hehehehhehe olsun ne güzel yinede romantizm yapmaya çalışıyosunuzzz boshayallersmile biz hemen hemen aynı boydayız ama hiç salonda dans etmedik. hatta bi düşüniiiim bi düğünümüzde bideeeee 14 şubatta dans ettik geçen seneki 14 şubattan bahsediyorum.Kız okadar topukla tabi fazla fark görünmicek kaydirigubbakcemile3 normalde ben asla okadar topuklu giymem, bayağı boy farkı var bizde boshayallersmile
Bazen evde romantizm yapalım diyoruz, dans ediyoruz salonda, okadar komik oluyo ki kaydirigubbakcemile3 uzanıp boynuna sarılamıyorum kocişimin yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:
kendine iyi bak canımmmma.s.Kepeleklerim ben de çıkıyorum artık, uyku bastırdı, kociş gelene kadar uyuyum azıcık boshayallersmile hepinize iyi haftasonları, pazartesi görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Kızlar bende hala tık yok sizce.........................................?????????
bendede hala tık yok... bizce bekleyelim canım biz. dur bakalım daha bişi düşünmek için çok erken
senin günün de bugündü dimi.....ayyyyy ne zor beklemekkk çok stres oldum vallahiii
evet benimde bugün ama daha pazartesiye kadar ben acabamı demem. yani gecikmiş olabilir sonuçta normal bişey bu. mevsim değişikliği olduğundan dolayı erken yada geç gelebiliyo. stres yapma canım bak strestende olmayabiliyo. bende çok heycanlanıyorum bazen ama geçen ay belki okumuşsundur bilmiyorum benim baya gecikti üstelik test yapıp ikinci silik çizgiyi görmeme rağmen regli oldum çok üzüldüm ama test yanlışmış o eczacıyı ve o testi üreten firmayı öldürcemmmmmm kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
ama canım benim adetim bugüne kadar hiç gecikmedi...yani bu ilkkkk o yüzden heyecanlanıyorum
kızlar bende gidiyorum
hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları dilerim mucuk mucuk öptüm ayrı ayrı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hadi yaaaaaa e inşallahhhhh hamişsindirrrr o zaman canımmm :Saruboceq: ayyy çok heyecanlandımmmm. e peki belirti filan varmı? yani ne bilim aynaya bak bakiim gözbebelerin büyümüşmü kirpiklerin karışmışmı? belki erken anlarız hı? göğüslerinde değişiklik varmı?
Yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
herkese mrb.geçmişim okuyum dedim.geçmiş lsun karasu.inş.bi an önce sağlıklı tutnabilir bi bebişin olur.idilcan olmadı heralde sendede
valla canım hiç bir belirti yok, göğüslerim ve kasıklarım özellikle sol taraf ağrıyo o kadar
Canım inşallah vardır bebeğin. yoksada böyle düzenli adet görüp o ay geciken sonraki ay genelde hamile kalıyomuş.. inşallah hamilesindir :1hug:
ciddi misinnnnnnnn offff ama ben çok heyecanlandım yaaa eyvahedigeldismile
pazartesi bir test alırım artık gelmezse kırmızılar ...inşallah gelmezlerrr bebek varsa
ama nasıl beklicem o güne kadarrrrrrrr...ben çok sabırsız bir insanım, anam benim 8 aylıkken doğurmuş hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?