TİNKEERR geçmiş olsun hayatım.amman dikkat et kendine...
SUU sonuçların temiz çıkmasına çoook sevindim bitanem...
bende cuma günü doktordaydım kızlarrr
bebegım çok saglıklıymıs hersey yolundaymıs
ultrasonda ense kalınlıgına bakıldı 1.3-1.4 çıktı doktor çok normal dedıama yınede kan aldılar sonuçlar bu hafta çıkacak ınsallah sorun olmaz
sabah sabah o kadar hareketlıydıkı elı yüzündeydı hep bişiler yapıyodu doktor bıle dedıkı sen ne yedın sabah sabah çok hareketlı dedı masallah
kalp atıslarınıda dınledık çok ıyıydı cınsıyetını sordum daha erken bu haftalarda karısabılıyor dedı söyledıgımızde ama yınede bakayım dedı suanlık bir çıkıntı görmüyorum dedı ama daha erken dedı bişi demek için dedı
SUU sonuçların temiz çıkmasına çoook sevindim bitanem...
kızlar bu benimmmbayanssulusmile
ay amin ...ama kolum az daha kırılıyodu...doğru açı yapcak şekilde açıldı ikiside...
Hoşgeldin Elifim kaydirigubbakcemile5
bende cuma günü doktordaydım kızlarrr
bebegım çok saglıklıymıs hersey yolundaymıs
ultrasonda ense kalınlıgına bakıldı 1.3-1.4 çıktı doktor çok normal dedıama yınede kan aldılar sonuçlar bu hafta çıkacak ınsallah sorun olmaz
sabah sabah o kadar hareketlıydıkı elı yüzündeydı hep bişiler yapıyodu doktor bıle dedıkı sen ne yedın sabah sabah çok hareketlı dedı masallah
kalp atıslarınıda dınledık çok ıyıydı cınsıyetını sordum daha erken bu haftalarda karısabılıyor dedı söyledıgımızde ama yınede bakayım dedı suanlık bir çıkıntı görmüyorum dedı ama daha erken dedı bişi demek için dedı
kıssssssss ne tatlısın maşallahhhhh
ay maşşallah canım
kız daha erken cinsiyet için bende renkli ultrasonda gördümdü geçen hafta ellriyle gözünü ovyuşturur pozisyonundaydıı
tabi bi denesi ikinciside götünü dönmüştü kaydirigubbakcemile3
biz fetus a fetus b diyoz şimdilik
canım hafta sonu bana yazmışsın..ben tel.den girdiğim için yavaş oluyo göremedim..
nasılsın..
önemli değil canım benim..ben iyiyim sağol bekliyoruz bakalım..sen nasılsın..
bu ay kendimi hiç şartlandırmıyorum hakkımda hayırlı olan neyse rabbbimden onu istiyorum.gecen aylar allahım inşallah hamileyim diye dua ediyordum.ama bu ay öyle değil..bayanssulusmile
hoşbulduk bitanemmm...
çok ama çok sevindim.ama sana bişiy söyliyimmi.senin en geç gelecek ay hamile kalacağını tahmin ediyordum ben..hadi şimdi karasuya,,suya..naneye,,bana dua edin olurmu..özellikle karasuyla ben badireler atlattık.ki ben hala atlatmış sayılmam..
dua edin..artık bizde kavuşalım bebeklerimize...
bu ay ben hamiş kalsam üzülecem nerdeyse..önümüzdeki ay ikiz yapacam ya... :roflol: :roflol: :roflol:
ayy cok hoşsun vallahi..inşallah bu ay olsunda ikizi üçüzü boşver.ama olmassada önümüzdeki ay ikiz bekliyorum senden şekercim:1hug:bu ay ben hamiş kalsam üzülecem nerdeyse..önümüzdeki ay ikiz yapacam ya... :roflol: :roflol: :roflol:
ayy sen ne şeker şeysin öyleeeeee
canımmmm:1hug: merak etme canım dua ediyorum zaten size....
ayy cok hoşsun vallahi..inşallah bu ay olsunda ikizi üçüzü boşver.ama olmassada önümüzdeki ay ikiz bekliyorum senden şekercim:1hug:
teşekkürler canım cok sağolkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?