Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
su1983, naneseker+, idilcan, kontes26+, ay_she+, ELSON

kızlar günaydın ya ben ayılamadım...bu hafat ne zor geldi başlamak ...
idilcim tekrardan tebrikler canım bi gelişme var mı?

ıdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil çok çok çok ama çok sevindim hayatım olumunekankayizsmile hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bitanem :1hug:

idilllllllllll sabahta yazdım görmedın tebrık edıorum bı tanem allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınşallahhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

idilcan canım çok tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah

idilcan tebrşk ederşm annesi biraz heyecanlandırdı ama olsun.

günaydın kızlarrrr
kimse yok şuan galibaaa
idil hamileymişşşşşşş sanırım yanlış okumadım inş..
tebriklerrrr tatlımmmmm:hooray:

tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyen kzıların başına inşallah

idilcim tebrik edeirm canım çoks evindim yaa

ne güzel bi haber sabah sabah :) gözüm gönlüm açıldı vallahi :)

hayırlısıyla kucaklarsın inşallah bebeğini hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Canlarım benim :1hug: çok teşekkür ediyorum hepinize...Şenay evet yanlış okumadın hamileyimmm....hani benim kupam sırnaşık şey

Allah isteyen herkese nasip etsin ınşallahhhhhhh :Saruboceq:

Bu arada herkese günaydın!!!!!!! nasılsınız bakiyim? beni sormayın ben çoooooooooooooook iyiyim....bu kadar iyi olmamıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın nanecim hoşgeldin :)

hoşbuldum canım.. opuyorumnanaktan

sanada günaydın canım hoşgeldin... :1hug:

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız

Günaydın kızlar....

canım bir gelişme derken, henüz doktordan randevu almadım bekliyorum sonra arıycam...
aslında beni endişelendiren bir şey var :karnımda hiç sızı ağrı filan yok, normal mi?

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin... :1hug: ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

sanada günaydın canım hoşgeldin.. :1hug:

Canlarım benim :1hug: çok teşekkür ediyorum hepinize...Şenay evet yanlış okumadın hamileyimmm....hani benim kupam sırnaşık şey

Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahhhhhhh :Saruboceq:

amin canım aminnnn... :Saruboceq:

kız verdim ya kupanı hemde ilk ben verdimmm canım çok sevindimm allah kucağınada almayı nasip etsin inş bi tanem artık stres yok eee anlta bakalım eşine nasıl söyledinnn
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

zehsel hoşgeldin tatlım nasılsınnn

hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyorum haftanın ılk günü işte halsızlık devam uykumda var bugün aksam olsa hemen bari sen nasılsın bakalım ikiz bebek tasımak nasıl bır duygu canımcım

Günaydın kızlar....

canım bir gelişme derken, henüz doktordan randevu almadım bekliyorum sonra arıycam...
aslında beni endişelendiren bir şey var :karnımda hiç sızı ağrı filan yok, normal mi?

tabiki de normal napcan ağrıyı sızıyı boşver genelde belirtiler 6.haftadan sonra başlıyo zaten rahmin büyüdükçe hafiften kasık ağrın başlar daha çok yenisin...dr.a bir an evvel git aksatma...

kızlar çok yogunum bugün cevap yazamayabilirim kusura bakmayın olurmu?
ama gözüm sizde!! aklinialirimsmile

kız verdim ya kupanı hemde ilk ben verdimmm canım çok sevindimm allah kucağınada almayı nasip etsin inş bi tanem artık stres yok eee anlta bakalım eşine nasıl söyledinnn
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

delikafadulden eşim bana bir şey anlatıyordu, sonra ben sözünü kestim ve :
-Yalan söyledim sana ben adet olmadım
Eşim:
-Hadi canımmm, kandırma beni
-Vallahi...
-Ya şaka yapıyorsun
-Ya yokk ne şakası ciddiyimmm
-Allah Allah?!

Bir süre düşündük durduk, konuşmadık, sonra ben :
-Test mi alsaydım yaa
Eşim sessiz kaldı
-Şşşş sana diyorum, sevinmedin mi yoksa?
-Sevinemiyorum çünkü kesin bir şey demiyorsun bana
-Tamam hadi test alalım o zaman
-Tamam

Gördüğümüz ilk eczaneye girdik, test aldık, sonra yaptım eşim tabi tuvaletin kapısında beni bekliyor ''Kız açç kapıyı'' :roflol:

Sonra bi süre bekledik, test negatif çıktı sandık, ama kullanma kılavuzunu iyice inceleyince geçersiz olduğunu anladık....Neyse önce üzüldük, sonra geçirsiz olmasına sevindik.....
Sonra bir test daha aldık, aynı eczaneden değil tabi lmaz: biraz bekledik, ''bakmak yokkk 5 dk beklicez'' dedim...ve sonuç : İKİ ÇİZGİ....

ve sonra sarılmalar ağlamalar......yerinde duramamalar kaydirigubbakcemile3

tabiki de normal napcan ağrıyı sızıyı boşver genelde belirtiler 6.haftadan sonra başlıyo zaten rahmin büyüdükçe hafiften kasık ağrın başlar daha çok yenisin...dr.a bir an evvel git aksatma...

endişelenecek bir şey yok yaniii...şu an hiç bir şey hissetmiyorum :1no2:
yani ara sıra kasıklarımda bir ağrı oluyo ama en fazla 5 saniye...

Sizden öğrenecek çok şeyim var kızlar, ne yapmalıyım ? ya da ne yapmamalıyım?? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…