teşeküler kızlar.hiç böyle geçemzdi.tutunamadımı artık ne.evt alayım yeni karışımı.ne zaman başlıyoruz ne yiyoruz:)
Kızlar bu da benimmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pc'de yeni resimler buldum paylaşayım dedim
Kızlar bu da benimmmmmmmmmmm (gençliğim) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pc'de yeni resimler buldum paylaşayım dedim (2 sene önceki resimler bunlar)
tu tu tu maşallah
yavrum benimm.. aklinialirimsmile
bu kızımızda hoş vallahi...maşallah topiğimizn hanımlarına...
Kızlar bu da benimmmmmmmmmmm (gençliğim) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pc'de yeni resimler buldum paylaşayım dedim (2 sene önceki resimler bunlar)
Güzel annemize kendi gibi güzel bi kız gelicek, içime öyle doğuyo boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ayyy kavun koktu burnumaaa... :sinifsinif:
kız erken aş ermeye başladın senn
ayyy kavun koktu burnumaaa... :sinifsinif:
kız aşeriyonmu napıyonnn... kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun hemen krem al da kullanmaya başla :teselli:
Tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et
yarencim üsülme bak bu ay hep beraber çalışiciğizzzzz :hulya: napalım kader kısmettt allah biliyo ne zaman bizim için doğru zaman sabırla bekliycez. inşallahhh en kısa zamanda yazılmıştır kaderimize annelikk. allah isteyen herkese versin inşallahh. ay_she hamişlik maskesi böyle güneşli zamanlarda daha çok oluyomuş bende okumuştum onu suuuuummmm benim 18 mayısmış yeni tarihim boshayallersmile
aman canım kendine çok dikkat et...çok geçmiş olsun...
tamam canım yerimseniben
kız erken aş ermeye başladın senn
Kıııııııııııııııız aş mı eriyon yoksammmmmmmmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 yok kız..arada oulr böyle bana..anlık olmıycak bişeyin kokusunu alırım geçer...
Sağolun idil nane su superisi :) zıplayan kurbaalarım teşekkür ediyom hepinise opuyorumnanaktan
Sucum doktoruma gözüktükten sonra alıcam kremi inşallah zaten kontrol zamanım gelmişti randevu alıp gideyim doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?