Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amın canım tesekkur...yatmadan hpnıze dua edecegım.sallah hpınızınbebıslerını kucagınıza almayı nasıp etsın...

amın canım tesekkur...yatmadan hpnıze dua edecegım.sallah hpınızınbebıslerını kucagınıza almayı nasıp etsın...

amiiinn canım işallah hepimize nasip etsin :Saruboceq: bende hergün hepimiz için dua ediyorum sadece kendime değil..Allah dualarımızı kabul etsin işallah..çok öpüyorum canım seni sohbetin için t.ederim herşey gönlüce olsun görüşmek üzere iyi geceler canım :1hug:

teşekkür ederim cevabınız için bir yandan çok korkuyorum ama bir yandan da çok istiyorum a.s adet dönemimden önce yani ilişkiden 10 gün sonra test yapılıyor diye biliyordum ama yanlış duydum sanırım off adetime de baya var çatlicam meraktan mafoldumben aslında pazartesi falan bir idrar testi yap diyordu nişanlım o daha da sabırsız ikimizde ne yapacağımızı bilemez olduk

günaydın herkeseee

badegülcüm tebrik ederim hayırlı olsun allah sonunu gormeyı nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda bızde boyle guzell haberler verırız ınsallah ınsallah lıstemızde hıc ısım kalmaz hepımız en asagıdakı lıstede oluruz:Saruboceq:

badegülcüm arkadasım belırtılerını bıze yazarmısın kac gun onceden ne gıbı belırtıler yasadın paylasırsan sevınırım.

Çok üzüldüm senin adına yaa;bu kadar üzme kendini.İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin.
Listeye ekledim bile seni opuyorumnanaktan

inşallah canım hepimizin tek dileği şu an bu ama biliyorum en kısa zamanda gelicek hemde tam umutların bittiği anda tekrar eklediğin için teşekkürlersengözlerimebaksanab

doğru söylüyosun aslında üzülüyorum ama fazla üzülmekte istemiyorum ben daha altı aydır bekliyorum yıllarca çocuğu olmayan insanlar var onlara haksızlık etmek istemiyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin senin adınada çok üzüldüm bu ay kaderimiz aynı inşallah bidahaki ayda kaderimiz aynı olur ve ikimizde hamiş oluruz sende kafana takma canım ben artık hesaplama falan yapmıyorum akışına bırakıvam yumurtlamamıda hesaplamıyorum lmaz:

ebruli016 canim üzülme yaaaaaa...kismet degilmis demekki canim, Allah en hayirlisini bilir...birgün kucagimiz dolacak, ama ilk önce karnimiz dolacak...haha hade umudunu kaybetme...

umudumu kaybetmiyorum canım bende eminimki bu topik hepimize uğurlu gelicek ve teker teker müjdeli haberleri vericez ve sevincimizi hep birlikte paylaşıcaz Allahtan önce hayırlısını ve sağlıklısını dileyelim... :Saruboceq:

kesinlikle aynı fikirdeyim hele de insanın kocası uykuya düşkünse:)zaten bır yerde gorev gıbı olmaya baslıyo...bır de sabah ezıyetıne dayanamam...

arkadaslar uyku tutmadı sabahın korunde 06.30 da uyandım..içim kıpır kıpır...günüm geçti ama içimde büyük bir korku var...ya gelirse...bir yandan da acaba diyorum...ooof hafiften karnım da ağrıyo...acaba normal mi hamilelikte adet sancısı gibi ağrılar hissediliyor mu...allahım bize sabır güç kuvvet ver....

Kızlar nolur yalvarıyorum bana yol gösterin en son 11 ekimde adet oldum ve hala adet belirtileri yok test yaptım 7 kere negatif çıktı kan tesi yaptırcam ama maddi sıkıntımız çok var 5 aylık evliyim evlenmeden önce adetim düzenliydi temmuzun 10 unda adet oldum 18 inde evlendim sonra agustosun 27 sinde oldum sonra ekimin 11 inde bana bi akıl verin

canım belki yeni evlenince hormonlar değişirya seninkide belki öyle bişey yaşıyodur çünkü 7 testtede negatif çıkmış zaten bence hamile olsaydın birinde mutlaka pozitif çıkardı maddi durum yok diyosun ama bence mutlaka bi doktora gözükmelisin zaten bebek yoksa belki başka bir problem olabilir bence birazkaydirigubbakcemile maddiyatı zorlayın

inşallah canım hepimizin tek dileği şu an bu ama biliyorum en kısa zamanda gelicek hemde tam umutların bittiği anda tekrar eklediğin için teşekkürlersengözlerimebaksanab

Rica ederim canım;hep birlikte beklemeye devam :)
Umarım bu son olur... Bu ay sıkı çalış;bir daha listeye eklemem haaaa

Ben yattıktan sonra ne güzel kaynatmışsınız bütün gece yaaa :) Bir solukta okudum hepsini :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:
beren35.......................14ARALIK
burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…