kızlar bende varım ya listede adımı görmedim tebrik msjıda yok zaten duygusallastım:çok üzgünüm:
kızlar bende varım ya listede adımı görmedim tebrik msjıda yok zaten duygusallastım:çok üzgünüm:
ıyı olmaya çalışıyorum bende halsızım baya sende ne zaman geçmıstı bu durumlar canımyaaaa
ayy benim göbüşüm çoOok büyüdü yaa akşam yatarken çok rahatsız oluyorum bilmiyorumkismile 40 kere uyanıyorum gece
belim ağrıyo saçları uzamaya başladığı içinmişşş midem yanıyo
hep meyve ve sebze yemek istiyorum ama heep
daha da ağlak oldum her halta daha çabuk ağlıyorum ama alıştım hamileliğe
bide artık sert sert vurmaya başladı cadı kızım menimm oyyy maşallah sübhanallah
en güzel tarafı bu sanırım boshayallersmile
ay evet iki sıpa el ele verdi bana karşı çıkıyolarrr kardeş dayanışması galibaaadelikafadulden
canım bende halsizlik öğleden sonra yemek yedikten sonra oluyo kafamı kaldıramıyorum bide akşam eve zor atıyom kendimi bazen ama bazende turp gibiyim anlamadım gitti
evet canım zaten doktor bu temiz çıktıysa o sonucunda temiz çıkar dedi..ondan sonra da tekrar kontrole gidicem sonra belli olcak canımm..hayırlısı olsun sağol canım benim opuyorumnanaktan
normalde 12. haftadan sonra geçer diyolar ama benim 14. haftadan sonra geçti
canım...şu an göbekim büyümüş , hareketlerim kısıtlanmış olmasına rağmen
kendimi çok dinç ve rahat hissediyrum :)
Kızlar bişey sorucam ben kaç haftalık hamileyim şu an
bebeğim ne kadarlık oldu? nasıl hesaplıcaz?
ay inş geçecek bu günler canım göz açıp kapayana dek sonra da gelsin bebişlerrrrrkaydirigubbakcemile2
Kızlar bişey sorucam ben kaç haftalık hamileyim şu an
bebeğim ne kadarlık oldu? nasıl hesaplıcaz?
son adet tarihini yaz yapaım canım :)
kesın ıkısı el ele verıyo ama ınsallah senınde geçer canımya bulantıların bende halsızlık sabah oluyo ayaklarım zor gıdıyo ınsallah düzelır ama dedıgın gıbı bazende hiç sıkıntım yok
tatlım son adet tarihine göre hesaplıyorsun ayşe bi ticker yapsın sana
ayyy evettt çook isterimmmm
eyvahedigeldismilekızlar bu arada dün internette ne okudum..her 3 hamıleden 1 i mutlaka hamılelıgınde düşermiş.
veeeeeeeeeeeeeeee...akşam oldu duş aldım...neyse giyindim...5 dk sonra tuvalete gireyim dedim...ardından bir kaydııııııııııııım...yüz üstü düşüyordum ama 4 ayak düştüm ama kollarım ayrıldı dizlerim morardı...allah korudu...kendini gerçekleştiren kehanet bu osa gerek...ya ole yaş yerlere sakın basmayın...ben şanslıydım iyi yırttım..ardından bir ağlamak bende.....allah sizlere yaşatmasın..şimdi gülüyom ama çok sinir bozucuydu...
yakışırrrr yeni annişeeee
eyvahedigeldismilekızlar bu arada dün internette ne okudum..her 3 hamıleden 1 i mutlaka hamılelıgınde düşermiş.
veeeeeeeeeeeeeeee...akşam oldu duş aldım...neyse giyindim...5 dk sonra tuvalete gireyim dedim...ardından bir kaydııııııııııııım...yüz üstü düşüyordum ama 4 ayak düştüm ama kollarım ayrıldı dizlerim morardı...allah korudu...kendini gerçekleştiren kehanet bu osa gerek...ya ole yaş yerlere sakın basmayın...ben şanslıydım iyi yırttım..ardından bir ağlamak bende.....allah sizlere yaşatmasın..şimdi gülüyom ama çok sinir bozucuydu...
valla hayatım şaşırmadım burda akşama kadar pasta börek konuşunca haliyle senle birlikte rüyamda baş köşedeydiler
sağolasın tatlım düşünmen bile yeter bende iki gündür çok keyifle yemek yaptım hatta hiç kokusu midemi bulandırmadı ama yiyemedim akşama çıktı yani acısı bende seviniyordum düzeldim diye ama neyse bakalım
bide ayşe bu kasık sancıları normal dimi bişe batıyo gibi oluyo bazen çok sancı oluyo kalıyorum olduğum yerde
maşallah maşallah
oyyy cimcimeeee
maşallahh canım
hayırlısı olsun :teselli: işallah önümüzdeki ay olur :teselli:
yeni tarihini vermek istersen yazalım?
ayyyy benımde mı öle geçıcek acaba yaaaa ınsallah çabuk geçer masallah büyümüş dedgıne göre göbegın masallah dınç ve rahat olman çok güzel ınsallah bende öle olurum
ay ben de dün gece hiç uyuyamadım ya...ben de de bağırsak ağrısı başladı...çok şişiyo ya..bu arada karnım aldı başını gitti benimde...senin ayrıntılı ultrasona az kalmış 20 -22 gibi gel demişti bana dr.ay ya bu tekmeler son aylarda acıtıyormuş...ayşe bu arada dün dr.nevranın sitesinde ne okudum ...kimlerde çatlak ihtimali yüksek diye..dikkatimi iki madde çekti..
ailesinde çatlağı olanlar
bir de hamileliğinde bulantı ve kusması çok olanlar ben birinci maddeden ötürrü büyük ihtimalle çatlıcam ya....
benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?