başımıza

en iyi kaynana uzakta olandır benceeee. seninkide uzaktaymış zaten iyidir. benimki tam dibimde. hiç gerek yoktu bu kadar yakın olmasına ama oğluşu illlaaaa anasının dibinde olcak napalım neyse bunları düşünmek istemiyorum. güzel şeyler düşünmek istiyorum ben. onlarla günümü mahfedememmmmm... bööle iyiyim onsuz geçirdiğim zamanlarım güzel olsun o kadarcığına katlancam artıkkk.

tam annemın görüşü uzak olsun iyi olsun n:)

hadi gittim ben mucuk mcuukk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…