Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yokmuş kızlar negatif.testi aldm geldim şimdi ve adet oldum.
yeni adet tarihimide bilmiyrum.çünkü son 3 ay yazmıştım adet tarihlerini.hesaplayıcıya görede 13 nisandı bugün ayın 19 u .ama yok

ayyyyyyy canım yaaa neyse üzülme canımmm
hayırlısı diyelimmmm.....adetten sonra iyi çalışın ama tamam mııı arı sütü polen bal çörek otu tarçınn herşeyi yeeeee kaydirigubbakcemile3 yeterki bebiş olsunnnn
tembellik yapmak yokk çok çalışmanız lazımm çooookk

yeni adet tarihimide bilmiyrum.çünkü son 3 ay yazmıştım adet tarihlerini.hesaplayıcıya görede 13 nisandı bugün ayın 19 u .ama yok

ay bak yaaa...bigün daha bekleseymişsin keşke..
neyse canının sıkmak yık..bizle beraber sende hazırlanıyosun önümüzdeki ayın çalışmalarına..hadi bakalım.. zemuszemus

canım yaaa boşver üzülme hayırlısı böyleymiş de ocak ayında bende yaşamıştım aynısını tam testi yaptırdım akşamına regl olmuştum inş. en kısa zamanda gelir bebişin hiç üzülme canım :1hug:

Aaaaaaaaaaa üzüldüm valla yaaaa bilmiyorumkismile nekadar da ümitliydik halbuki :teselli: neyse üzülme sen, bizimle beraber arısütü+bal+polene başla hemen 2. gününde, beraber HAMıŞ kalalım mayısta olur mu hayatım :1hug:

Son düzenleme:
kzılar sağlık ocağına gittim evet hamilelik maskesıymış güneşten oluyormuş
engellenmesi mümkün değilmiş ama etkisi azaltılabilirmiş güneşten koruyucu kremlerle
kullanmadan önce rutin kontrollerime bakan doktoruma görünmeliymişimmm

böyle iştee

ya bu arada yaren nooldu aldın mı sonucları saat 16,16

ay canım ya üzülmee;demekki hayırlısı böyleymiş :teselli: işallah bidahaki ay olur canım:teselli:

üzülme sakın canım tamammmı?
mayıs ayına hepberaber bomba gibi gircez inş... :lepi:
hepimiz güzel haberler vericez inş..
sen ben karasu elif superisi hatice daha aklıma gelmeyen diger arkadaslarımız hepimiz arısütü polen bal karısımı aldık uygulayacagız sende hemen bugün yada yarın alıyosun ve beraber başlıyoruz tamammı canımmmm... :1hug:

yarencim hayırlısı olsun ya üüzlşme bak adetin gelmiş geçde olsa

ya gelmeseydi o daha kötü şimdi tekrar hazırlanma zamanı canım sıkma canını

tamam mı ? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun hemen krem al da kullanmaya başla :teselli:

teşeküler kızlar.hiç böyle geçemzdi.tutunamadımı artık ne.evt alayım yeni karışımı.ne zaman başlıyoruz ne yiyoruz:)

Tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et

yarencim üsülme bak bu ay hep beraber çalışiciğizzzzz :hulya: napalım kader kısmettt allah biliyo ne zaman bizim için doğru zaman sabırla bekliycez. inşallahhh en kısa zamanda yazılmıştır kaderimize annelikk. allah isteyen herkese versin inşallahh. ay_she hamişlik maskesi böyle güneşli zamanlarda daha çok oluyomuş bende okumuştum onu suuuuummmm benim 18 mayısmış yeni tarihim boshayallersmile

aman canım kendine çok dikkat et...çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…