kesinlikle aynı fikirdeyim hele de insanın kocası uykuya düşkünse:)zaten bır yerde gorev gıbı olmaya baslıyo...bır de sabah ezıyetıne dayanamam...
Selam canım, yumurta döllendikten sonra belirti kişiden kişiye değişebiliyormuş.Bazı arkadaşlar hiç belirti hissetmediklerini bazıları da bel ağrısı, akıntı ,göğüslerde hassasiyet ve karnın alt kısmında batma hissetiklerini söylüyorlar. Benimde günüm geçti, belirti olarak göğüslerimde hassasiyet var.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
smart_girl beni eklemişsin ,teşekkürler arkadaşım.
canım teşekkür ederim cevabın için. peki diyelim bu belirtileri gören bir kişi döllenmeden kaç gün sonra bunları görür. mesela 1 gün mü, 3 gün mü?
teşekkürler smart girl cevabın için :lepi:
CANIM TOPıĞıN HAYIRLI OLSUN TOPıĞıNıN ıLK GEBESı BEN OLUYUM 6 HAFTA5 GÜNLÜK Bı GEBEYıM ALLAHIM SıZEDE BÜTÜN ıSTEYENLEREDE BU GÜZEL MUCıZEYı EN KISA ZAMANDA NASıP ETSıN SAĞLIKLA SIHATLA ıNŞALLAH:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN TOPİĞİNİN İLK GEBESİ BEN OLUYUM 6 HAFTA5 GÜNLÜK Bİ GEBEYİM ALLAHIM SİZEDE BÜTÜN İSTEYENLEREDE BU GÜZEL MUCİZEYİ EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN SAĞLIKLA SIHATLA İNŞALLAH:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Demetnur
Tubilosh
berra1
pcpca
tinkerbell09'dan haber alan var mı?Onların günü geçti ;topikciğimize girmeseler bile gelişmeleri bilen varsa bilgilendirsin bizi.Merakta bırakmasın. :)
CANIM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN TOPİĞİNİN İLK GEBESİ BEN OLUYUM 6 HAFTA5 GÜNLÜK Bİ GEBEYİM ALLAHIM SİZEDE BÜTÜN İSTEYENLEREDE BU GÜZEL MUCİZEYİ EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN SAĞLIKLA SIHATLA İNŞALLAH:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?