Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yanı canım sabah erken kalkınca daha çok oluyo nedense son zamanlara kadar nasıl dayanıcaz bakalım çalışarak çok zor olmasa barı benımde servıs çok problem işe gelırken sımdılık gelıyorum ama daha sonra esım getırecek sanırım bu gidişle benımde esımın iş saatı çok erken bende ondan 1 saat sonrayım sımdılık erken gelmıyorum ama ılerde olabılır bakalım hayırlısı artık ayyy senınkılerde fena bulandırıyo yaaa mıdenı ıkısı el ele verıyo sanırımkaydirigubbakcemile3 senınde halsızlıgın varmı sabahları yoksa bulantı dısında ıyımısın canım

nazar değmesin canımmmm hep iyi ol işallah bebişinle

ben de iyiyim çok şükürrr sonuçlarım temiz çıktı yaşasınn hihoyyyt

Günaydın sucum :) sonuçların temiz çıkmış ne güzel Allah ım dermansız dert vermesin inşallah :)

Maaşallah! biyopsi filan yaptırmıştın galiba dimi

evet canım yara var biyopsi yapıldı ve temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:

anlamıştım canım kaydirigubbakcemile3

Kızlar Fatoş uzun zamandır gelmiyor Smart da öyle...neden acaba??

canım fatoş yurtdışında iş için gitti aynı zamanda keyif yapıyo hanfendi :)) smartta yoğun sanırım ben de görmüyorum hiç..

ayy benim göbüşüm çoOok büyüdü yaa akşam yatarken çok rahatsız oluyorum bilmiyorumkismile 40 kere uyanıyorum gece
belim ağrıyo saçları uzamaya başladığı içinmişşş midem yanıyo
hep meyve ve sebze yemek istiyorum ama heep
daha da ağlak oldum her halta daha çabuk ağlıyorum ama alıştım hamileliğe
bide artık sert sert vurmaya başladı cadı kızım menimm oyyy maşallah sübhanallah
en güzel tarafı bu sanırım boshayallersmile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.benim buğün regl günümdü cmt akşamı oldum boshayallersmile: yine bu ayda olmadı neyse beklicez artık

valla hayatım şaşırmadım burda akşama kadar pasta börek konuşunca haliyle senle birlikte rüyamda baş köşedeydiler
sağolasın tatlım düşünmen bile yeter bende iki gündür çok keyifle yemek yaptım hatta hiç kokusu midemi bulandırmadı ama yiyemedim akşama çıktı yani acısı bende seviniyordum düzeldim diye ama neyse bakalım
bide ayşe bu kasık sancıları normal dimi bişe batıyo gibi oluyo bazen çok sancı oluyo kalıyorum olduğum yerde

evet yazdıktan sonra aklıma geldi ay sonunda alacağın sonuç ona göre artık bişeler sonuçlanacak inş demiii

maşallah maşallah

oyyy cimcimeeee

maşallahh canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.benim buğün regl günümdü cmt akşamı oldum boshayallersmile: yine bu ayda olmadı neyse beklicez artık

hayırlısı olsun :teselli: işallah önümüzdeki ay olur :teselli:
yeni tarihini vermek istersen yazalım?

evet yazdıktan sonra aklıma geldi ay sonunda alacağın sonuç ona göre artık bişeler sonuçlanacak inş demiii

evet canım zaten doktor bu temiz çıktıysa o sonucunda temiz çıkar dedi..ondan sonra da tekrar kontrole gidicem sonra belli olcak canımm..hayırlısı olsun sağol canım benim opuyorumnanaktan

ay evet iki sıpa el ele verdi bana karşı çıkıyolarrr kardeş dayanışması galibaaadelikafadulden
canım bende halsizlik öğleden sonra yemek yedikten sonra oluyo kafamı kaldıramıyorum bide akşam eve zor atıyom kendimi bazen ama bazende turp gibiyim anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…