Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı

çok mutluyummmmmmmmmmm
İDİLCİMMMMM canımmmm inan cok sevindim yaaaa..opuyorumnanaktan
kupanı veren olmamış galiba ben vereyim
:hooray::hooray::hooray:
hadi hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
darısı bizlere inşallah:Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

canım tebrikler hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaa ben bugun gıttım test aldım ılk 5 dk bşey çıkmadı sonra onu banyoda bıraktım yarım saat sonra yıne bı baktım çizgı falan grmedım dıkkat de etmedım açıkcası.neysee daha sonra akşam uzerı lavaboya gıttım bı baktım sılık de olsa ıkıncı çizgı çıkmış şok oldum ama olabılır mıkı bılmıorummmmmmmmmmmmmmm yanı çok sonra ıkıncı çizgı çıktı ama yıne de umutlandım bılmıorum mantıklı mıyım acaba gerçi eğer salıya kadar olmazsam adet salı gunu kan testı yaptrcam ban yardm edın yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben adetime 4 gün kala yaptım çıkmadı ama adetimi 3 gün geçti belirtilerim de var senin adet ne zaman hamile olabilirsin bence gebelik testini sabah idrarınla tekrarla ama büyük ihtimalle var

ben adetime 4 gün kala yaptım çıkmadı ama adetimi 3 gün geçti belirtilerim de var senin adet ne zaman hamile olabilirsin bence gebelik testini sabah idrarınla tekrarla ama büyük ihtimalle var

cnm detım 4 gun geçti benımmmm 13 nısanda olmam lazımdı uff geçen ayda aksamıltı ama olmultum ama bu şekılde sancım ağrım olmuoduuuu:uhm::uhm:

İyi geceler kızlar.....

Gökçe çok ümitlenmeni tavsiye etmem canım yaaa. Geçen ay da benim adetim 2 gün geçince yapmıştım testi. Bir saat geçtikten sonra baktım 2. çizgi silik de olsa var; ama sonuçta adet oldum. (

hımm anladım cnm zaten salıya kadar olmazsa kanda da baktrcam olmadı adet olurum çok bekletmeden offfffffffffffffffffff

ıDıLCAN canım çok tebrik ederim. Allahım sana da bebişini verdi sonunda.
Umarım sağ salim kucağına almayı da nasip eder....

Son düzenleme:

canım şimdi okudum yazını..
bir kac saat sonra cıkan 2 cizgiyi dikkate almayın diyor testin arkasındaki..eğer pazartesiye gelmesse testi yenilersin..ama umarım hamilesindir canım umarım bizler yanılıyoruzdur test doğrudur..dualrım seninle şekercimmm:Saruboceq:

ınş. bebişim benımledır hatıca dualarınızı eksık etmeyın. bıraz umıtlenmemmın sebebı karasu nun da bole olmuştu.ılk başta bşey yoktu snra ıkıncı bı çizgı çıktı 40dk sonra dedı.kan testı yaptrdı bebişi olduğunu oğrendı.gerçi sonucu kötu oldu allah ona da sabır versın ve tez zamanda sağlıklı bı bebiş inş.bole umıtlendım azcık ama hayırlısı yhaaa bugun adetım geçeli 5 gun oldu...eğer hamıle değilsem neden boleee uzadııııı offffffffffffffffff:sinifsinif:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ıDıLLLLLLLLLLLLLLLLL canım allahım nasıl sevındım anlatamam allah hayırlı bır şekılde kucağına almayı nasıp etsın bıtanemmmmmmmmmmmmm darısı tum ısteyenlerın başına ve banaaaaaaaaaaaaaaaa tez zamanda ınş.

slm elson slm IDILLLLLLLL

gunaydınlarrrr nasılsınızzzzzzzzz

IDILLLLLLLLLLLLL kızzzzzzzzzzzz cvp versene genç anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…