İDİLCİMMMMM canımmmm inan cok sevindim yaaaa..opuyorumnanaktanKızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
kndimi okumuş gbi oldum ben vaji hastasıydım evliliğmn 3.senesine girecm ekimde yendim ekimden beri çocuk için ugrasıyorum ara negatif çıkıyor yapmıycm çocuk diyorum boşluyorum tekrar basla.en son 3aydır bebek planı yapıyoruz ocak ve şubatta kalmadım negatif çizgisi görmekten kafayı yiycmtm.bu ay adetim gecti strestendr dye takmadım ve sınavım var dye adet geciktirici aldım megerse gebeymişim 6 gün kullandım neyseki çok şükür allahıma bişey yokmuş bebğimde.arkadasların zoruyla test yaptım daha yapmıycktım 4gün oluyor ögreneli 6+4 haftalık gebeyimmmmmmmmm.çok güzel bir duygu allahım tamamnı erdirir inş.
hatıce nehır cleamantıne
iyi geceler canım..nasılsınnopuyorumnanaktan
ben adetime 4 gün kala yaptım çıkmadı ama adetimi 3 gün geçti belirtilerim de var senin adet ne zaman hamile olabilirsin bence gebelik testini sabah idrarınla tekrarla ama büyük ihtimalle var
İyi geceler kızlar.....
Gökçe çok ümitlenmeni tavsiye etmem canım yaaa. Geçen ay da benim adetim 2 gün geçince yapmıştım testi. Bir saat geçtikten sonra baktım 2. çizgi silik de olsa var; ama sonuçta adet oldum.(
hımm anladım cnm zaten salıya kadar olmazsa kanda da baktrcam olmadı adet olurum çok bekletmeden offfffffffffffffffffff
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaa ben bugun gıttım test aldım ılk 5 dk bşey çıkmadı sonra onu banyoda bıraktım yarım saat sonra yıne bı baktım çizgı falan grmedım dıkkat de etmedım açıkcası.neysee daha sonra akşam uzerı lavaboya gıttım bı baktım sılık de olsa ıkıncı çizgı çıkmış şok oldum ama olabılır mıkı bılmıorummmmmmmmmmmmmmm yanı çok sonra ıkıncı çizgı çıktı ama yıne de umutlandım bılmıorum mantıklı mıyım acaba gerçi eğer salıya kadar olmazsam adet salı gunu kan testı yaptrcam ban yardm edın yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım şimdi okudum yazını..
bir kac saat sonra cıkan 2 cizgiyi dikkate almayın diyor testin arkasındaki..eğer pazartesiye gelmesse testi yenilersin..ama umarım hamilesindir canım umarım bizler yanılıyoruzdur test doğrudur..dualrım seninle şekercimmm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?