Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
teşeküler kızlar.hiç böyle geçemzdi.tutunamadımı artık ne.evt alayım yeni karışımı.ne zaman başlıyoruz ne yiyoruz:)

canım şimdi aktardan gidip arı sütü polen bal karışımı alıyosunnnn...sonracııımaaa adetin 2.günü sabah ve akşam aç karnına plastik yada tahta kaşıkla birer kaşık alıyosun bir yandanda kocişine de yediriyorsun tamammıı canım... yerimseniben

Kızlar bu da benimmmmmmmmmmm (gençliğim) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pc'de yeni resimler buldum paylaşayım dedim (2 sene önceki resimler bunlar)

Son düzenleyen: Moderatör:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Kızlar bu da benimmmmmmmmmmm (gençliğim) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pc'de yeni resimler buldum paylaşayım dedim (2 sene önceki resimler bunlar)

Güzel annemize kendi gibi güzel bi kız gelicek, içime öyle doğuyo boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

canım geçmiş olsun hemen krem al da kullanmaya başla :teselli:

Tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et

aman canım kendine çok dikkat et...çok geçmiş olsun...

tamam canım yerimseniben

Sağolun idil nane su superisi :) zıplayan kurbaalarım teşekkür ediyom hepinise opuyorumnanaktan

Sucum doktoruma gözüktükten sonra alıcam kremi inşallah zaten kontrol zamanım gelmişti randevu alıp gideyim doktoruma

superisi evet ya güneşten oluyomuş sabahtan beri hava kapalıydı bişeyim yoktu güneş
açtı ohh ne güzel diyodum ki böyle oldu sevinmemem lazımmış demekki :)

Kıııııııııııııııız aş mı eriyon yoksammmmmmmmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aş eriyorummm.çabuk kavun bulun yollayın bana.......
(duygu sömürüsü yapim barimmm...) lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yok kız..arada oulr böyle bana..anlık olmıycak bişeyin kokusunu alırım geçer...

eyi bakalım öyle olsun bu sefercik..ama bidahakine kabul etmem....bidahakine hamiş olucaksın canın birşey çektigi zaman temem canım... :umursamaz:

tamam canımcım dikkat et kendine:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…