Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol: hihihi evet kavunla başladıııı kız Eliffffff yoksaaaaa ..........

benim annem kız kardeşime hamileyken ağaçta erik görmüştü..şu yeşil eriklerden..acımı acı..daha büyümemişti erikler.kendide bilmiyodu hamiş olduğunu...hiçte adeti değildir..onlardan aldı yedi..erkek kardeşimdede kabak tatlısı istemişti...galiba ilk aşerdiğin şeyle cinsiyetin alakası var... zemuszemus

datlularım ben cıkıyorum gitme vaktiii :gitme: kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan hoşçakalın...yarın yine aynı saatte güzel haberlerle görüşmek dileğiylee.....

benim annem de bana hamileyken ha bire yeşillik yermiş, kuzu kulağı, maydonoz, taze nane filann...ablam da yazık korkmuş ''anne yeter, çocuk yeşil doğacak'' demiş :roflol: :roflol:

ben söyleyim geçen haftaya göre daha iyiyim kriz şeklindeki koparmalar geçti tektük kopartıyorum birkaç gündürr

şimdi arı sütü polen bak hepsi tek bi kaırşımmmı satılıyor.alıp sabah akşam yicez kocişle yarındna itibran dimi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…