ayy cnım geçmiş olsun dediğin doğru herhalde bende 4 aylık hamileyken düştüm ama nasıl benim salak kocişim bir anlık bir sinirle bindiğim salıncağın ipini kesti bende popomun üstüne düştüm ama popo daki kemik 1 hafta ağrıdı senağlamaeyvahedigeldismilekızlar bu arada dün internette ne okudum..her 3 hamıleden 1 i mutlaka hamılelıgınde düşermiş.
veeeeeeeeeeeeeeee...akşam oldu duş aldım...neyse giyindim...5 dk sonra tuvalete gireyim dedim...ardından bir kaydııııııııııııım...yüz üstü düşüyordum ama 4 ayak düştüm ama kollarım ayrıldı dizlerim morardı...allah korudu...kendini gerçekleştiren kehanet bu osa gerek...ya ole yaş yerlere sakın basmayın...ben şanslıydım iyi yırttım..ardından bir ağlamak bende.....allah sizlere yaşatmasın..şimdi gülüyom ama çok sinir bozucuydu...
rica ederim canım ama olurda aklına düşerse bişey söylemen yeterli :)
canım 14. haftandasın en hızlı gelişme zamanı bide ikiz rahim büyyo bebişler büyyo
kaslarını çekiştiriyo karnın geriliyo o kadar normalki kasık batışması :) gende bıol bol
dinlen sen çok fazla olursada doktoruna sor bi bakalım o ne dio :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sende bi kaç haftaya kalmaz rahatlkarsın canım sabret :) az kaldı hamileliğin cicim aylarına :)
tinkercim bağırsak ağrısı gibi bişeim yokda bide kabız olmasam ne güzel olck :)
evt ayrıntılıya kocişle gidicez çok heycanlıyım :)
benım annemde çatlak var evet cok fazla bulantım kusmam oldu ama henüz hiç çatlağım yok :)
hayırlısı olsun inşallah o çatlaklarda annelik izi diyelim napalım :)
son adet tarihim 21 mart canım :1hug:
ayy cnım geçmiş olsun dediğin doğru herhalde bende 4 aylık hamileyken düştüm ama nasıl benim salak kocişim bir anlık bir sinirle bindiğim salıncağın ipini kesti bende popomun üstüne düştüm ama popo daki kemik 1 hafta ağrıdı senağlama
eyvahedigeldismilekızlar bu arada dün internette ne okudum..her 3 hamıleden 1 i mutlaka hamılelıgınde düşermiş.
veeeeeeeeeeeeeeee...akşam oldu duş aldım...neyse giyindim...5 dk sonra tuvalete gireyim dedim...ardından bir kaydııııııııııııım...yüz üstü düşüyordum ama 4 ayak düştüm ama kollarım ayrıldı dizlerim morardı...allah korudu...kendini gerçekleştiren kehanet bu osa gerek...ya ole yaş yerlere sakın basmayın...ben şanslıydım iyi yırttım..ardından bir ağlamak bende.....allah sizlere yaşatmasın..şimdi gülüyom ama çok sinir bozucuydu...
günaydınnnnnnnn kızlarrr hepinize...opuyorumnanaktan nasılsınız hafta sonunuz umarım güzel gecmiştir.bayanssulusmile
sucum cok gecmiş olsun sonucların iyi cıkmış cok sevindim..
idilcim cumartesi tebrik etmiştim ama yeniden tebrikler canım allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:
tinkerbell canım amann dikkat et valla allah korumuş canım..ohaoldumsmile
eyvahedigeldismilekızlar bu arada dün internette ne okudum..her 3 hamıleden 1 i mutlaka hamılelıgınde düşermiş.
ayyyy Allah korumuş canım
herkeside korusun inş..
bende çok korkuyorum dışarda yavaş yürümeye çalışyıroum dolmuştan inerken çıkarken dikkat ediyorum yalnız evde korkuyom bende bide ev iki katlı bi yukarı bi aşağı tırsmıyo değilim yani rabbim korusun bi yerini kırmakda kötü olur hamile hamile valla
aaa suuu....sonuçlar belli mi oldu..temimiş hadi gözün aydın canım....zemuszemus
CANIM allah korumuş meleğini başka nedenirki fisfisfisanaaaaaaa..aslında popo üstüne düşmek bebeğe zarar verezmiş..ben yüz üstü çakıldım ama karnım değmedi allahtan..ay normalde ole sakar değilim ama..benimki salaklıktan eşofmanımı çekerek yürümeye kalktım tuvaletten sonraohaoldumsmile...di mi tam salaklık...sempatiksalakcinni
4 hafta + 1 günlük hamişsin ve inşallah sağlıkla olmasını umud ederiz ki
26 Aralık ta doğurcaksın canım :)
tickerinde bu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev359pr___.png
ticker linkini kopyalayıp yukarıdan kullanıcı paneline oradan en sodla profil düzenleye
tıklıyosun sonrada sayfanın aşağısındaki kilo takip çizelgesine geliyosun tickeri
yapıştırıyosun kaydet dıosn ok :)
günaydınnnnnnnn kızlarrr hepinize...opuyorumnanaktan
idilcim cumartesi tebrik etmiştim ama yeniden tebrikler canım allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:
ahh canım inanmıyorum çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah
ay bende çok korkuyorum düşmekten inşallah olmaz öle bişeeyy :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım...çok sağol...ayyy minicik dahaaaa bebişimmmm
ayyy sevinçten ağlıyorum şu an kızlarrr :sinifsinif:
Çoooook teşekkür ederim canımmm :sinifsinif:
sende bi kaç haftaya kalmaz rahatlkarsın canım sabret :) az kaldı hamileliğin cicim aylarına :)
sağo canım bende iyiyim..opuyorumnanaktangünaydın canımcım opuyorumnanaktan
çok sağol canımm,sen nasılsın:1hug:
sanada günaydın canım hoşgeldin.kaydirigubbakcemile3günaydın herkese
çok teşekkür ederim canım...çok sağol...ayyy minicik dahaaaa bebişimmmm
ayyy sevinçten ağlıyorum şu an kızlarrr :sinifsinif:
Çoooook teşekkür ederim canımmm :sinifsinif:
rica ederim canım ama olurda aklına düşerse bişey söylemen yeterli :)
canım 14. haftandasın en hızlı gelişme zamanı bide ikiz rahim büyyo bebişler büyyo
kaslarını çekiştiriyo karnın geriliyo o kadar normalki kasık batışması :) gende bıol bol
dinlen sen çok fazla olursada doktoruna sor bi bakalım o ne dio :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tinkercim bağırsak ağrısı gibi bişeim yokda bide kabız olmasam ne güzel olck :)
evt ayrıntılıya kocişle gidicez çok heycanlıyım :)
benım annemde çatlak var evet cok fazla bulantım kusmam oldu ama henüz hiç çatlağım yok :)
hayırlısı olsun inşallah o çatlaklarda annelik izi diyelim napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?