Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hehehehhehe olsun ne güzel yinede romantizm yapmaya çalışıyosunuzzz boshayallersmile biz hemen hemen aynı boydayız ama hiç salonda dans etmedik. hatta bi düşüniiiim bi düğünümüzde bideeeee 14 şubatta dans ettik geçen seneki 14 şubattan bahsediyorum.
kendine iyi bak canımmmma.s.
Kızlar bende hala tık yok sizce.........................................?????????

bendede hala tık yok... bizce bekleyelim canım biz. dur bakalım daha bişi düşünmek için çok erken

senin günün de bugündü dimi.....ayyyyy ne zor beklemekkk çok stres oldum vallahiii

evet benimde bugün ama daha pazartesiye kadar ben acabamı demem. yani gecikmiş olabilir sonuçta normal bişey bu. mevsim değişikliği olduğundan dolayı erken yada geç gelebiliyo. stres yapma canım bak strestende olmayabiliyo. bende çok heycanlanıyorum bazen ama geçen ay belki okumuşsundur bilmiyorum benim baya gecikti üstelik test yapıp ikinci silik çizgiyi görmeme rağmen regli oldum çok üzüldüm ama test yanlışmış o eczacıyı ve o testi üreten firmayı öldürcemmmmmm kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ama canım benim adetim bugüne kadar hiç gecikmedi...yani bu ilkkkk o yüzden heyecanlanıyorum

ama canım benim adetim bugüne kadar hiç gecikmedi...yani bu ilkkkk o yüzden heyecanlanıyorum

hadi yaaaaaa e inşallahhhhh hamişsindirrrr o zaman canımmm :Saruboceq: ayyy çok heyecanlandımmmm. e peki belirti filan varmı? yani ne bilim aynaya bak bakiim gözbebelerin büyümüşmü kirpiklerin karışmışmı? belki erken anlarız hı? göğüslerinde değişiklik varmı?

kızlar bende gidiyorum
hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları dilerim mucuk mucuk öptüm ayrı ayrı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla canım hiç bir belirti yok, göğüslerim ve kasıklarım özellikle sol taraf ağrıyo o kadar

herkese mrb.geçmişim okuyum dedim.geçmiş lsun karasu.inş.bi an önce sağlıklı tutnabilir bi bebişin olur.idilcan olmadı heralde sendede

AHH CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM.. BAK CANIM BENİM SENİN YAŞADIĞIN GENE KİMYASAL GEBELİKTİ. ÖNCEKİLER GİBİ. BUNU 3KEZ YAŞAMIŞ OLMAN
BEDENİN ANNELİĞİ KABUL ETMİYO ANLAMINA GELMİYOR. YANİ SORUNUN
SENDEN KAYNAKLANDIĞI ANLAMINA HİÇ GELMİYOR. BU DEMEK OLUYORKİ
EMBRİYO SAĞLIKSIZ YANİ KROMOZOM BOZUKLUĞU. BU SENDEN VEYA EŞİNDEN
KAYNAKLANABİLİYOR. ANLIYOMUSUN. SENLE İLGİLİ DEİL SADECE..
BENCE AZCIK KAFANI RAHATLAT. SEN OKADAR ODAKLANIYOSUNKİ HAMİLELİK
OLAYINA OLACAĞI VARSADA OLMUYOR. BİRAZ NEFES AL LÜTFEN, ETRAFINA BAKIN GÜNÜNÜ YAŞA KENDİNİ TOPARLA AT KAFANDAN ŞUNU.
HER AY OLACAKMIŞ GİBİ DAVRANIP KENDİ KENDİNE ÜMİT VERİYOSUN
ELBETTE UMUTSUZ OLMICAKSIN AMA UMUTLU OLURKENDE VARMIŞ GİBİ YADA OLACAKMIŞ GİBİ HAREKET ETMEMEK LAZIM. BANA DARILMANI İSTEMEM AMA ABLAN SAYILIRIM SAMİMİYETİME İNANIYOSUNDUR İNŞALLAH.. HATTA MÜMKÜNSE
BURAYADA GİRME BU AY. GİRİYOSANDA KENDİ KENDİNİ ÜMİTLENDİRME SÜREKLİ.
OLACAKSA SAĞLIKLI OLSUN YOKSA OLMASIN DİYE DUA ET GÜZELİM...
İNŞALLAH GÜZEL OLACAK HERŞEY HEPİMİZ İÇİN İNŞALLAH GÜLÜM :1hug:

herkese mrb.geçmişim okuyum dedim.geçmiş lsun karasu.inş.bi an önce sağlıklı tutnabilir bi bebişin olur.idilcan olmadı heralde sendede

benim adet olmam gerekiyodu bugün olmadım canım....o yüzden heyecanlanıyorum ve stres oldum iyiceeee eyvahedigeldismile acaba????? hamilemiyim acaba????

valla canım hiç bir belirti yok, göğüslerim ve kasıklarım özellikle sol taraf ağrıyo o kadar

Canım inşallah vardır bebeğin. yoksada böyle düzenli adet görüp o ay geciken sonraki ay genelde hamile kalıyomuş.. inşallah hamilesindir :1hug:

Canım inşallah vardır bebeğin. yoksada böyle düzenli adet görüp o ay geciken sonraki ay genelde hamile kalıyomuş.. inşallah hamilesindir :1hug:

ciddi misinnnnnnnn offff ama ben çok heyecanlandım yaaa eyvahedigeldismile
pazartesi bir test alırım artık gelmezse kırmızılar ...inşallah gelmezlerrr bebek varsa
ama nasıl beklicem o güne kadarrrrrrrr...ben çok sabırsız bir insanım, anam benim 8 aylıkken doğurmuş hihihi

bu kadar heyecan eğer hamileysen hiiççç iyi değil haberin olsun.
sakin ol azcık yavrucum.. geciksin bi kaç gün bence. ozaman test yap.
hayırlı haberlerle inşallah canım öpüyorum:1hug:

idilcan sakin olmaya çalış cnm.herşeye rağman fazla umutlanma.ne var ne yok gibi.umutlanınca çok kötü oluyo çünkü.pzt kesin sonucnu öğrenirisn.
bak benim akşamda lamzsa 3.gün bitimş luyo.stres olmaıy diye inan aklıma en sonn hamilleiğ getiriyorum.mevsimsel dğeişikliktir diyorum strestir şıdur budur ondna gecikmiştir diye diye geçiriyorum zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…