AAAAA.GERÇEKMİİİ..ÇARŞAFMI GÖSTERDİNİİİİZZZ... ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
yavrular ben gİdemmm..ÖpÜyorum sİzİ...
Biz o işi kayganlaştırıcı kremle hallettik :kedi: ama krem desteğine rağmen 4. günde halletmiştik kaydirigubbakcemile3 bi de krem olmasaydı ne kadar beklerdik Allah bilir valla :roflol:
yarın yine yalnız kalırım ben topikte yaa
yarın yine yalnız kalırım ben topikte yaa
kızlar muhabbet çok güzelde bende gideyim artıkkk ii hafta sonları hepinizeee kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
karasu canım benim sende dikkat et kendine dinlen sonra hava çok güzel gez toz kafanı dağıt iii gelir bi tanem kendine ii bak
kaydirigubbakcemile3
biz o gece hallettik ama ne kötüydü yaaa işkence gibii......
yatakta yuvarlandık durduk, ne yaptıysak artık siz düşünün çarşafa yastığa her tarafa kan bulaşmıştı
kaydirigubbakcemile3
biz o gece hallettik ama ne kötüydü yaaa işkence gibii......
yatakta yuvarlandık durduk, ne yaptıysak artık siz düşünün çarşafa yastığa her tarafa kan bulaşmıştı
güle güle Elif, güle güle Şenay!!!
kızlar muhabbet çok güzelde bende gideyim artıkkk ii hafta sonları hepinizeee kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
karasu canım benim sende dikkat et kendine dinlen sonra hava çok güzel gez toz kafanı dağıt iii gelir bi tanem kendine ii bak
kızz nasıl becerdiniz öyle heryeri kan yaptınız..o iş bittikten sonra bende bir istifra anlatamam cok kötü olmuştum..eyvahedigeldismile
Kepeleklerim ben de çıkıyorum artık, uyku bastırdı, kociş gelene kadar uyuyum azıcık boshayallersmile hepinize iyi haftasonları, pazartesi görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben de çıkıyorum artık, uyku bastırdı, kociş gelene kadar uyuyum azıcık boshayallersmile hepinize iyi haftasonları, pazartesi görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
kızlar bende cıkıyorum.gidim yemeğimi yapim..hepinizi en kocamanından öptüm iyi hafta sonları hepinize hoşcakalın başşşşş başşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?