Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bişe sorcam şimdi benim kemoterapi alan bi hastanın yanında durmamda bi sakınca olurmu yani hamilelerin merak ettimde

hahahahahahah hakkattenmiiii şimdi baktım resimlerineee çokkkkk güzelsin maaaşallahhhhhhhh aranızdaki boy farkıda hiiiiç sırıtmıyo sen abartıyosun bence çok yakışmışsınız alkisalkisalkis

Kız okadar topukla tabi fazla fark görünmicek kaydirigubbakcemile3 normalde ben asla okadar topuklu giymem, bayağı boy farkı var bizde boshayallersmile
Bazen evde romantizm yapalım diyoruz, dans ediyoruz salonda, okadar komik oluyo ki kaydirigubbakcemile3 uzanıp boynuna sarılamıyorum kocişimin yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:

ay bu konular bi ara yine açılmıştı ama ne konuşmuştuk haaaa bu neki şimdiii daha açık olun kızlarrrrr:jeyyar:

yaaaaa gönderemedim olmuyor.benim resimler büyük geliyor kabul etmiyor..neyse koçişim akşam gelince ona yaptırım ben pek anlamıyorum ince işlerden..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizseninle aynı durumdaydık demi benimde öyle yaa eşimin boy 1,80 benim ki 1,50:lepi:

Bizimki de saçımdaki filketeleri ve duvağımı çıkarmaya çalışırken okadar sinirlendi ki, vazgeçecek yatıp uyuyacak sandım ama onlar bile yıldıramadı canım kocişimi kaydirigubbakcemile3
Kuaförüm söylemişti ama kocan bu duvağı çıkarırken iyi bi küfür eder heralde bana demişti, aynen öyle oldu :roflol:

ay bu konular bi ara yine açılmıştı ama ne konuşmuştuk haaaa bu neki şimdiii daha açık olun kızlarrrrr:jeyyar:

valla o gece benim koçiş durmadı.:kedi:
biz otele gitmiştik yarın çarşafı sorarlar hemen olsun dedi.ama tabi olmadııııı..:gitme:ben kastım kendimi .ama bizim koçiş dururmu sabahın köründe kalktı yeniden denedikbilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne çarşafı kız halamı gösteriliyooo

Biz o işi kayganlaştırıcı kremle hallettik :kedi: ama krem desteğine rağmen 4. günde halletmiştik kaydirigubbakcemile3 bi de krem olmasaydı ne kadar beklerdik Allah bilir valla :roflol:

AAAAA.GERÇEKMİİİ..ÇARŞAFMI GÖSTERDİNİİİİZZZ... ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…