bende sormayı düşünüyorum canım daha ii olur
bide dediğin gibi evdeyken hakkten olmuyo böyle heralde sabah sabah yollara düşüyoruz ya oda bizi yoruyo ben normalde mesai saatinden bi saat önce işe geliyorum eşim geitrsin diye yoksa dolmuşlarla felan gelemiyom
kendi arabamızda bile kaç kere istifra ettim sabah sabah
bazen gülüyom kendime şimdi ikizler ya iki kat mide bulantısı olur diyom kesinnkaydirigubbakcemile3
nazar değmesin canımmmm hep iyi ol işallah bebişinle
ben de iyiyim çok şükürrr sonuçlarım temiz çıktı yaşasınn hihoyyyt
Maaşallah! biyopsi filan yaptırmıştın galiba dimi
anlamıştım canım kaydirigubbakcemile3
Kızlar Fatoş uzun zamandır gelmiyor Smart da öyle...neden acaba??
günaydın zehselcim hamdolsun sen naıslsın :)
evet canım yara var biyopsi yapıldı ve temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:
canım fatoş yurtdışında iş için gitti aynı zamanda keyif yapıyo hanfendi :)) smartta yoğun sanırım ben de görmüyorum hiç..
Günaydın sucum :) sonuçların temiz çıkmış ne güzel Allah ım dermansız dert vermesin inşallah :)
günaydın kontescim ay ilahi siz gelin ben neleeerr neleerr yaparım size ya aşk olsun
istediğin bişey varsa yaz yapıp kargoyla gönderirim canım seve seve çekinme lütfen :)
günaydın zehselcim hamdolsun sen naıslsın :)
günaydın tinkercim hoşgeldin :)
hoşgeldin canım iyi olcaksın tabi :) bebiş geliyoOoOoOo
Vayyy Fatoşa bakın heleee nereye gitti ?
ay canım benim çok sağol :1hug:
daha dönemiyorum maalesef canımçünkü diğer sonucum var ondan sonra da yaranın durumuna göre dondurulcak bide bekleme süresi var boshayallersmile ondan sonra döncem işallah :)) ay yeterki geçsin ben beklerimmm çok şükür yara var ama tertemizmişhihoyyyt
ayy benim göbüşüm çoOok büyüdü yaa akşam yatarken çok rahatsız oluyorum bilmiyorumkismile 40 kere uyanıyorum gece
belim ağrıyo saçları uzamaya başladığı içinmişşş midem yanıyo
hep meyve ve sebze yemek istiyorum ama heep
daha da ağlak oldum her halta daha çabuk ağlıyorum ama alıştım hamileliğe
bide artık sert sert vurmaya başladı cadı kızım menimm oyyy maşallah sübhanallah
en güzel tarafı bu sanırım boshayallersmile
ayy benim göbüşüm çoOok büyüdü yaa akşam yatarken çok rahatsız oluyorum bilmiyorumkismile 40 kere uyanıyorum gece
bide artık sert sert vurmaya başladı cadı kızım menimm oyyy maşallah sübhanallah
idilcan nasılsın bebiş nasıl?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.benim buğün regl günümdü cmt akşamı oldum boshayallersmile: yine bu ayda olmadı neyse beklicez artık
evet yazdıktan sonra aklıma geldi ay sonunda alacağın sonuç ona göre artık bişeler sonuçlanacak inş demiii
yanı canım sabah erken kalkınca daha çok oluyo nedense son zamanlara kadar nasıl dayanıcaz bakalım çalışarak çok zor olmasa barı benımde servıs çok problem işe gelırken sımdılık gelıyorum ama daha sonra esım getırecek sanırım bu gidişle benımde esımın iş saatı çok erken bende ondan 1 saat sonrayım sımdılık erken gelmıyorum ama ılerde olabılır bakalım hayırlısı artık ayyy senınkılerde fena bulandırıyo yaaa mıdenı ıkısı el ele verıyo sanırımkaydirigubbakcemile3 senınde halsızlıgın varmı sabahları yoksa bulantı dısında ıyımısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?