gokce selam kız nerelerdesin
cnm benm ıyıyım sen nasılsın
neler yapıosıun
görüşemıoruz çnku ben okuldayım sureklı yoğunum yanı boshayallersmile
pekı sen neler yapıosun bebiş yok sanırım senın hala yengenden bahsetmişsin ben geçmişi mutlaka okuorum ordan gormuştum hayatım
ben iyiyim kuzum evet hala bebek yok bekliyoruz işte yarın regl günüm bakalımmm ne olacak çok umutluydum bu ay ama sanırım adet olacammmmmm
yengemle bugün doktora gittik, bebek yok galiba kızların da dediği gibi hormonlardan kaynaklanıyo, doğum kontrol hapını 1 ay önce bıraktı ondan olabilirmiş..kan tahlili filan verdii bakalım artık
sen nasılsın hayatım? sen de var mı bişeyler?
bende de yok ve moralım çok bozuluo bazen cıddı cıddı :kedi:
ama adetım 2 gun geçti geçen haftadan berı de kasıklarım belım çok ağrıo bakalım hayırlısı dıorum artık geçen ay 6 gun geçti ole adet oldum tam 40.gunde adet oldum ben 33-34 gunde 1 adet olduğum için..bakalım hayırlısı olsun yaaaa bana dua et
sen dr a gttın mı hıç
ben hasta oldummmmm pofffff
sanırımmmm bu topikte en son ben kalacağımmm
tüm hamile arkadaşları tebrik ederim Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
benim yeni tarihim 9 mayıs
son kez yazdırıyorum birdahaki ay yazdırmayacağım ve bi süre düşünmek istemiyorumm(((((((((
ben herkese dua ediyorum sen de bana et olur mu :)
33 gün bayağı uzun yaa ben 26 günde bir oluyorum...hiç gecikmedi bugüne kadar
ben evet bi kere gittim doktora, (hayatımda ilk kez gidiyordum) fazla kurcalamadı gençsin dedi millet 2 sene bekliyo dedi, ama yine de olmazsa temmuzda gel dedi...bekliyorum işte böyleeee benim de moralim bozuluyo ama elden bişey gelmiyo :1hug:
normalde 25 ıle 34 gun arası normal canm ben de normalde 31 gunde olan bırıyım. ama evlendıkten snra 33-34 gune çıktı bu . geçen ay ve bu ay bole aksadı bakalım umarım bu seferkı aksamadan hayırlı sevndırıcı bı sonuç alırım hamiş olduğumu duyururum sızlere sağlıklı hayırlı bı şekılde:Saruboceq:
bana da dr um temmuz da gel dedı temmuzda 1 yıl olucak çnkum olumunekankayizsmile
inşallah canım yaaaa inşallah senin de güzel haberlerini alırım.......:Saruboceq:
ben de normalde 27 günde bir oluyordum evlendikten sonra 26 oldu :))
offffffff offfffff yarama tuz bastın gökce mafoldumben
ay canm yaa bılerek yapmadım takma kafana hadıııııııııııııııııııııııııııı allahım tez zamanda bızı de anne yapacak emınım bennnnnnnnnnnnnn :1hug:
ya bazen kesin bir sorunumuz var diyorumm hayatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, ne bilim niye olmuyo ki mafoldumben mafoldumben
kötu şeyler getrme hayatımmmmm her şeyde hayır vardr şekerımmmmmm:teselli: bı sorunumuz yok allahın ıznıylee dua edelım bolca çalışalımmmm gerısı allaha lakmışşşşolumunekankayizsmile
offff ne bileyim gökcemm moralim çok bozuluyooo :çok üzgünüm:
gokcem ben kaçtım artık gitme vakti..opuyorum cokkkkk
yarın görüşürüz gelirsenn
nabersiniz kızlarrrrrr..ben biraz uyudum geldim.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?