Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yorum yazmadan çıkamadım valla. canım ilişkiye girdiğin zamanlarda hamile riskin var bence. ama bu yazdığım belirtiler herkeste olabiliyor. bu belirtilerden dolayı sana hamilesin diyemeyiz. adet gününü beklemen gerek. üç dört gün gecikirse bir test yaparsın sonucu öğrenirsin. yani bu yaşadığın belirtiler bazen adet öncesi belirtileri de olabiliyor...

canım olabilir tabiki ama sen kendini şimdiden şartlama çünkü hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz kendimizi dinleyip acaba diyoruz sonra üzülüyoruz umarım hamilesindir canım rahat ol kafanı oraya takma a.s.

bu arad uc aydır kendımı cok ıyı takıp edıyorum.belırtılerın cogu psıkolojık oluyor.yanlız merak ettıgım kırpıkler.bu konuda bılgısi olan varmı..kırpıkler capraz capraz olurmus.okumustu. ıkı aydır aklım kırpıklere.gecn ay hep baktım.karısmadı.amaaaa ıkı gundur alt kırpıklerım capraz olmaya basladı.bakalım bu tez sonuc verecekmı.dıger tum belırtılerı yasıyorum zatenn

bende öyle bişey okumuştum canım ama ne kadar doğru bilemiyorum :sm_confused:

Aynen ama ınsan herseyden umutlanıyo yaa..her sabah bakıyorum.sadece merak ettım...bu arad sız hangı gunu beklıyosunuz

saol canım amin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

ya aslında en onemlısı moral..su gun hesaplamayı aklımızdan cıkarabılmek.oglum ıcın 1 sene ugrastık..yumurta catlamasını her ay hıssedıyorum.doktor zengın catlaman var dıyor..ama psıkolojın bozulmus oyuzden olmuyo demıstı..kardesımın dıugun telasesıyle ugrasırken ben tamamen aman bu ay olmaz zaten demıstım ve o ay hamıle kalmıstım..bunları bıle bıle yıne aynı seyı yapıyorum .kendıme coook kızıyorum..

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler diliyorum görüşmek dileğiyle güzel sohbetiniz için teşekkür ederimm a.s. Şeniz

evet canım haklısın hepimiz bunun farkındayız ama bi türlü uygulayamıyoruz kafan meşgul olunca hesap falan yapmayınca yani hiç düşünmediğin anda oluveriyormuş..bunu bile bile yinede yapamıyoruz psikolojimiz gittikçe bozuluyor ben artık üstelememeye çalışıyorum yani yine günleri atlamamaya çalışıcam ama kendimi dinlemicem bu sefer :)) bide böyle deneyelim..Oğlunuzuda Allah analı babalı büyütsün canım işallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…