Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıyı olmaya çalışıyorum bende halsızım baya sende ne zaman geçmıstı bu durumlar canımyaaaa

normalde 12. haftadan sonra geçer diyolar ama benim 14. haftadan sonra geçti
canım...şu an göbekim büyümüş , hareketlerim kısıtlanmış olmasına rağmen
kendimi çok dinç ve rahat hissediyrum :)

ay ben de dün gece hiç uyuyamadım ya...ben de de bağırsak ağrısı başladı...çok şişiyo ya..bu arada karnım aldı başını gitti benimde...senin ayrıntılı ultrasona az kalmış 20 -22 gibi gel demişti bana dr.ay ya bu tekmeler son aylarda acıtıyormuş...ayşe bu arada dün dr.nevranın sitesinde ne okudum ...kimlerde çatlak ihtimali yüksek diye..dikkatimi iki madde çekti..
ailesinde çatlağı olanlar
bir de hamileliğinde bulantı ve kusması çok olanlar ben birinci maddeden ötürrü büyük ihtimalle çatlıcam ya....
benneyaptımki

kesın ıkısı el ele verıyo ama ınsallah senınde geçer canımya bulantıların bende halsızlık sabah oluyo ayaklarım zor gıdıyo ınsallah düzelır ama dedıgın gıbı bazende hiç sıkıntım yok

evet canım zaten doktor bu temiz çıktıysa o sonucunda temiz çıkar dedi..ondan sonra da tekrar kontrole gidicem sonra belli olcak canımm..hayırlısı olsun sağol canım benim opuyorumnanaktan

ay inş geçecek bu günler canım göz açıp kapayana dek sonra da gelsin bebişlerrrrrkaydirigubbakcemile2

normalde 12. haftadan sonra geçer diyolar ama benim 14. haftadan sonra geçti
canım...şu an göbekim büyümüş , hareketlerim kısıtlanmış olmasına rağmen
kendimi çok dinç ve rahat hissediyrum :)

ayyyy benımde mı öle geçıcek acaba yaaaa ınsallah çabuk geçer masallah büyümüş dedgıne göre göbegın masallah dınç ve rahat olman çok güzel ınsallah bende öle olurum

bak demekki herkezde farklı gösteriyooo inş keyif alacağımız günler yakındır canımm

eyvahedigeldismilekızlar bu arada dün internette ne okudum..her 3 hamıleden 1 i mutlaka hamılelıgınde düşermiş.
veeeeeeeeeeeeeeee...akşam oldu duş aldım...neyse giyindim...5 dk sonra tuvalete gireyim dedim...ardından bir kaydııııııııııııım...yüz üstü düşüyordum ama 4 ayak düştüm ama kollarım ayrıldı dizlerim morardı...allah korudu...kendini gerçekleştiren kehanet bu osa gerek...ya ole yaş yerlere sakın basmayın...ben şanslıydım iyi yırttım..ardından bir ağlamak bende.....allah sizlere yaşatmasın..şimdi gülüyom ama çok sinir bozucuydu...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144...................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
superisiyim..................16 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

superisin den haber vamı.? Adet oluyorum yazmıştı en son birdaha kesin bişey söylemedi herhalde acaba ne oldu

ayyy canımm çok dikkatli ol, Allah korumuş valla....offfff dikkat edin kızlarrr ohaoldumsmile

yakışırrrr yeni annişeeee

bir kaç gün önce, benim ne zaman bebeğim olacak diye ağlıyordumm şimdi sevinçten ağlıyorum ne acayip bir duygu bu yaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy canım Allah korumuş valla..çok geçmiş olsun aman dikkat et :teselli:

rica ederim canım ama olurda aklına düşerse bişey söylemen yeterli :)
canım 14. haftandasın en hızlı gelişme zamanı bide ikiz rahim büyyo bebişler büyyo
kaslarını çekiştiriyo karnın geriliyo o kadar normalki kasık batışması :) gende bıol bol
dinlen sen çok fazla olursada doktoruna sor bi bakalım o ne dio :)

maşallah maşallah

maşallahh canım

hayırlısı olsun :teselli: işallah önümüzdeki ay olur :teselli:
yeni tarihini vermek istersen yazalım?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyyy benımde mı öle geçıcek acaba yaaaa ınsallah çabuk geçer masallah büyümüş dedgıne göre göbegın masallah dınç ve rahat olman çok güzel ınsallah bende öle olurum

sende bi kaç haftaya kalmaz rahatlkarsın canım sabret :) az kaldı hamileliğin cicim aylarına :)

tinkercim bağırsak ağrısı gibi bişeim yokda bide kabız olmasam ne güzel olck :)
evt ayrıntılıya kocişle gidicez çok heycanlıyım :)

benım annemde çatlak var evet cok fazla bulantım kusmam oldu ama henüz hiç çatlağım yok :)
hayırlısı olsun inşallah o çatlaklarda annelik izi diyelim napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…