Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım bel ağrısı bende de bu ay acayip fazla umarım hayırlara çıkar dimi seviniriz hepberaberkaydirigubbakcemile2

aynen bende de bel ağrısı ve arada bi karın ağrısı var...ama kahverengi akıntı yokk
hiç bişey yokkk bilmiyorumkismile

işallah canım müjdeli haberlerini bekliyoruz:1hug:

yaaa kızlar ben 2 gündür ölü görüyorum rüyamda yaaa...
dün baba annemi gördüm rahmetliyi, bugün de bi akrabamızı...hayırdır inşallah hayırdır inşallahh

benim biraz çıkmam lazım kızlar güüzel haberlerle döner hiçbirimiz adet olmayız inşallah allahım yerimseniben

canım benim bir haftadır göğüs ağrısı inanılmaz gaz kasık ağrısı ve sancı çekiyorum sende yaşadınmı bu belirtileri bide deli gibi uyku biraz cesaretimi toplasam buğün kan testi yaptırcam

canım benim bir haftadır göğüs ağrısı inanılmaz gaz kasık ağrısı ve sancı çekiyorum sende yaşadınmı bu belirtileri bide deli gibi uyku biraz cesaretimi toplasam buğün kan testi yaptırcam

CNM bak ben 10 aylık evliyim geçen ayın sonunda bırkatık korunmaıy.yni ben baktım msela 20-25 arasıs yumurtlama zamanı ayın 20 sinde bıraktık.9 şubatta adet omuştum 13 martta oldum.tabi şubat ay ı az çektiğinden heöemn ümtitlendim.ilk denem eya hemde tam yumurtlaa günlerinde kesin vardır diye düşündüm
ama psikoljikmiş.gösüğülerim hiç olmadıüı kadar fazla ağrıdı arada midem bulandı iştahım arttı,gözleirm kendiğinden kapanıyodu kasık ağrısı el ağrısı.ama ayın 13 ünde adet oldum işte
sonmra dedim bu ay hiç belirti aramaycağım.gösüğleirm daha az ağrıdı bu ay.ucuna değince ağrıyr şu anda.gaz
yok o kadar çok az.bacakalrım ağrıdı.belim çk kötüağrıyor.beyaz akıntı geliyo arada.
karnım arada ağrıyo.birdne sıkışıyorum lavabaoya gidiyrum bişey yok
bende durum böyle cnm.eğer hamileysem nasıl olduğunu daha iyi analtıırm cnm

eğer benim varsa şu an bu durumdayomış
Son adet haftanızın ilk günü: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020
Adet düzeninizi girin: gün. (Adetinizin ilk gününden bir sonraki adetin ilk gününe kadar geçen süredir. Çoğu zaman 28 gündür.)

Gebelik haftanız: hafta gün.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihi:
Tahmini yumurtlama tarihiniz:
Rahim içine ekilme gününüz:
ılk doktor ziyaretiniz (6. hafta): tarihleri arasında.
Bebeğinizin kalp atımına başladığı gün:
Kabaca, bebeğinizin dış etkilerle sakatlık ihtimalinin yüksek olduğu dönem (4-12. haftalar arası): tarihleri arasında.
Yapılacaksa CVS (9-13. haftalar arası): tarihleri arasında.
Ense kalınlığı ölçümü ve ikili test (11-14. haftalar arası): tarihleri arasında.
Yapılacaksa amniosentez zamanı (16-20. haftalar arası): tarihleri arasında.
Alfa feto protein bakılma zamanı (16-20. haftalar arası): tarihleri arasında.
Üçlü test (16-20. haftalar arası): tarihleri arasında.
2 düzey USG (18-23. haftalar arası): tarihleri arasında.
Bebeğinizin kalbinin ultrasonografisi (23. hafta): tarihleri arasında.
Gebelik diyabeti tarama (24. hafta): tarihleri arasında.

güzel bilgiler vermişsin sağolasın kızlar benim 2 günüm var ama şimdi gidiyorum kan testi yaptırmaya dayanamıyorum artık

cmt günü yapılıyomu test cnm

çalışyığım yerde özel bi laboratuar var oraya gittim şimdi ama diyoki anca pzt sabahtan alırsın sonucu zaten pzt adet günüm nie bekleyimki o kadar noluyor bilmiyorum bundan 2 gün öncede dr gittim kad.doğ tahlil yapmamaı istemedi daha erken dedi buğünde böyle allahım tahlil yapmamı istemiyor galba bnde yılmadım gittim ecz den idrar testi aldım onun için erken daha ama yaptım tabiki sonuç negatiffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…