slm elson slm IDILLLLLLLL
gunaydınlarrrr nasılsınızzzzzzzzz
IDILLLLLLLLLLLLL kızzzzzzzzzzzz cvp versene genç anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmile
günaydn canıım..
Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
Hepinize çok teşekkürler canlarımmm....Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Karasu napysun canım..çok skılıyorm ben.yalnızm..
Of o progesterona bi baktıramadm bende..bende buay güzel bi tedaviye başlamak istiyorm..inş olur karasu bizmde.eşimde çok istiyo artık
Kocişim koşu bndında koşuyo da ben de biyokimyasal gebeliği araştırıyodum internetten bitanem yaaa boshayallersmile malesef sebepleri de genelde anlaşılamıyomuş, önlenmesi de çok zormuş bilmiyorumkismile inşallah bidaha gelmez başımıza böyle bişey boshayallersmile bu ay tekrar klomen+çatlatma iğnesi denicez bakalım, yine olmazsa yazın ara vericez 3 ay yerimseniben hayırlısı artık :Saruboceq:
Bu arada sana verdiğim sözü tuttum, arısütü+bal+polene başladım :lepi: kuru üzüm de yiyorum yerimseniben ama bunlar bana kilo yapacak gibi geliyo, zaten folik asit de içiyorum cokacimcoook acayip işteh açıyo yaaaaaaaaaaaaa :kedi:
ay bende migrosa baktm,bulamadm.herkes istanbuldaym sanıyo,ama ben kücük bi şehrdym.bu hafta alıcm ama inş..valla acsn istahımı.no problemBu arada çok istikrarlı gidyosun.helal kankicm.bende biyandan olack inş diyrm,bazende korkuyrm ya olmazsa diye..ama buay enazından tedavime başlamam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?