Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biliyorum doğru sonuç vermez ama ilginçtirki ben biraz rahatladım bu belirsizlik insanıı çok yıpratıyor en azından olmamış yine tohumu derine ekemedik dicem pozitif çıkarsada süpriz olcak:1shok:

aynen öyle cnm.bende geçen ay tma gitim ecznenin kapıdna geri dönmek zorunda kaldım.sonraki gün giitm aldım sonuç negaitp.bu ayda gitim tam öğle vakti kapalı ecz.ekleidm adım yine yaptım negatif.yani uyareı geliyo bi yerlerden.ya var idrar testi erken diye çıkmayıp sürpriz olacak dua et

yani benimde negatip çıkınca ne bilim 4.gün geçemsine rağman pek umut bağlayamıyorum.silikte olsa çıkması gerektir diye.sonrada bakıyorum 2.gün geçerken test yaptım ben belki daha erken kanda çıkabilir dyrum.sonra diyorm işe dalll düşünmeee nasıl olsa saatler geçiyo

ayyyy inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ama gerçekten bu uyarı olabilir ben çok inanırım böyle şeylere aslında kan testi yapmak adettean önce çok yanıltıcı olabiliyor pozif çıkıp regli ile atılabiliyor bu daha kötü pozitif çıkıp heveslenip sonra hüsrana ugramak ama halada umudumuz var ben beklicem bi daha gün geçmeden hiç bi tahlil yapmıcam ama biz umudumuzu hiç yitirmeyelim:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:

yarencim o hiç belli olmaz bazılarının adet gelmeden idrarda çıkabiliyor bazılarının ise adetten 10 gün sonra bile anca idrarda çıkıyor

evt cnm.her kadında farklı oluyo belirtileri bile.az daha bekleyelim.hatta diyrum ben belki pzt.değil salı bişe yaptırsbilirm testi.iyice yükselsin değerler varsa ağer

valla benim pzt gelmezse salı hemen soluğu alıcam laboratuarda inş ikimizde aynı gün ögrniriz hamiş olduğumuzu:CüvCüv:

Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı

çok mutluyummmmmmmmmmm

Eklentiler

• $tttt.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 36
idiiil canım tebrikleeerrrrr ayy çok sevindim gerçekten hayırlı olsun tahmin ediyodum senin hamile olabileceğini allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin kendine di,ikkat et lütfen nisan hamileleri daha çoğalsın artık.zemuszemusdelikafadulden

ayyy canım çok teşekkürler...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ahh neler çektim bugün bi bilsenn, eşime bana bir test aldı, testi yaptım geçersiz çıktı çok üzüldük önce negatif çıktı sandık...sonra başka bir eczaneden başka bir test aldık bu kez pozitif çıkınca gözlerime inanamadımmmm....yani hem hayal kırıklığı üzüntü hem sevinç yaşadım 1 saat içinde... :hooray:

ikinci çizgi de bayağı belirgin çıktıı...adetten 2 gün sonra o kadar çıkacağını tahmin etmiyodummm vay beeeee 5 ay sonra oldu sonundaaaaaa
artık ben de hamileyim!!!!!!!!! yupiiiiiiii

ayyy idilllllll yaa nasıl sevindim kıssssss daha öğlen konuşuyoduk meğer hamileymişsin:)) çok sevindim canım ya tebrik ederim hayırlı olsunnn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…