kızlarrrrrrrrrrrr slmmmmmmmmmmmmmmm muhtemelen yarın okuyaaksınız ben yarın sabah kan testı yaptıracağım... öğeleden snra bellı olucak sıze hemen yazarım negatıfse de pozıtıfse de bana dua edınnnnnnnnnnnnnnnn hakkımdan hayırlısı olsun dıe ...allahım sen buyuksun:Saruboceq:
Geçmişi okuyodum bitanem yaaa, senin de burda olduğunu farketmemişim :sinifsinif: üzülme ama stres yaparsan adetin gelecekse de gecikir ki adetinin gecikmesi hamiş olmamandan daha kötü bi durum biliyosun, yapma böyle nolur :teselli:
Hiç hafiflemiyo mu sancıların :sinifsinif:
:gitme: en sancılısını bu sabah yaşadım dedım rsmen adet oluyorum sanırım gıttım bşey yok ama her an olacak gbıyım kendı bunyemı bılıorum ne de olsa yanıııı ve ıster ıstemez her ne olursa olsun kendımı negatıfe alıştrsam da bu benım moralımı çok ama çok bozuyo. zaten normalde de rahat takmayan bırı değilimkı. hep kafaya takan derın düşünen hep uzulen bırıyım off yha offfffffffffff keşke azcıcık vurdumduymaz olaydım azcıcık yhaaaa sabahtan berı ağlamaktan bı hal oldummmmmmafoldumben mafoldumben yazık eşim de bana uzuluyo bebiş olmuş olmamış şu an düşünmuyo... yıne de kan tahlılı yapalım dımı karasu yhaaa mafoldumben
burdayım bı tanem yazdım okumadın mı test yapayım mı hala offffffffffffff keşke bırılerı yanımda olsa sen melsela şöle bı ağlasam ağlasam sussaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama
Şu an yalnız mısın evde? Kocişin gitti mi?
onu da yaptım şu an bşey yok ben de ama olacak gbıyım bılıorummmm eşim de olsan da olmasan da bız yıne de yaptrmalıyız bı dıo. dr ya kendısı mecburı işini sağlama almaya çalışıo
Canım yaptır ozaman bi test yerimseniben ama eğer onun sonucunu beklerken adet olursan daha çok üzülürsün bilmiyorumkismile ben senin yerinde olsam evde test yaparım bidaha, en son hangi gün silik çıkmıştı, bence bugün biraz daha belirginleşmiş olur eğer varsa yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?