Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende cuma günü doktordaydım kızlarrr
bebegım çok saglıklıymıs hersey yolundaymıs
ultrasonda ense kalınlıgına bakıldı 1.3-1.4 çıktı doktor çok normal dedı ama yınede kan aldılar sonuçlar bu hafta çıkacak ınsallah sorun olmaz
sabah sabah o kadar hareketlıydıkı elı yüzündeydı hep bişiler yapıyodu doktor bıle dedıkı sen ne yedın sabah sabah çok hareketlı dedı masallah
kalp atıslarınıda dınledık çok ıyıydı cınsıyetını sordum daha erken bu haftalarda karısabılıyor dedı söyledıgımızde ama yınede bakayım dedı suanlık bir çıkıntı görmüyorum dedı ama daha erken dedı bişi demek için dedı

Hoşgeldin Elifim kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk bitanemmm...
çok ama çok sevindim.ama sana bişiy söyliyimmi.senin en geç gelecek ay hamile kalacağını tahmin ediyordum ben..hadi şimdi karasuya,,suya..naneye,,bana dua edin olurmu..özellikle karasuyla ben badireler atlattık.ki ben hala atlatmış sayılmam..
dua edin..artık bizde kavuşalım bebeklerimize...

ay maşşallah canım
kız daha erken cinsiyet için bende renkli ultrasonda gördümdü geçen hafta ellriyle gözünü ovyuşturur pozisyonundaydıı

canım hafta sonu bana yazmışsın..ben tel.den girdiğim için yavaş oluyo göremedim..
nasılsın..

önemli değil canım benim..ben iyiyim sağol bekliyoruz bakalım..sen nasılsın..
bu ay kendimi hiç şartlandırmıyorum hakkımda hayırlı olan neyse rabbbimden onu istiyorum.gecen aylar allahım inşallah hamileyim diye dua ediyordum.ama bu ay öyle değil..bayanssulusmile

bu ay ben hamiş kalsam üzülecem nerdeyse..önümüzdeki ay ikiz yapacam ya... :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bu benimmmbayanssulusmile

ayy sen ne şeker şeysin öyleeeeee

canımmmm:1hug: merak etme canım dua ediyorum zaten size....
Zamanı geldiğinde herkes hamile kalacak bu topikte

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ay ben hamiş kalsam üzülecem nerdeyse..önümüzdeki ay ikiz yapacam ya... :roflol: :roflol: :roflol:
ayy cok hoşsun vallahi..inşallah bu ay olsunda ikizi üçüzü boşver.ama olmassada önümüzdeki ay ikiz bekliyorum senden şekercim:1hug:
ayy sen ne şeker şeysin öyleeeeee

canımmmm:1hug: merak etme canım dua ediyorum zaten size....

teşekkürler canım cok sağolkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…