evet canım haklısın hepimiz bunun farkındayız ama bi türlü uygulayamıyoruz kafan meşgul olunca hesap falan yapmayınca yani hiç düşünmediğin anda oluveriyormuş..bunu bile bile yinede yapamıyoruz psikolojimiz gittikçe bozuluyorben artık üstelememeye çalışıyorum yani yine günleri atlamamaya çalışıcam ama kendimi dinlemicem bu sefer :)) bide böyle deneyelim..oğlunuzuda allah analı babalı büyütsün canım işallah :1hug:
amın canım tesekkur...yatmadan hpnıze dua edecegım.sallah hpınızınbebıslerını kucagınıza almayı nasıp etsın...
yorum yazmadan çıkamadım valla. canım ilişkiye girdiğin zamanlarda hamile riskin var bence. ama bu yazdığım belirtiler herkeste olabiliyor. bu belirtilerden dolayı sana hamilesin diyemeyiz. adet gününü beklemen gerek. üç dört gün gecikirse bir test yaparsın sonucu öğrenirsin. yani bu yaşadığın belirtiler bazen adet öncesi belirtileri de olabiliyor...
hamileyiiiiiimmmmmmm hemde 5 haftalıkmış
Çok üzüldüm senin adına yaa;bu kadar üzme kendini.İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin.
Listeye ekledim bile seni opuyorumnanaktan
benim güzel arkadaşım.. gözlerim dolu dolu okudum mesajını... nolur üzülme... mafoldumben bebişlerimiz bize oyun oynuo... küçük bir saklambaç... naz yapıolar annelerine... üzülmek yok... koca bizim, bu vücutta bizim... allah sağlık sıhhat versin gerisi olur...
benim testte 0.06 çıktı... bak seni bekliyorum... bizim bebişler birlikte gelicek galiba... kader ortağım benim... :1hug:
ebruli016 canim üzülme yaaaaaa...kismet degilmis demekki canim, Allah en hayirlisini bilir...birgün kucagimiz dolacak, ama ilk önce karnimiz dolacak...haha hade umudunu kaybetme...
Kızlar nolur yalvarıyorum bana yol gösterin en son 11 ekimde adet oldum ve hala adet belirtileri yok test yaptım 7 kere negatif çıktı kan tesi yaptırcam ama maddi sıkıntımız çok var 5 aylık evliyim evlenmeden önce adetim düzenliydi temmuzun 10 unda adet oldum 18 inde evlendim sonra agustosun 27 sinde oldum sonra ekimin 11 inde bana bi akıl verin
inşallah canım hepimizin tek dileği şu an bu ama biliyorum en kısa zamanda gelicek hemde tam umutların bittiği anda tekrar eklediğin için teşekkürlersengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?