Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144...................13 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
superisiyim..................16 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek.....................19 NıSAN
SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
Tinkeer suu görüyomusunz kime niyet kime kısmet..idil hepimizi naslda şaşırttı..idiiil çok sevndm.görüyomsun nelerdn konuşydk,ne planlar yapyoduk.senin minik gelmş bile..

Tinkeer suu görüyomusunz kime niyet kime kısmet..idil hepimizi naslda şaşırttı..idiiil çok sevndm.görüyomsun nelerdn konuşydk,ne planlar yapyoduk.senin minik gelmş bile..

evet canım idil sürpriz yaptı valla ben de şaşırdım :) ama çok sevindimm darısı bize işallahh:Saruboceq:

elson su selam kızlar ben gecmısı okuyodum sizleri görmedim kimse yoktur diyordum...evet ya hamilemiş...darısı sizlere hadi bakalım..elsoncum bakıyom da gecmısı okudum arı sütü polenin güzel reklamını yapmışsıın..milleti örgütlemişsin ..ama ben inanıyorum bu küre...bana teyzem önermişti hamile kalamayınca....inşallah sizlerede yarar

amin canım inşallah o günlerde gelecek..

selam canımm,
işaallaah aminnnnnnnnopuyorumnanaktan

selam canımm,
işaallaah aminnnnnnnnopuyorumnanaktan

aslında işin sırrı kafayı fazla odaklamamak...tedbirini alıp folik asidine başlayıp..korunmayı bırakacaksın..ama kafayı takmıcan...ya ben 5. ayımda hamıle kaldım ama gel gor kı benımle konusan zannedıyodukı yıllardır hamıle kalamıyorum...o kadar takmıstım kı...son ay artık yeter dedık esımle ..cok yıprattık kendımızı gereksız yere...o ay da hadı su kuru uygulayalım belkı olur dedık...ama yıne hıc beklemıyodum kalacagımı...ne zaman adetten 1 hafta once tansıyon dusuklugu ve bas donmesı yasadım asırı bır sekılde o zaman kıllandım dayanamadım 4 gun once test yaptım ama yaparken bıle kendı kendıme cıkmıcak ama yapayım dıyodum sırf kendımı tatmın etmek ıcın ama cıktı cızgı...ıste zamanı var herseyın o yuzden kızlar kendınızı yıpratmanın hıc bır anlamı yok...karasu da toplamıs kendını cok sevındım okuyunca...:dance:

inş gülüm inş.ama bugn migrosa baktm yok eşimde snra alırsn dedi.vakit kazanıyor:) yok ama alıcam.haftaya kaldı.karasuda alack.besn nihayetnde ne zararı olabilrkı.bu arada mercan 1.yi tuttrdu.idile hamilesn demşti.banada dedi ama hç sanmam.üzülmem buay olmasada.adetim gecikmesn yeter..eşimde çok istiyo.tv de bebek gördü,hadi gel çocuk yapalım diyo..neyse olack Allahn iznyle..

idil şimdi tecrübeli biri olaraktan bizimle erken gebelik belirtilerini paylaşırmısın

valla bu aralar çok uykum geliyordu, ayakta uyuyorum desem yeridir...diğer belirtiler adet belirtisi ve bel ağrısı o kadar :)

idilcim hayırlı olsun canım kaçgün geçtikten sonra test yaptın

2 gün geçtikten sonra canım çok teşekkür ederim
allah isteyen herkese versin inşallah!!!

ayyy idilllllll yaa nasıl sevindim kıssssss daha öğlen konuşuyoduk meğer hamileymişsin:)) çok sevindim canım ya tebrik ederim hayırlı olsunnn hihoyyyt

çok sağol canım yaaa...evet meğer hamileymişim
ama ne çok üzüldüm bugün yaa bir test aldım negatif çıktığını düşündüm ama geçersizmiş sonra yılmadan bir test daha aldım hemen ikinci çizgi geldiii...ufff ne gündü bee.hala inanamıyorumm

evet çörek otu tarçın bal kürünü eşimle konuşmuştum bile...malzemeleri aldık adetten sonra başlayacaktık..ama gel görkii gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaa idilcan hamileymişş...tebrikleeeeeeer...............vereliniortak

:1hug: inanın o kadar çok şaşkın ve mutluyum kiii...sizi çok seviyorum kızlarr...siz benim uğurumsunuzzzzz

:hooray:

evet canım çok doğru söylüyorsun aslında farkındayız ama bunu uygulayamıyoruz..yıllarca sağlık açısından hiçbir sorun yokken hamile kalamayanlar var tek sebebi stres;kafaya taka taka psikoloji altüst oluyor..zaten onun bi zamanı var yani Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak daha ötesi yok..onun için kendimizi yıpratmanın anlamı da yok..ama işte insan dayanamayabiliyor yani neden olmuyor diye üzülüyorr..işallah birgün bize de sıra gelicek..hayırlısı olsunn opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

belli mi olur kız...ne de olsa denedınız bu ay...mercanın 6. hissi kuvvetşiydi di mi bana da erkek demişti...alkisalkisalkis olabilir olmasada obür ay..allah ömür verdikçe denemeye devam...ya sen istanbuldasın orda bulmucan da nerde bulcan kız..

canım benim şimdi artık kendine çok dikkat etmen lazım...ağır iş ,bir yere uzanmak ,ağır kaldırmak yok...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bebeğin naz yapmış sana annesi biraz uğraştırmış :) ama sonu güzel ya gerisi önemli değil.. bu da anı olarak kalır :) tekrar hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın işallah opuyorumnanaktan

kndimi okumuş gbi oldum ben vaji hastasıydım evliliğmn 3.senesine girecm ekimde yendim ekimden beri çocuk için ugrasıyorum ara negatif çıkıyor yapmıycm çocuk diyorum boşluyorum tekrar basla.en son 3aydır bebek planı yapıyoruz ocak ve şubatta kalmadım negatif çizgisi görmekten kafayı yiycmtm.bu ay adetim gecti strestendr dye takmadım ve sınavım var dye adet geciktirici aldım megerse gebeymişim 6 gün kullandım neyseki çok şükür allahıma bişey yokmuş bebğimde.arkadasların zoruyla test yaptım daha yapmıycktım 4gün oluyor ögreneli 6+4 haftalık gebeyimmmmmmmmm.çok güzel bir duygu allahım tamamnı erdirir inş.

kızlar adet oldum maaleseff yeni günüm 19 mayıs mafoldumben

hiç üzülme cnm kafana takmadıgın sürece geliyor velet,benide strese sokmuştu en son aman ister ol ister olma allah ne zmn kısmat ederse ozmn ne yırtınıyorum derken,allahım o kadr büyükki enfeksiyon ve adet düzenszliği oldugu halde verdi bebişimi saglıklı ve hayırlı gelir inş.duam seninle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…