Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar muhabbet çok güzelde bende gideyim artıkkk ii hafta sonları hepinizeee kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
karasu canım benim sende dikkat et kendine dinlen sonra hava çok güzel gez toz kafanı dağıt iii gelir bi tanem kendine ii bak

Biz o işi kayganlaştırıcı kremle hallettik :kedi: ama krem desteğine rağmen 4. günde halletmiştik kaydirigubbakcemile3 bi de krem olmasaydı ne kadar beklerdik Allah bilir valla :roflol:

kaydirigubbakcemile3
biz o gece hallettik ama ne kötüydü yaaa işkence gibii......
yatakta yuvarlandık durduk, ne yaptıysak artık siz düşünün çarşafa yastığa her tarafa kan bulaşmıştı

güle güle Elif, güle güle Şenay!!!

güle güle şekercim iyi hafta sonlarııopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
biz o gece hallettik ama ne kötüydü yaaa işkence gibii......
yatakta yuvarlandık durduk, ne yaptıysak artık siz düşünün çarşafa yastığa her tarafa kan bulaşmıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızz nasıl becerdiniz öyle heryeri kan yaptınız..o iş bittikten sonra bende bir istifra anlatamam cok kötü olmuştum..eyvahedigeldismile

Tamam bitanem, sen beni düşünme kocişim gelince daha da iyi olucam inş. :Saruboceq: sana da iyi haftasonları kankicim olumunekankayizsmile
Yeğenlerime iyi bak emi

Kepeleklerim ben de çıkıyorum artık, uyku bastırdı, kociş gelene kadar uyuyum azıcık boshayallersmile hepinize iyi haftasonları, pazartesi görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

kızz nasıl becerdiniz öyle heryeri kan yaptınız..o iş bittikten sonra bende bir istifra anlatamam cok kötü olmuştum..eyvahedigeldismile

eee tabi çalkalana çalkalana......... yaniiii olacak o kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
...bende de aynısı olmuştu ama sadece midem bulandı o gece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

KENDİNE ÇOK İYİ BAK GÜLÜMMMMMM İYİ HAFTA SONLARI! :1hug: enişteye selamlar üzmeyin birbirinizi

tamam canım yat dinlen..pazatesiye hepimiz bomba gibi burdayız..bende cok öpüyorum senii dikkat et kendine..opuyorumnanaktan

kızlar bende cıkıyorum.gidim yemeğimi yapim..hepinizi en kocamanından öptüm iyi hafta sonları hepinize hoşcakalın başşşşş başşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…