Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
Tinkeer suu görüyomusunz kime niyet kime kısmet..idil hepimizi naslda şaşırttı..idiiil çok sevndm.görüyomsun nelerdn konuşydk,ne planlar yapyoduk.senin minik gelmş bile..
evet canım idil sürpriz yaptı valla ben de şaşırdım :) ama çok sevindimm darısı bize işallahh:Saruboceq:
elson su selam kızlar ben gecmısı okuyodum sizleri görmedim kimse yoktur diyordum...evet ya hamilemiş...darısı sizlere hadi bakalım..elsoncum bakıyom da gecmısı okudum arı sütü polenin güzel reklamını yapmışsıın..milleti örgütlemişsin ..ama ben inanıyorum bu küre...bana teyzem önermişti hamile kalamayınca....inşallah sizlerede yarar
amin canım inşallah o günlerde gelecek..
selam canımm,
işaallaah aminnnnnnnnopuyorumnanaktan
elson su selam kızlar ben gecmısı okuyodum sizleri görmedim kimse yoktur diyordum...evet ya hamilemiş...darısı sizlere hadi bakalım..elsoncum bakıyom da gecmısı okudum arı sütü polenin güzel reklamını yapmışsıın..milleti örgütlemişsin ..ama ben inanıyorum bu küre...bana teyzem önermişti hamile kalamayınca....inşallah sizlerede yarar
idil şimdi tecrübeli biri olaraktan bizimle erken gebelik belirtilerini paylaşırmısın
idilcim hayırlı olsun canım kaçgün geçtikten sonra test yaptın
ayyy idilllllll yaa nasıl sevindim kıssssss daha öğlen konuşuyoduk meğer hamileymişsin:)) çok sevindim canım ya tebrik ederim hayırlı olsunnn hihoyyyt
Tinkeer suu görüyomusunz kime niyet kime kısmet..idil hepimizi naslda şaşırttı..idiiil çok sevndm.görüyomsun nelerdn konuşydk,ne planlar yapyoduk.senin minik gelmş bile..
aaaaaaaa idilcan hamileymişş...tebrikleeeeeeer...............vereliniortak
aslında işin sırrı kafayı fazla odaklamamak...tedbirini alıp folik asidine başlayıp..korunmayı bırakacaksın..ama kafayı takmıcan...ya ben 5. ayımda hamıle kaldım ama gel gor kı benımle konusan zannedıyodukı yıllardır hamıle kalamıyorum...o kadar takmıstım kı...son ay artık yeter dedık esımle ..cok yıprattık kendımızı gereksız yere...o ay da hadı su kuru uygulayalım belkı olur dedık...ama yıne hıc beklemıyodum kalacagımı...ne zaman adetten 1 hafta once tansıyon dusuklugu ve bas donmesı yasadım asırı bır sekılde o zaman kıllandım dayanamadım 4 gun once test yaptım ama yaparken bıle kendı kendıme cıkmıcak ama yapayım dıyodum sırf kendımı tatmın etmek ıcın ama cıktı cızgı...ıste zamanı var herseyın o yuzden kızlar kendınızı yıpratmanın hıc bır anlamı yok...karasu da toplamıs kendını cok sevındım okuyunca...:dance:
inş gülüm inş.ama bugn migrosa baktm yokeşimde snra alırsn dedi.vakit kazanıyor:) yok ama alıcam.haftaya kaldı.karasuda alack.besn nihayetnde ne zararı olabilrkı.bu arada mercan 1.yi tuttrdu.idile hamilesn demşti.banada dedi ama hç sanmam.üzülmem buay olmasada.adetim gecikmesn yeter..eşimde çok istiyo.tv de bebek gördü,hadi gel çocuk yapalım diyo..neyse olack Allahn iznyle..
valla bu aralar çok uykum geliyordu, ayakta uyuyorum desem yeridir...diğer belirtiler adet belirtisi ve bel ağrısı o kadar :)
2 gün geçtikten sonra canım çok teşekkür ederim
allah isteyen herkese versin inşallah!!!
çok sağol canım yaaa...evet meğer hamileymişim
ama ne çok üzüldüm bugün yaa bir test aldım negatif çıktığını düşündüm ama geçersizmiş sonra yılmadan bir test daha aldım hemen ikinci çizgi geldiii...ufff ne gündü bee.hala inanamıyorumm
evet çörek otu tarçın bal kürünü eşimle konuşmuştum bile...malzemeleri aldık adetten sonra başlayacaktık..ama gel görkii gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3
:1hug: inanın o kadar çok şaşkın ve mutluyum kiii...sizi çok seviyorum kızlarr...siz benim uğurumsunuzzzzz
:hooray:
çok sağol canım yaaa...evet meğer hamileymişim
ama ne çok üzüldüm bugün yaa bir test aldım negatif çıktığını düşündüm ama geçersizmiş sonra yılmadan bir test daha aldım hemen ikinci çizgi geldiii...ufff ne gündü bee.hala inanamıyorumm
aslında işin sırrı kafayı fazla odaklamamak...tedbirini alıp folik asidine başlayıp..korunmayı bırakacaksın..ama kafayı takmıcan...ya ben 5. ayımda hamıle kaldım ama gel gor kı benımle konusan zannedıyodukı yıllardır hamıle kalamıyorum...o kadar takmıstım kı...son ay artık yeter dedık esımle ..cok yıprattık kendımızı gereksız yere...o ay da hadı su kuru uygulayalım belkı olur dedık...ama yıne hıc beklemıyodum kalacagımı...ne zaman adetten 1 hafta once tansıyon dusuklugu ve bas donmesı yasadım asırı bır sekılde o zaman kıllandım dayanamadım 4 gun once test yaptım ama yaparken bıle kendı kendıme cıkmıcak ama yapayım dıyodum sırf kendımı tatmın etmek ıcın ama cıktı cızgı...ıste zamanı var herseyın o yuzden kızlar kendınızı yıpratmanın hıc bır anlamı yok...karasu da toplamıs kendını cok sevındım okuyunca...:dance:
kızlar adet oldum maaleseff yeni günüm 19 mayıs mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?