Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hepinize çok teşekkürler canlarımmm....Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

İdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil çok çok çok ama çok sevindim hayatım olumunekankayizsmile hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bitanem :1hug:

Kepeleklerim benim hamileliklerim biyokimyasal gebelikmiş, doktorumla dün uzun uzun konuştuk, içimi rahatlattı, aynen tedaviye devam ediyoruz, bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi yapıcaz, ama 21. gün hormon testine gidicem, progesteron düşükse hemen tedbirimizi alıcaz, bu sefer sımsıkı tutunacak inşallah bebişim bu arada bal+polen+arı sütü karışımına da başladık kocişle, dünden itibaren sabah akşam aç karnına birer tatlı kaşığı alıyoruz yerimseniben ama aktar bana demir kaşık sokmayın içine, tahta kaşıkla karıştırıp yiyin dedi öyle yapıyoruz biz haberiniz olsun yerimseniben bu arada tadı da harika, bi de iştah açıyo ki sormayın cokacimcoook

Karasu napysun canım..çok skılıyorm ben.yalnızm..

Kocişim koşu bndında koşuyo da ben de biyokimyasal gebeliği araştırıyodum internetten bitanem yaaa boshayallersmile malesef sebepleri de genelde anlaşılamıyomuş, önlenmesi de çok zormuş bilmiyorumkismile inşallah bidaha gelmez başımıza böyle bişey boshayallersmile bu ay tekrar klomen+çatlatma iğnesi denicez bakalım, yine olmazsa yazın ara vericez 3 ay yerimseniben hayırlısı artık :Saruboceq:
Bu arada sana verdiğim sözü tuttum, arısütü+bal+polene başladım :lepi: kuru üzüm de yiyorum yerimseniben ama bunlar bana kilo yapacak gibi geliyo, zaten folik asit de içiyorum cokacimcoook acayip işteh açıyo yaaaaaaaaaaaaa :kedi:

Of o progesterona bi baktıramadm bende..bende buay güzel bi tedaviye başlamak istiyorm..inş olur karasu bizmde.eşimde çok istiyo artık

Bak adetinin 3. günü gidiyosun doktora, sonrasını da yumurtlama takibi yaptırmak istediğini söyleyip doktoruna bırakıyosun tamam mı hayatım, bak bu sefer kaçırma yerimseniben

ay bende migrosa baktm,bulamadm.herkes istanbuldaym sanıyo,ama ben kücük bi şehrdym.bu hafta alıcm ama inş..valla acsn istahımı.no problem Bu arada çok istikrarlı gidyosun.helal kankicm.bende biyandan olack inş diyrm,bazende korkuyrm ya olmazsa diye..ama buay enazından tedavime başlamam lazım..

Oralarda hiç aktar yok mu hayatım yaa? Bütün aktarlarda var bu karışım yerimseniben

Kociş geldi döndü.evet canım adetmi bekliyorum..inş hersy yolunda gidr karasu.çok istiyrm artık..

Doktorum beni öyle rahatlattı ki hayatım, bak dedi, daha tedaviye ilk aydan cevap verdin ve gebe kaldın, hiç üzülme yine kalıcaksın dedi, kendime güvenim geldi valla guclubacismile
Eminim senin de öyle olcak, hiç korkma tamam mı canım benim olumunekankayizsmile bak söz verdiğimiz gibi, bu ay birlikte konuştuklarımızı uygulayacaz ve birlikte HAMıŞ kalıcaz inş. :Saruboceq:
Ben artık kaçayım bitanem, kocişim acıkmış, yemeği hazırlayıvereyim yerimseniben
Yarın görüşürüz çok öptüm seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…