Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy cnım geçmiş olsun dediğin doğru herhalde bende 4 aylık hamileyken düştüm ama nasıl benim salak kocişim bir anlık bir sinirle bindiğim salıncağın ipini kesti bende popomun üstüne düştüm ama popo daki kemik 1 hafta ağrıdı senağlama

ay benim annemin harita gibi ama............bende de yok ama kaşıntı belirtisiymiş...inşallah olmaz bu arada sakın hızlı kasımayın dıyo...

son adet tarihim 21 mart canım :1hug:

4 hafta + 1 günlük hamişsin ve inşallah sağlıkla olmasını umud ederiz ki

26 Aralık ta doğurcaksın canım :)

tickerinde bu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev359pr___.png

ticker linkini kopyalayıp yukarıdan kullanıcı paneline oradan en sodla profil düzenleye
tıklıyosun sonrada sayfanın aşağısındaki kilo takip çizelgesine geliyosun tickeri
yapıştırıyosun kaydet dıosn ok :)

günaydınnnnnnnn kızlarrr hepinize...opuyorumnanaktan nasılsınız hafta sonunuz umarım güzel gecmiştir.bayanssulusmile
sucum cok gecmiş olsun sonucların iyi cıkmış cok sevindim..
idilcim cumartesi tebrik etmiştim ama yeniden tebrikler canım allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:
tinkerbell canım amann dikkat et valla allah korumuş canım..ohaoldumsmile

anaaaaaaa..aslında popo üstüne düşmek bebeğe zarar verezmiş..ben yüz üstü çakıldım ama karnım değmedi allahtan..ay normalde ole sakar değilim ama..benimki salaklıktan eşofmanımı çekerek yürümeye kalktım tuvaletten sonraohaoldumsmile...di mi tam salaklık...sempatiksalakcinni

ayyyy Allah korumuş canım
herkeside korusun inş..
bende çok korkuyorum dışarda yavaş yürümeye çalışyıroum dolmuştan inerken çıkarken dikkat ediyorum yalnız evde korkuyom bende bide ev iki katlı bi yukarı bi aşağı tırsmıyo değilim yani rabbim korusun bi yerini kırmakda kötü olur hamile hamile valla

günaydın canımcım opuyorumnanaktan
çok sağol canımm,sen nasılsın:1hug:

ahh canım inanmıyorum çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah
ay bende çok korkuyorum düşmekten inşallah olmaz öle bişeeyy :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ay amin ...ama kolum az daha kırılıyodu...doğru açı yapcak şekilde açıldı ikiside...

CANIM allah korumuş meleğini başka nedenirki fisfisfis

çok teşekkür ederim canım...çok sağol...ayyy minicik dahaaaa bebişimmmm
ayyy sevinçten ağlıyorum şu an kızlarrr :sinifsinif:

günaydınnnnnnnn kızlarrr hepinize...opuyorumnanaktan
idilcim cumartesi tebrik etmiştim ama yeniden tebrikler canım allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:

Çoooook teşekkür ederim canımmm :sinifsinif:

ahh canım inanmıyorum çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah
ay bende çok korkuyorum düşmekten inşallah olmaz öle bişeeyy :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allah korusun ya...zaten canımın acısını bırak bebğime birsey olcak diye bi ağlamısım..esım kosarak geldi..kendımı parkta düşen çocukları annelerı kaldırır ya ole hıssettım...:kedi:

günaydın canımcım opuyorumnanaktan
çok sağol canımm,sen nasılsın:1hug:
sağo canım bende iyiyim..opuyorumnanaktan
günaydın herkese
sanada günaydın canım hoşgeldin.kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canım...çok sağol...ayyy minicik dahaaaa bebişimmmm
ayyy sevinçten ağlıyorum şu an kızlarrr :sinifsinif:

Çoooook teşekkür ederim canımmm :sinifsinif:

ne demek canım taze annecikzemuszemusopuyorumnanaktan

çok sağol canım
senin bebkde çok büyüdü maşşalah kendi tickerden çok seninkine bakıyom sanki daha çok ilerlemiş gibi geliyo bana
bende daha kilo alamamışım ama karnım çıkmış ya göbeğim diyordum ama bariz bebekmiş her gören hemen soruyo bebkmi var diyee bende hemide iki dene diyomm:)
canım bende gidem bi annemin çatlağı varmı diye bi bakayım bariikaydirigubbakcemile3kadın şaşırıır ama kaydirigubbakcemile3bide cilt yapısına göre değişiyo sanırım aman ne yapalım oda hatırası olur bizeee

TıNKEERR geçmiş olsun hayatım.amman dikkat et kendine...
SUU sonuçların temiz çıkmasına çoook sevindim bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…