hepinize merhaba öncelikle bayanlar
benim bir problemim var sizlerin yardımlarına ihtiyacım var
ben 3 yıldır nişanlıyım nişanlımla ilişkiye girdik :çok üzgünüm: ama adet bitimimden 3 gün sonraydı ve 3 gün üst üste ilişkimiz oldu ve korunmadan yaptık bunu :kedi: aslında oda bende istiyoruz bu bebeği hem evlilik sürecimiz kısalmış olur diye düşünüyoruz ama bir yandan korkuyorum size sormak istediğim şu en son ilişkiye girdiğimiz geçen hafta pazar günüydü ama şu bir kaç gündür midem bulanmaya başladı psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama sürekli tuvalet ihtiyacım oluyo gazım oluyo sürekli vs nerdeyse bütün belirtiler var belirtiler için erken mi onu da bilmiyorum test yapmak istiyorum ama sanırım 10 - 14 gün geçmesi gerekiyormuş sizce ne zaman test yapmalıyım? ve bu belirtiler hamile olduğumu mu gösteriyor ?
ya kızlar benim iki gündür müthiş derecede kasıklarım ağrıyo. özellikle sol tarafım. gaz sancısı gibi anlamadım yani. bütün gün yattım zaten ve hala devam ediyo... başkada bişey yok. içimden acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum. adetime daha 10 gün var. siz ne dersiniz? CADIARZU
belkide meleğin geliyodur annesi yerimseniben
bu arad uc aydır kendımı cok ıyı takıp edıyorum.belırtılerın cogu psıkolojık oluyor.yanlız merak ettıgım kırpıkler.bu konuda bılgısi olan varmı..kırpıkler capraz capraz olurmus.okumustu. ıkı aydır aklım kırpıklere.gecn ay hep baktım.karısmadı.amaaaa ıkı gundur alt kırpıklerım capraz olmaya basladı.bakalım bu tez sonuc verecekmı.dıger tum belırtılerı yasıyorum zatenn
benım mı???**
belkide meleğin geliyodur annesi yerimseniben
inşallah canım ağzından bal damlıyor gece gece kaydirigubbakcemile3[/QU
opuyorumnanaktan
Aynen ama ınsan herseyden umutlanıyo yaa..her sabah bakıyorum.sadece merak ettım...bu arad sız hangı gunu beklıyosunuz
Aynen ama ınsan herseyden umutlanıyo yaa..her sabah bakıyorum.sadece merak ettım...bu arad sız hangı gunu beklıyosunuz
benim bu ay geçti canım ben ocak ayını bekliyorum 2 ocak :hulya:
eğer beni soruyorsan 22 aralığı bekliyorum maalesef
hmmm..allah cok aratmasın ınsalaaaaahhhhhhh...
saol canım amin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler diliyorum görüşmek dileğiyle güzel sohbetiniz için teşekkür ederimm a.s. şeniz
ya aslında en onemlısı moral..su gun hesaplamayı aklımızdan cıkarabılmek.oglum ıcın 1 sene ugrastık..yumurta catlamasını her ay hıssedıyorum.doktor zengın catlaman var dıyor..ama psıkolojın bozulmus oyuzden olmuyo demıstı..kardesımın dıugun telasesıyle ugrasırken ben tamamen aman bu ay olmaz zaten demıstım ve o ay hamıle kalmıstım..bunları bıle bıle yıne aynı seyı yapıyorum .kendıme coook kızıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?