CANIM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN TOPİĞİNİN İLK GEBESİ BEN OLUYUM 6 HAFTA5 GÜNLÜK Bİ GEBEYİM ALLAHIM SİZEDE BÜTÜN İSTEYENLEREDE BU GÜZEL MUCİZEYİ EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN SAĞLIKLA SIHATLA İNŞALLAH:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar 12 aralık ve hala tık yok..dualarınızı eksik etmeyin umarım da böle devam eder ve listenin altına transfer olurum
clementine hiç bi şikayetin varmı canım
arkadaşlar cevaplayın lütfen bugn itibarıle adetm 7 gün gecikti 4,günde test yaptım bişey çıkmadı.biraz önce tekrar yaptım(ama yarım saatte bir tuvalete gtmiştm bi etkisi olurmu bilmem???) yine negatif çıktı.şuan kendimi müthiş yorgun hissediyorum.bütün eklemlerim ağrıyor.ve kaburgalarımın atlt kısımlarındaki boşluklarımda ağrıyor.ne yapacağımı bilemiyorum sabah bidahamı yapsam acaba??????
Smart'ım girl'üm, hamileliğim belli olsun, ilk basın açıklamamı bu topic'te yapacağımopuyorumnanaktan
arkadaşlar 12 aralık ve hala tık yok..dualarınızı eksik etmeyin umarım da böle devam eder ve listenin altına transfer olurum
arkadaşlar bu topiği devam ettirelim biraz gerilere inmiş sıramız.kimse yokmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?