ben söyleyim geçen haftaya göre daha iyiyim kriz şeklindeki koparmalar geçti tektük kopartıyorum birkaç gündürr
evet adetimde gelmedi göğsüm sızlıyor
evet adetimde gelmedi göğsüm sızlıyor
amin aminnn olumunekankayizsmileOH OH...YAKINDA HİÇ KOPARMIYCAKSIN İNŞŞ... yerimseniben
kızlar hiç beni sormuyorsunuz nasılsın diye yaa siz nasıl arkadaşsınız
şimdi arı sütü polen bak hepsi tek bi kaırşımmmı satılıyor.alıp sabah akşam yicez kocişle yarındna itibran dimi kızlar.
saolun canlarım benim iyiyim inşallah hastalığımdan kurtulunca da turp gibi olacamayyy çok özür dilerim şekercim :)
hoşgeldin naıslsın iyimisin
ya bugun kendimle bide işlerle ugrasmaktan foruma bakamaıdm hiç yaa bilmiyorumkismile
bu ay ne kadar cok adeti gecıken oldu yaau :)
inşallah gelecek devamıı umutla bekliyoruz diğer arkadaşlarımızı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:nisan ayı çok berektli bir ay diyorlar ama bizim listede sadece iki kişiyizzz
8 yıldır d.kontrol hapı içiyom 2 ay oldu bırakalı geçen ayda 8 gün geç geldi herhalde daha hapın etkisinden kurtulamadı bünyem
sağlıcakla kal canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKepeleklerim ben çıkıyorum artık, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
Yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
nisan ayı çok berektli bir ay diyorlar ama bizim listede sadece iki kişiyizzz
bilmiyom valla en kolayıma hap geldi başka birşey bilmiyom ben galibabilmiyorumkismilesormak ayıp olmasında niye hapla korundun..8 yıl çok uzun..
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?