Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim çok çok tebrik ederim. :hooray: darısı isteyen herkesin başına...
:Saruboceq: :teytey: :teytey:

arkadaşlar 12 aralık ve hala tık yok..dualarınızı eksik etmeyin umarım da böle devam eder ve listenin altına transfer olurum

arkadaşlar 12 aralık ve hala tık yok..dualarınızı eksik etmeyin umarım da böle devam eder ve listenin altına transfer olurum

bende aylardır adet sancısı olmazdı unutmuştum bu ağrıları ama bu ay var işte üstelik adetime daha 10 gün varken.umarım bizdeki bu belirtiler psikolojik değildir de hayal kırıklığına uğramayız.

arkadaşlar cevaplayın lütfen bugn itibarıle adetm 7 gün gecikti 4,günde test yaptım bişey çıkmadı.biraz önce tekrar yaptım(ama yarım saatte bir tuvalete gtmiştm bi etkisi olurmu bilmem???) yine negatif çıktı.şuan kendimi müthiş yorgun hissediyorum.bütün eklemlerim ağrıyor.ve kaburgalarımın atlt kısımlarındaki boşluklarımda ağrıyor.ne yapacağımı bilemiyorum sabah bidahamı yapsam acaba??????

bence pazartesi ilk iş bir kan testi yaptır. kesin sonucu ancak böyle alırsın.inşallah bebişini de kucağına alırsın :dance:

teşekkür edrm cnm.sanırım pztesiyi bekleyemmiycm.b,razdan gidicem hastaneye.....kan testindede çıkmama ihtimali varmı acaba????bi öğrenci velim kendi durumunu böyle anlatmştı....kan testindede çıkmayınca rahatsızlığı yüzünden epey ilaç kullanmş vedaha sonra hamile olduğun u öğrenmş ve bebeğini sakat olma ihtimaline karşı aldrmak zorunda kaldı.......

bence de kan testi yaptır hemen...bende test manyaklarındanım ama bu ay ole yapmayacagım ıyıce bi geciksin diyorum...hayal kırıklığı en kötüsü.......

her ihtimale karşı temkinli olmak lazım hamileliği düşünmeye başladıktan sonra ...

arkadaşlar bu topiği devam ettirelim biraz gerilere inmiş sıramız.kimse yokmu...

arkadaşlar bu topiği devam ettirelim biraz gerilere inmiş sıramız.kimse yokmu...

Canım boşver yaaa,sıramızın çok da önemi yok.Bir araya geldiğimizde güzel muhabbet döndürebiliyorsak gerisi hikaye. :)

A,bu arada son durumun ne? :)

inşallah ağzından bal damlıyor.ben en az bi beş gün geçsin o zaman yapıcam testi . kendimi kaptırmamak için çok uğraşıyorum ama hayal kurmaktan alamıyorum kendimi...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:
beren35.......................14ARALIK
burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

hala bir sey yok ama rfelaket ngaz var ve inceden inceye bir sızı kestiremıyorum ..cunku her ayki adet belirtileri gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…