Kepeleklerim benim hamileliklerim biyokimyasal gebelikmiş, doktorumla dün uzun uzun konuştuk, içimi rahatlattı, aynen tedaviye devam ediyoruz, bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi yapıcaz, ama 21. gün hormon testine gidicem, progesteron düşükse hemen tedbirimizi alıcaz, bu sefer sımsıkı tutunacak inşallah bebişimbu arada bal+polen+arı sütü karışımına da başladık kocişle, dünden itibaren sabah akşam aç karnına birer tatlı kaşığı alıyoruz yerimseniben ama aktar bana demir kaşık sokmayın içine, tahta kaşıkla karıştırıp yiyin dedi öyle yapıyoruz biz haberiniz olsun yerimseniben bu arada tadı da harika, bi de iştah açıyo ki sormayın cokacimcoook
tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyen kzıların başına inşallahKızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
günaydın ayşecimmm...
Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
idilimmmmmmmmmm canım benim çok sevindimmmm... opuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah....
darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
ay_she+, ELSON+, mercan.a+ günaydın canlar....nasılsınız bakim?
idilimmmmmmmmmm canım benim çok sevindimmmm... opuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah....
darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
ay_she+, ELSON+, mercan.a+ günaydın canlar....nasılsınız bakim?
günaydın canıımm..net gittide ondan yazamadım..çok şükür iyiym,,hafta başı
sendromu dışında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?