:lepi: :lepi: ay inşallahhh kızzzz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh :Saruboceq:
bende adet olacam diye ped koymuştmişt.e2 gün durdu geir çıakrdım şimdi.baktım kahveregi gibi bişeyler var.ama bilmiyrum akıntının rengindenmi anlayadım.acayip derece bel ağrısı var arada bi karın ağrısı
bende adet olacam diye ped koymuştmişt.e2 gün durdu geir çıakrdım şimdi.baktım kahveregi gibi bişeyler var.ama bilmiyrum akıntının rengindenmi anlayadım.acayip derece bel ağrısı var arada bi karın ağrısı
canım ben dr kontrolündeyken yine düştü artık ben yaradan isterse olur istemezse hiçbirşey olmaz ona inanıp ona sığınıyorum tabi bikaç gün daha geçince mutlaka gidicem canım umarım herşey güzel olur:sm_cool:
benim biraz çıkmam lazım kızlar güüzel haberlerle döner hiçbirimiz adet olmayız inşallah allahım yerimseniben
canım benim bir haftadır göğüs ağrısı inanılmaz gaz kasık ağrısı ve sancı çekiyorum sende yaşadınmı bu belirtileri bide deli gibi uyku biraz cesaretimi toplasam buğün kan testi yaptırcam
cmt günü yapılıyomu test cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?