aynen öyle cnm.bende geçen ay tma gitim ecznenin kapıdna geri dönmek zorunda kaldım.sonraki gün giitm aldım sonuç negaitp.bu ayda gitim tam öğle vakti kapalı ecz.ekleidm adım yine yaptım negatif.yani uyareı geliyo bi yerlerden.ya var idrar testi erken diye çıkmayıp sürpriz olacak dua et
idiiil canım tebrikleeerrrrr ayy çok sevindim gerçekten hayırlı olsun tahmin ediyodum senin hamile olabileceğini allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin kendine di,ikkat et lütfen nisan hamileleri daha çoğalsın artık.zemuszemusdelikafadulden
idil süper bir haber inanmıyorum çoook mutlu oldumhihoyyyt:tebrik ederim yaşasınnnnnnnnnn:teytey:
ayyy canım çok teşekkürler...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ahh neler çektim bugün bi bilsenn, eşime bana bir test aldı, testi yaptım geçersiz çıktı çok üzüldük önce negatif çıktı sandık...sonra başka bir eczaneden başka bir test aldık bu kez pozitif çıkınca gözlerime inanamadımmmm....yani hem hayal kırıklığı üzüntü hem sevinç yaşadım 1 saat içinde... :hooray:
ikinci çizgi de bayağı belirgin çıktıı...adetten 2 gün sonra o kadar çıkacağını tahmin etmiyodummm vay beeeee 5 ay sonra oldu sonundaaaaaa
artık ben de hamileyim!!!!!!!!! yupiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?