cnm hala adet olmadım yarın kan testı yaptrcam yhaaa çok heyecanlıyım offff umıtlenmıcem demiştim ama yıne moda gırdım gordumkı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ayy canım yaa inşallah hamilesindir.:CüvCüv:.zaten adet geciktiyse bilki hepimiz moda giriyoruz ne yazıkki..ama sen yinede kendini cok şartlandırma:umursamaz: test sonucunda süpriz olsun sana..umarım adetin gelmezz.bir sevinçli haberde senden alırız:Saruboceq:
bana dua edın yarın cnm yhaaaaaaaaaaa offffff çok heyecanlıyım ben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
offffffffffffffffff yanıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm normalde de panık bırıyım zatıııııı
kaç gün gecikti
7 gun geçti hayatım
canım gecen cuma kuran okudum..hepimiz için bol bol dua ettim..inşallah hepimiz allahımın izni ile en kısa zamanda hamile kalıcaz..dualarım ve kalbim seninle canım
heyecanlı olmamak elde değil
..canımmmm umarım hamilesindir inş...:Saruboceq:
ooo canım baya gecmiş günün
idrar testinde bilem cıkar valla..
ben senin yerinde olsam hiç durmam yakınlarda eczane varsa alırım bir test hemen yaparım.benim 3 gün gecmiştide cıkmıştıı..
hadi yap şu testi kızzzzalkisalkisalkis
canm benım geçen ay da 7 gun geçmişti ama çok sık seyahat etmıoştım yanı ondan olabılır demıştı dr um. bu ay hep burdaydım arasıra bayburttan trbzon a gıttık o da 2 saatlık yol artık bu da hava değişikliğiyse bılemıcem yanıı
ben cmt sabah yanı adet gecıkmemın 4.gunu yaptım ısrar testı. negatıftı. banyoda ayna onunde unutmuşum atmaya akşam bı baktım orda tam atacakyım kı ıkıncı çizgı çıkmış. az da olsa umıtlendım gerçi 30 dk dan snrakılerı umursamayın dıo ama karasu nun olsun bızım okuldan öğrtmn ark ların olsun dedıklerı o ıkıncı çizgı bebiş olmayınca çıkmayınca hıç çıkmıor ..yanı kafam allak bullak umarım bebiş benımledır yaaaa:Saruboceq:
ama benim zaten düzensiz adet günlerim. 35-37 günde oluyorum.bugünle 42. gün olmuş oluyor. zaten düzensiz olduğu için pek şansım olduğunu sanmıyorum ama...
test yapsam mı acaba kızlar.ne dersiniz
evet canım ya ikinci cizgi silikse testtede herhangi bir problem yoksa hamilesindir..bence sen bu testi tekrarla..umarım hamilesindirrr:Saruboceq:
canım öncelikle inşallah hamilesindir..bence test yapsan cıkar diye düşünüyorum 7 gün az bir zaman değil..
bu arada bende muğla fethiyeliyim..kaydirigubbakcemile3
hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım..testin sonucunu muhakkak hemen bizede bildir:sinifsinif:çok sonra çıktı bı ıkıncı çizgı ama bakalım yarın kesınleşecek allahın ıznıyleee yarın sabah ılk dersım boş hemen kan testı vereceğim oğleden sonra da alırım sanırım sonucunu ve hemen yazrım buraya ne olup bıttığını ama çok heyecanlıyım bı onu bılıorummmmm allahım hakkımdan hayırlısını nasıp etsın :Saruboceq:
aa ne güzel :) çanakkalede ne yapıyorsun,
kızlar ıyı akşamlarrrr ben gelırım yıne gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?