Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilllllllllll sabahta yazdım görmedın tebrık edıorum bı tanem allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınşallahhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

idilcan canım çok tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah

Gülüm çok geçmiş olsun.Bence de progestoron hormonunun takip edilecek olması çok iyi olmuş..Prolaktin yükselince o da otomatikman düşüyor.
Allah yardımcın olsun.Allah hayırlısını versinopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr
kimse yok şuan galibaaa
idil hamileymişşşşşşş sanırım yanlış okumadım inş..
tebriklerrrr tatlımmmmm:hooray:

Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı

çok mutluyummmmmmmmmmm
tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyen kzıların başına inşallah

günaydınııınnn..mercaaaaannn idili tutturdun benide tuttururmusunkiiiiii.... eyvahedigeldismile

Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı

çok mutluyummmmmmmmmmm

idilcim tebrik edeirm canım çoks evindim yaa

ne güzel bi haber sabah sabah :) gözüm gönlüm açıldı vallahi :)

hayırlısıyla kucaklarsın inşallah bebeğini hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bakın testin sonuçlarıı

çok mutluyummmmmmmmmmm

idilimmmmmmmmmm canım benim çok sevindimmmm... opuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah....
darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

ay_she+, ELSON+, mercan.a+ günaydın canlar....nasılsınız bakim?

günaydın canıımm..net gittide ondan yazamadım..çok şükür iyiym,,hafta başı
sendromu dışında...

günaydın nanecim hoşgeldin :)

günaydın kızlar hoşgeldiniz ilk ben gelmişim sabah
ayşe cim seni rüyamda gördüm gece bu aralar demiştim ya pastalar börekler rüyamda havada uçuşuyo diye sana oturmaya gelmişiz burdaki kızlarla sende bize bi dünya pasta yapmışınn ay çok güzeldicokacimcoook yiyemeden sabah oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…